Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D
dakle ovako...
spremam svecani docek za jednu veoma dragu osobu, a to, naravno, ukljucuje i moje cuvene bajadere

moram da podelim recept sa mojom forumskom familijom :heart:
zapisite i napravite necete se pokajati

:kuvar5::mesi:

BAJADERE

jaja 4 komada
secer 300gr
maslac (imlek, kravica) 200g
mlevena plazma 300
150g cokolade Najlepse zelje

glazura
150g cokolade Najlepse zelje i 4 kasilke ulja

jedna od glavnih cari ovog recepta, osim divnog ukusa i brzog spremanja, je i to da se isprlja samo jedna serpa :ok:

dakle, uzeti jednu serpu sa duplim dnom (npr cepter) i tu umutiti jaja i secer, staviti na relativno slabu vatru i mesati dok se ne zgusne (tzv kuvanje na pari)
kad se to odradi za par minuta dodati u to maslac, cokoladu i keks i sve promesati
ako zelite mogu se unutra dodati seckani orasi, bademi, kokos, suvo grozdje... ja ne dodajem nista
kad se stegne i ohladi dodati glazuru

rastopiti cokoladu i ulje i preliti kolace

PS mogu da stoje u zamrzivacu i veoma su prakticni jer se brzo odmrznu kad treba

:kolac::ljub:

О чему ти причаш јбт? Ко брани, шта брани? Људи гину и по друмовима па нико није продао ауто због тога.
svaki nesrecan dogadjaj koji odjekne izaziva reakcije... svaki roditelj strepi za svoje dete ... posebno kad se komentarise ... sta je trazila u to vreme napolju... kakvi su ti roditelji koji pustaju svoje dete da luta u to vreme po gradu itd...

svaki nesrecan dogadjaj koji odjekne izaziva reakcije... svaki roditelj strepi za svoje dete ... posebno kad se komentarise ... sta je trazila u to vreme napolju... kakvi su ti roditelji koji pustaju svoje dete da luta u to vreme po gradu itd...

Изазива реакције првих пар дана и онда се све заборави. Тако ће и сад бити.

A oni u 11 vec bili kuci i probali alkohol sa trideset pet pa su vec do petnaeste detetove postali vikend alkosi..
Nevinost se gubila u braku, a u skoli se imale sve petice. Do iste se islo petnaest kilometara peske po snegu, strepeci od vukova, bili su glavne gazde u selo, ali su svinje i krave cuvali redovno...:lol:

A oni u 11 vec bili kuci i probali alkohol sa trideset pet pa su vec do petnaeste detetove postali vikend alkosi..
Nevinost se gubila u braku, a u skoli se imale sve petice. Do iste se islo petnaest kilometara peske po snegu, strepeci od vukova, bili su glavne gazde u selo, ali su svinje i krave cuvali redovno...:lol:

Kao da slušam svoju majku i tetku...

ma znam jako ste osecajni, degute vam je uf uf osecajne dusice
samo bi ste azilante u logore, pedere mlatili, prosvetare vesali idioti se bune za bednu platu i sl...
al sad ste jaaako osecajni, dzigerica vam se jede od sekiracije za silovanu zrtvu
da ta fraza zrtva, tako podlozna promeni jel da :lol:

sto bi karlin reko consistency people

Jedina stvar koju roditelj može da uradi da zaštiti svoje dete je da ga upozori na moguće rizike izlaska među ljude.
Ne idi u mrak ni sa kim, ne idi sama u toalet, povedi drugaricu, manja je verovatnoća da će neko napasti dve devojke,
ne pij iz čaše, ne ostavljaj čašu iz ruke, ako moraš kad se vratiš uzmi drugo piće. Uglavnom se svodi na to da dete
što više uplašiš da bi postalo oprezno i onda ga pustiš u svet i moliš boga da neće naleteti na idiota.
Silovanje ne spada u zločine iz afekta ako se ne varam? O tome se razmišlja, planira se. Užasava me mogućnost da su
ta dva mlada muškarca otišla na žurku unapred planirajući i silovanje. Zar su toliko zasićeni svakodnevicom pa im je to
trebalo kao neki vid dokazivanja svoje važnosti, snage, čega?
Pijana, ovakva, onakva, žensko će uvek biti krivo šta god da joj se desi i nije to samo kod nas slučaj, nema to veze sa
geografijom. Onda se pojavi priča o nazovi '' glumcu '' koji je prišao na intiman način dečaku od 17 godina u toaletu
POZORIŠTA. Javna institucija, mesto gde bi duh kulture trebao da nadjača niske nagone. Ko bi to očekivao na takvom
mestu? I kao trešnjica na torti ponuda tog istog '' glumca '' da prizna zločin i uplati u dobrotvorne svrhe mesečnu zaradu
od 100 000,00 dinara da izbegne suđenje. Ovde nije u pitanju žurka, pijanka, raskalašno ponašanje, ovde je u pitanju šta?
Ko uopšte sme i da pomisli na ugrožavanje drugog ljudskog bića na bilo koji način, bilo gde, bilo kako. Za mene nema
dileme niti razmišljam o nevinosti jer nje nema. Biće šta će biti, ovde su i gore stvari prolazile bez suda i presude.
Jedino osećam ogromnu žalost i tugu što je ljudsko biće u stanju da uradi tako nešto.

samo bi ste azilante u logore, pedere mlatili, prosvetare vesali idioti se bune za bednu platu i sl...
al sad ste jaaako osecajni, dzigerica vam se jede od sekiracije za silovanu zrtvu

Kakva briga nekog ko je deklarisana mizantropkinja.
Koliko si ih obezbedila za stan i hranu?
Uzgred treba biti zloban i ciničan do koske pa ovako relativizovati silovanje.

Феноменално ! Од пратећих садржаја, недостају нам само још :

стубчина са антенама (комада 4), кафилерија (са азилом) и крематоријум ... евентуално ...

Остало су све испунили.:klap:

Stvarno ti je poređenje na mestu.:roll:

Ovo su oni,u izbegličkom kampu u Mađarskoj,kasnije su izašli na ulice,zapalivši kontejnere izgurane na cestu,zaustavili saobraćaj,i napadali automobile i autobuse motikama i kamenjem,
Do nedavno sam tako nešto videla samo na TV.Izgleda da ćemo sve češće imati prilike da to vidimo i na sopstvenim ulicama.

95% njih su mladi muškarci u punoj snazi,i sada ih već dnevno skoro 2000 ulazi ilegalno preko polja i livada.

Kada se popune svi kapaciteti smeštaja u Evropi,isprazne svi fondovi za tu namenu,a oni nezbrinuti ostanu rasuti po svim državama,šta misliš da će da onda rade?
Prvo ćete vi "hunmanitarci"da povedete po petoricu nezbrinutih u svoju kuću.:rtfm:

konkretno necu pljuvati po tudjem djetetu ni po forumu, ni po komentarima u online izdanjima novina, ni u realnosti...
niti cu od toga praviti sprdnju
posto danas, nazalost ili nasrecu, komentari ostavljeni na pvakvim mjestima i drustvenim mrezama nose odredjenu tezinu
djeca su izvrsavala samoubojstva zbog maltretiranja u sajber svijetu ili citanja komentara neznanaca o sebi nakon takvih situacija
tako da nije zgoreg razmisliti malo o tome prije nego krenes kenyati u sitne sate
zato sto mislis da si tako u mogucnosti

Setila se. Bravo.

:D
dakle ovako...
spremam svecani docek za jednu veoma dragu osobu, a to, naravno, ukljucuje i moje cuvene bajadere

moram da podelim recept sa mojom forumskom familijom :heart:
zapisite i napravite necete se pokajati

:kuvar5::mesi:

BAJADERE

jaja 4 komada
secer 300gr
maslac (imlek, kravica) 200g
mlevena plazma 300
150g cokolade Najlepse zelje

glazura
150g cokolade Najlepse zelje i 4 kasilke ulja

jedna od glavnih cari ovog recepta, osim divnog ukusa i brzog spremanja, je i to da se isprlja samo jedna serpa :ok:

dakle, uzeti jednu serpu sa duplim dnom (npr cepter) i tu umutiti jaja i secer, staviti na relativno slabu vatru i mesati dok se ne zgusne (tzv kuvanje na pari)
kad se to odradi za par minuta dodati u to maslac, cokoladu i keks i sve promesati
ako zelite mogu se unutra dodati seckani orasi, bademi, kokos, suvo grozdje... ja ne dodajem nista
kad se stegne i ohladi dodati glazuru

rastopiti cokoladu i ulje i preliti kolace

PS mogu da stoje u zamrzivacu i veoma su prakticni jer se brzo odmrznu kad treba

:kolac::ljub:
a da mi to ipak prvo probamo?:zper:

Stvarno ti je poređenje na mestu.:roll:

Ovo su oni,u izbegličkom kampu u Mađarskoj,kasnije su izašli na ulice,zapalivši kontejnere izgurane na cestu,zaustavili saobraćaj,i napadali automobile i autobuse motikama i kamenjem,
Do nedavno sam tako nešto videla samo na TV.Izgleda da ćemo sve češće imati prilike da to vidimo i na sopstvenim ulicama.

95% njih su mladi muškarci u punoj snazi,i sada ih već dnevno skoro 2000 ulazi ilegalno preko polja i livada.

Kada se popune svi kapaciteti smeštaja u Evropi,isprazne svi fondovi za tu namenu,a oni nezbrinuti ostanu rasuti po svim državama,šta misliš da će da onda rade?
Prvo ćete vi "hunmanitarci"da povedete po petoricu nezbrinutih u svoju kuću.:rtfm:

eu je zajedno sa svojim americkim saveznikom i izazvala tragediju tih ljudi
red je i da ih zbrine sad
barem dio
ostali mogu u usa, saudijsku arabiju, tursku...mada im iz nekog razloga saudijska arabija i turska nisu
prvi izbor ako su u poziciji da biraju
nije da ih ne razumijem, ne bi ni meni bile
dok do usa nije tako lako stici krijumcarskim brodicem
ne kazem da je situacija prihvatljiva za ijednu stranu tu
al sto narod te iste eu, pa i madjarske, nije izasao na ulice da zaustavi napade na libiju, bombardovanje sirije...
ili bilo sta drugo u raskosnoj lepezi maestralnih poteza evropskih politicara

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back