Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo nije normalno,7 novembar,ceo dan su mi otvoreni svi prozori i terase,a ja ceo dan nisam obula carape

...bas...
...ja danas pola grada prosla u kratkim rukavima....dzaba sam nosila dzemper, za malo da ga zaboravim na jednom mestu...
...a znas li da sam sretala zene sa sve zakopcanim perjanim jaknama i cizmama kao da je minus beskonacno:eek:od cega
su pitala sam se onako za sebe...

- - - - - - - - - -

klimaks dragi,klimaks:manikir:

- - - - - - - - - -

da mi je znati koga si izbacio :(

..koji bre kilimaks, na 22 stepena je valjda svakom toplo...

...bas...
...ja danas pola grada prosla u kratkim rukavima....dzaba sam nosila dzemper, za malo da ga zaboravim na jednom mestu...
...a znas li da sam sretala zene sa sve zakopcanim perjanim jaknama i cizmama kao da je minus beskonacno:eek:od cega
su pitala sam se onako za sebe...

- - - - - - - - - -

..koji bre kilimaks, na 22 stepena je valjda svakom toplo...

Већ трећи дан ходам голих ногу, данас само у хаљиници и сандалама.

parketar mi je hoblovao i lakirao parket u polovini stana
treba docekati jutro :sad2:
sledece nedelje ce i drugu polovinu :sad2: nahebali smo nacisto

- - - - - - - - - -

ti lorde ko smokvica :)

..neko je ovde pisao, mislim Jeca, da sad to rade tako da se odmah susi i nema ni prasine ni smrada....kosta vise, a koliko ne znam...
..ja cu moj da pokrijem da ga ne gledam..to je najbolje resenje, najmanje cu da se nerviram...

..neko je ovde pisao, mislim Jeca, da sad to rade tako da se odmah susi i nema ni prasine ni smrada....kosta vise, a koliko ne znam...
..ja cu moj da pokrijem da ga ne gledam..to je najbolje resenje, najmanje cu da se nerviram...

ja sam moj hoblovala pre par godina...osecao se,boga mi danima. A prasinu smo imali i u ocima,jer debil od majstora nije vodio racuna :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back