- Poruka
- 42.590
citaj ponovo.Od pocetka je protiv svih koji su protiv hajke na svu decu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
citaj ponovo.Od pocetka je protiv svih koji su protiv hajke na svu decu.

ti jesi, trebao ti je ceo dan da skapira da ne treba pljuvati po tudjoj deci.
aj ne seri
Original postavio Boljarin![]()
![]()
Cavrljanje bez argumenata.
Forum je igraliste koje koriste odrasli da postanu deca, a deca su beskrupulozna,
narocito ako koriste i iskustvo koje imaju.
Kada bi sad svako izvalio svoje pretpostavke, sva ta deca bi bili monstrumi.
Iako ne verujem pravosudnom sistemu ove drzave, jos vise sam protiv stvaranja predubedjenja i hajke na ljude.
hajke na koga?
na dijete sto je eksperimentiralo s alkoholom
posto to mi nikad nismo radili?
na drugo dvoje, prakticno, djece sto su...eksperimentirali sa silovanjem? a pa da - to jeste nesto
sto mi nismo radili; nismo silovali ptijatelje i poznanike kad popiju.
- - - - - - - - - -
to sto menjas shvatanje na pola sata dva stepena ne znaci da mozes da budes bezobrazna.
citaj ponovo.![]()
uvek mi je fascinantno kako dvoje ljudi iste reci procita na potpuno razlicit nacin.
ti si od pocetka branila devojcicu, navoideci da alkohol ne treba uopste pominjati, jer u nacelu svi piju..
a silovanje ne rade svi. to nije mladalacki bunt, nego teska patologija.
i njihi ne da treba napadati, nego na robiju.
neko je pomenuo decu od 12-14 god
moj dusad ima 13
razmisljam koliko su svetlosnih godina udaljeni, koliko miliona svetlosnih godina od svake milosti i empatije kad su coporativno nagrnuli na drugaricu..to nikad nije bilo
nasi su drugari nama bili zastita.
ne znam kako, ja sama uspela.
deca su mi veoma empaticna, a istovremeno cvrsta i svoja. to je moj najveci uspeh u zivotu.
eu je zajedno sa svojim americkim saveznikom i izazvala tragediju tih ljudi
red je i da ih zbrine sad
barem dio
ostali mogu u usa, saudijsku arabiju, tursku...mada im iz nekog razloga saudijska arabija i turska nisu
prvi izbor ako su u poziciji da biraju
nije da ih ne razumijem, ne bi ni meni bile
dok do usa nije tako lako stici krijumcarskim brodicem
ne kazem da je situacija prihvatljiva za ijednu stranu tu
al sto narod te iste eu, pa i madjarske, nije izasao na ulice da zaustavi napade na libiju, bombardovanje sirije...
ili bilo sta drugo u raskosnoj lepezi maestralnih poteza evropskih politicara
uvek je do porodice.
deca povucena drustvom mogu napraviti neko sranje, svi smo ih pravili..ali ovo, povrediti drugo ljudsko bice..to ipak govori o necem mnogo losem, sto nikad ne moze biti trenutak ili hir
Ne želiš da vidiš da nisu doveli svoje žene i decu? Ostavili su ih tamo?!
Dovoljna tragedija je i roditi se u Africi,da li si(smo) spremna da se kompletno stanovništvo Afrike preseli na naš kontinent?
Гадафи је имао споразуме о спречавању емиграције у Европу преко територије Либије... имао је додуше и преко 300милијарди$ у западним банкама, а били су му и дужни преко 100милијарди$ за нафту.Ne želiš da vidiš da nisu doveli svoje žene i decu? Ostavili su ih tamo?!
Dovoljna tragedija je i roditi se u Africi,da li si(smo) spremna da se kompletno stanovništvo Afrike preseli na naš kontinent?
uvek je do porodice.
deca povucena drustvom mogu napraviti neko sranje, svi smo ih pravili..ali ovo, povrediti drugo ljudsko bice..to ipak govori o necem mnogo losem, sto nikad ne moze biti trenutak ili hir
iskreno, ne znam u kom broju i koji val jeste doveo zene i djecu
koliko vidim zena i djece ima sve vishe
medjutim, to ne mijenja sustinski razlog njihove masovne migracije
Suštinski razlog je po mom mišljenju sve bolja informisanost,mogućnost slobodnog kretanja,velika razlika u standardu života,a i veoma privlačna socijalna pomoć u razvijenim zemljama koje su im krajnji cilj putovanja.
Ovde državljanin koji je radio godinama pa ostane bez posla može da računa na veoma kratku i malu soc.pomoć,koja ne pokriva ni najelementarnije životne potrebe.Ako nema gde da stanuje postaće beskućnik.Dok se "humanitarci" bore da se zbrine sve veća masa onih koji nikada ništa nisu doprineli zajednici od koje traže (sve češće zahtevaju) rešenje njihovih životnih problema.
Гадафи је имао споразуме о спречавању емиграције у Европу преко територије Либије... имао је додуше и преко 300милијарди$ у западним банкама, а били су му и дужни преко 100милијарди$ за нафту.
За незнатан део тих пара могу направити кампове с пристојним условима за најугроженије у земљама одакле су мигранти, оспособити основну инфраструктуру, вратити макар део медицинског и иног особља које је побегло из тих земаља и уложити у привреду...
Цинизам своје врсте је да се Гадафи улизујући се западу потрудио да финансира Саркозијеву председничку кампању да би доцније Француска уз УК, САД и Канаду извршила и прикривену и отворену агресију на Либију... а споменути новац су поделили међусобно.
http://www.balkanmagazin.net/novosti-i-politika/cid128-37502/gadafi-tajno-finansirao-sarkozija
a to su sad odjednom skuzili pa se zato masovno sele
missim, nema to veze s trenutnim ratnim sukobima u njihovim domovinama?
Da budem iskrena,politika me nikada nije interesovala.Ono što vidim da je u toku,ima da nam ukoliko se nastavi ovako,potpuno izmeni živote.Ne mogu da verujem da ikome odgovaraju slike koje sada viđamo po ulicama,žel.i autobuskim stanicama,parkovima i dečijim igralištima.Nužda se vrši gde se stigne,smeće na sve strane.I horde mladih muškaraca koji idu kroz niz zemalja za svojim ciljem gazeći nepozvani preko tuđeg....
A šta misliš da su radile SAD i EU u njihovim državama?
Mislim da, najzad, Evropa žanje ono što je posejala, da se tako bzvz izrazim.
Kolonijalizacija, težnja za tuđim bogatstvima i teritorijama za sobom vuče i neke negativne aspekte koji će tek postati vidljivi.
Nikome ja ništa ne mogu da zamerim, ljudi svugde idu za boljim životom, a migracija je, barem, oduvek bilo.
Išli su i idu i sada,samo je razlika kada ideš u okviru mogućnosti koje ti domaćini nude,ili kada ideš da uzmeš ono što ti misliš da ti sleduje.
Razumem i to da tranzit zemlje misle,izdržaćemo ovo,samo neka prođu i odu "tamo".Ali ni to "tamo"nije tako daleko kao što nam se trenutno čini.
Opet te pitam, u čemu je razlika između njih i EU i SAD-a?
Da li misliš da je njima fer što se vode ratovi u njihovim zemljama?
Da li misliš da su oni baš radosni zbog npr. bombardovanja Sirije il ratova u Iraku i/ili Afganistanu?
Pogledajte prilog 356434
Sigurno su želeli i priželjkivali.
Isto kao i oni:
Pogledajte prilog 356435
Razumem da se osećaš ugroženo, jasno je i zašto, ali svaka akcija ima reakciju.