Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...pa dobro majku mu bar sapun moze da kupi svako...ggggrrrrrrrrrrr...bem ti strance i turizam i sve, pa neka mi posle neko kaze kako
su oni ispred nas...mozda samo jos da nauce da koriste sapun i dezodorans:evil::bljak:

Stresnog li dana, ajd po jedan rezultat pa drugi da upisu u karton...pa trk kuci da napravim rucak, pa onda kod zubara a tamo se ošašavih od anestezije i još sam blesava od nje... a da bili mi cajci na vratima pitali za nekog lika a ja mislila da je sin nešto zzasro...hebeš današnji dan ovakav:evil::evil::evil:

U inkrementalnom pregledu kanala, na kablovskoj. Najpotcenjivackija scena, spram gledaceva intelekta je beach volley scena - gde su nauljenih telesa, nabildani i naduvani k'o zabe... Jedva se krecu od poziture... :bljak:

Beach Volleyball je majka....prosli vikend bio najjaci turnir na svetu, u Klagenfurtu ovde. Ljudi kad naprave spektakl, nema dalje. Meni bilo do jaja...A i nisu neki nauljeni,
A TOP GUN sa sektasem od metar i zilet, to jeste vec za "Rupu", postujem i razumem. ;)

Beach Volleyball je majka....prosli vikend bio najjaci turnir na svetu, u Klagenfurtu ovde. Ljudi kad naprave spektakl, nema dalje. Meni bilo do jaja...A i nisu neki nauljeni,
A TOP GUN sa sektasem od metar i zilet, to jeste vec za "Rupu", postujem i razumem. ;)

Sada bi "Days of Thunder", neko vece "Rat svetova"... Strah me je da otvorim frizider.

Sada bi "Days of Thunder", neko vece "Rat svetova"... Strah me je da otvorim frizider.

Ja gledao trodelni dokumentarac o ratu u Vijentamu malopre. Sad opusteno, cak ovde na Zapadu, pokazuju koji su Ameri zlikovci tada bili i sta su radili. Mucenja, random ubijanja svakog kosookog, bacanje zarobljenih iz helikoptera itd.
Tako ce biti i dokumentaraca o NATO bombardovanju i ratovima na Balkanu tamo neke 2050. godine. Ali nikog nece boleti k*rac... Takvi su ljudi....

Pa to je ustvari ocajno, nigde nikog, neki na odmoru, neki nemaju, neki imali pa potrosili na odmoru...cudo jedno. Mada, nisam do sada ni nesto zajmila ikada od bilo koga, pa sam prosto u soku koliko to nije lako u danasnje vreme. A u septembru dobijam neko malo nasledstvo u novcu...kao zainat tek tada a sada mi treba...

kako je meni dosta da svaki dan ove zenice kad sednu da jedu na pauzi pa krenu da pricaju o trudnocama, prodjajima, carskim rezovima, picqama, krvarenjima i ostalim momentima zenstvenosti i majcinstva. idite bre u picqu lepu materinu, dosta mi mojih menstruacija da moram jos da slusam i o vasim, i to cak kad odem na drugu stranu - da vas ne slusam. trudne, napupele tinejdzerke koje su daleko od majcinstva, majke koje imaju decenije staza, babe....o ima li kraja ili bar drugih tema o kojima mozete da kenyate :eek: ae jednom, bre redovno...

kako je meni dosta da svaki dan ove zenice kad sednu da jedu na pauzi pa krenu da pricaju o trudnocama, prodjajima, carskim rezovima, picqama, krvarenjima i ostalim momentima zenstvenosti i majcinstva. idite bre u picqu lepu materinu, dosta mi mojih menstruacija da moram jos da slusam i o vasim, i to cak kad odem na drugu stranu - da vas ne slusam. trudne, napupele tinejdzerke koje su daleko od majcinstva, majke koje imaju decenije staza, babe....o ima li kraja ili bar drugih tema o kojima mozete da kenyate :eek: ae jednom, bre redovno...

I ti ces biti mama! Grehota bi bilo da ne budes! Tako da ne prdi...

nije problem u tome sto je neko majka i prosao kroz sve te normalne stvari, nego sto neke osobe kada postanu majke samo pricaju o jebenom porodjaju i svojoj zlatnoj picqi i menstruaciji. fala bogu te znam normalnih zena dovoljno da znam da ovo nije tipicno ponasanje osobe koja ima malo mozga. da iz dana u dan trola svojom picqom i carskim rezom, iako joj dete vec uveliko punoletno!

- - - - - - - - - -

to je isti sindrom ko oni ljudi kad su bolesni samo trube o tome kako su kenyali, koje im boje gowno, kako ih ziga i sa koje strane, te ovo te ono...skupi bre jaja na jedno mesto i mojne da davis ljude, prosli su i drugi kroz milion bolestina, preziveli pa ne tupe o tome cim se uhvate prilike :eek:

A pricaj mi o tome...uskoro po treci put tata i moram slusati ne samo zenu, nego i celu uzu i siru familiju....blablabla... a sta je? musko? e super... a sta da je zensko? isto super. aj sta onda jedete go/na bezveze... Smor teski, razumem ja tebe. Ali cim ne padas u delirijum kad je beba u pitanju ti si anti.otac, ovakav onakav...aj jebbte se...napravim vam svima po 5 komada pa da ste mirni, moze? :mrgreen:

A pricaj mi o tome...uskoro po treci put tata i moram slusati ne samo zenu, nego i celu uzu i siru familiju....blablabla... a sta je? musko? e super... a sta da je zensko? isto super. aj sta onda jedete go/na bezveze... Smor teski, razumem ja tebe. Ali cim ne padas u delirijum kad je beba u pitanju ti si anti.otac, ovakav onakav...aj jebbte se...napravim vam svima po 5 komada pa da ste mirni, moze? :mrgreen:
pa u tome i jeste problem...sto meni sva histerija, trpanje rodbine i kolektivno zagledanje picqe/oziljka od carskog itd nije normalno ali sto izgleda gomila ljudi to VOLI da radi :eek: ja i generalno sta god da radim volim to da radim u miru i tisini i stvarno me uznemirava i potresa svako prekomerno trtljanje, pitanja, davezi i ostalo...ne podnosim ni histeriju oko rodnendana, svadbe, krstenja ovoga onoga a ne to..ako budem imala decu,tacno sebe i vidim kako krijem trudnocu dok ne bude ocigledno da sam porasla ko kit....ljudi treba jenostavno da zacepe i malo vise se bave sobom a manje drugima. meni bre to neukusno kad tako krenu svi zajedno da torocu o privatnim stvarima, ne iz potrebe (tipa majka po prvi put trazi savete, to je normalno) nego iz cistog zadovoljstva...idi begaj :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back