Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...malo, po malo, otkirces uzrok...samo pokusaj da se ne nerviras...

Ma ja se ne nerviram, barem ne u tom smislu.
Nemam nekih stresova posebnih.
Ali ispada da to nema veze, i da i najmanja nervoza moze to da izazove, tipa, jao moram da pozurim, zakasnicu na posao.
Ili neka glupost tog tipa. :roll:
Ne razumem uopste.

Doktori vrlo cesto mesaju panicni napad - anksioznost, kako vise volite, sa srcanim smetnjama i sa radom stitne zlezde, jer su simptomi veoma slicni.
Verovatno je kod tebe anksioznost, jer ti je stitna u redu, (ja jos ne znam sta mi je, a osecam se kao da cu umreti), ali da ne bi nagadjala - kako doktorka kaze.
Ja imam silne pretrage, a lekari strajkuju, ne znam da li ce me uopste primiti.
Ili da se predam, pa koliko izdrzim.

Ali ispada da to nema veze, i da i najmanja nervoza moze to da izazove, tipa, jao moram da pozurim, zakasnicu na posao.
Ne razumem uopste.

Другарица моје ћерке има идентичне симптоме и установљено јој је то са паничним нападом. Али идентичне..

Kako me nerviraju ljudi koji sem posla ne rade nista drugo u zivotu svom pa im tesko da mrdnu i da se pokrenu a onda se ljute sto "neces"na noge da im dodjes, samo oni rade i samo je njima tesko:neutral:

Ne razumem uopste.

..to i jeste onako podmuklo, sto mi mislimo da nas ne nervira i da je bzvz, a ustvari stvara tu neku unutrasnju nervozu koja se posle tako odrazava na celi organizam...

- - - - - - - - - -

Другарица моје ћерке има идентичне симптоме и установљено јој је то са паничним нападом. Али идентичне..

....onda bi ja trebala da sam pod nadzorom, posto se meni to cesto desava...:eek:

- - - - - - - - - -

Doktori vrlo cesto mesaju panicni napad - anksioznost, kako vise volite, sa srcanim smetnjama i sa radom stitne zlezde, jer su simptomi veoma slicni.
Verovatno je kod tebe anksioznost, jer ti je stitna u redu, (ja jos ne znam sta mi je, a osecam se kao da cu umreti), ali da ne bi nagadjala - kako doktorka kaze.
Ja imam silne pretrage, a lekari strajkuju, ne znam da li ce me uopste primiti.
Ili da se predam, pa koliko izdrzim.

...kakvo crno predavanje, nema predavanja...borba:ok:

dde de, jos joj dajte i dijagnozu, pa da zavrsimo pricu
znas li ti sta je panicni napad bwe elektriko, zvucis ko pametna zena

Та мала је добила ту дијагнозу - дешавало јој се на разним местима - у трамвају, на базену, у школи.

То није хистерични напад, то је кочење делова тела праћено великим страхом.

Та мала је добила ту дијагнозу - дешавало јој се на разним местима - у трамвају, на базену, у школи.

То није хистерични напад, то је кочење делова тела праћено великим страхом.

Ne kocim se ja niti osecam strah, osim realne bojazni da cu se srusiti na sred autobusa ili na ulici, kad to vec krene.
Samo drhtim, znojim se, tesko disem i trnu mi ruke. I to ide postepeno, tj , lagano se pojacava.
Kaze doktorka anksioznost....whatever that means :roll:

zakopavam sada svo moje stradanje kajanje grizu savest osecaj krivice
ljud koji traze i crpe energiju tudje probleme nazovi prijatelje lose odluke
igra mentalnih predstava
sad cemo da se igramo malo

:zskace:

Došlo mi veče kada imam viška vremena... Napokon malo sama i slobodna da radim šta mi se prohte... U planu su bili kupka, feniranje, knjiga...
Ni na kraj pameti mi bilo nije da se pravo s vrata nabijem sa anksioznošću u ćošak i krenem da je kljukam anti-antidepresivima, tj. muzikom koja je svakim zakonom o samopoštovanju kada se radi o ljubavnim problemima ZABRANJENA.
Ali neee, rodila me majka da čačkam bolna mesta, pa sada samu sebe ugnjetavam. Pri kraju su mi baterija na laptopu i rolna toalet papira, ali makar sam šminku bez cimanja skinula.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back