Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.....ne bi u rupu da ne bese danas sms poruka, obicnih najobicnijih ali su stizale neogranicemo mnogo puta sa 63 mreze, a prilicno i sa 64...kome god sam danas iz
nekog razloga poslala poruku i taj neko odgovorio, poruka se ponavljala na 5min., pa na 20, pa na 40, pa na pun sat...tako da od jedne zene dobih neverovatnih 40 sms
poruka...ja nemam pojam o cemu se radi, cak sam je zavala da proveri telefon i zove operatera...ima li jos neko isti problem...al ispraznise mi bateriju poruke danas:evil:

.....ne bi u rupu da ne bese danas sms poruka, obicnih najobicnijih ali su stizale neogranicemo mnogo puta sa 63 mreze, a prilicno i sa 64...kome god sam danas iz
nekog razloga poslala poruku i taj neko odgovorio, poruka se ponavljala na 5min., pa na 20, pa na 40, pa na pun sat...tako da od jedne zene dobih neverovatnih 40 sms
poruka...ja nemam pojam o cemu se radi, cak sam je zavala da proveri telefon i zove operatera...ima li jos neko isti problem...al ispraznise mi bateriju poruke danas:evil:

Telenor je svojim korisnicima slao neku poruku upozorenja da se ne odgovara na poruke koje stižu sa nepoznatog broja, tako nešto...Samo sam u prolazu preletela, a videla sam nešto slično i na FB, neko upozorenje.

Telenor je svojim korisnicima slao neku poruku upozorenja da se ne odgovara na poruke koje stižu sa nepoznatog broja, tako nešto...Samo sam u prolazu preletela, a videla sam nešto slično i na FB, neko upozorenje.

.i od njih sam dobila cak 4 iste...nesto je poludeo Telenor...a to upozorenje je za nepoznate brojeve i poruke, meni su ovi svi poznati...

Boze, kako su neki ljudi nezahvalni.
Pruzis mu prst, das sve od sebe da im ucinis, a oni opet traze dlaku u jajetu.
Grozno mi je poceo dan, bas zbog te jedne poruke koju sam dobila.

Kako cu ja to? Sta ce ljudi da mi kazu ako im se pojavim tek tako?
Pa ne ide to tako. Ja tako nisam ucena.
Znam kako bih ja reagovala da mi se neko nepoznat tako pojavi.
Nista oni koji su mi TO predlozili ne znaju.
Nema tu... Sit gladnom ne veruje. I niko nikom nece (ili jednostavno ne moze) da pomogne.
Ne znam.

- - - - - - - - - -

Znam sve kako bih sprecila PN, ali nije lako. :(
Hvala ti.

Jao Boze, bas sam se nesto uplasila.
Kao da ce da me strefi panicni napad!
Strasno!
Sta cu? Sta cu? Sta cu?

keep-calm-and-take-a-rivotril.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back