Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Londonsko vreme danas pravo...
Staff u hotelu ne zna se ko je vece dete, ocu sve da ih pobijem a moram da ih bebisitujem
Decka sam provalila da stavlja u diary- zovi je, posalji joj poruku i onda to radi u odredjeno vreme

Bolje da ne pitam kako znaš šta mu piše u diary-u.

Ali garant si ga iznapušavala neki dan kad se nije javio onoliko puta koliko si zamislila da treba, pa se čovek istraumirao. Ja ga potpuno razumem, bez zezanja.

sreda 21.00 eat her cunt
četvrtak 21.00 sex on the washing machine
petak 22.15 cum in her mouth
subota - pravi se englez, navadiće se

Tako nesto :lol: A nije lepo sto mi se smejete

Bolje da ne pitam kako znaš šta mu piše u diary-u.

Ali garant si ga iznapušavala neki dan kad se nije javio onoliko puta koliko si zamislila da treba, pa se čovek istraumirao. Ja ga potpuno razumem, bez zezanja.
Jesam:rumenko: Pa poslo mi sliku jednom pa sam videla

jjebem li ti mamicu seljacku, imas srece dziberu sto nisam bila tu, prvo bih te lancem isibala onda na lanac vezala pa kad krenes da kukas pitala bih te retoricko pitanje "sta ti je sto vristis"....kazes cvilelo celu noc niste mogli da spavate a....bas me cudi.....uspavala bih te ja ocas posla
pa da vidis kako je to pizdatimaterina, moje stene ces ti da vezujes na lanac :evil:

jjebem li ti mamicu seljacku, imas srece dziberu sto nisam bila tu, prvo bih te lancem isibala onda na lanac vezala pa kad krenes da kukas pitala bih te retoricko pitanje "sta ti je sto vristis"....kazes cvilelo celu noc niste mogli da spavate a....bas me cudi.....uspavala bih te ja ocas posla
pa da vidis kako je to pizdatimaterina, moje stene ces ti da vezujes na lanac :evil:

Au brate! :eek:

e nek si mu rekla :aha:

znali smo da ce jednom ovo morati da se desi da nabasamo na skota, al opet mi para na usi izlazi

zamisli molim te, uzeo je prekjuce, veceras zove kaze ja cu il da je vratim il izbacim cvili non stop, ostetila mi fotelju
kaze mu j donesi je odma
sveki bila kuci, dolazimo mi sveki sva potresena, sta je bilo..... on je prvo zatvori u sobu i naravno napravi lom, kako i nece ko ne bi, onda je stavi napolje na lanac i tu tek frka
kaze sveki toliko sam se drala na njega ceo komsiluk me sluso

pojela je boga oca, popila galon vode srecica mala, gladna i zedna

boze ubila bih ga sreca sto nismo bili tu

znali smo da ce jednom ovo morati da se desi da nabasamo na skota, al opet mi para na usi izlazi

zamisli molim te, uzeo je prekjuce, veceras zove kaze ja cu il da je vratim il izbacim cvili non stop, ostetila mi fotelju
kaze mu j donesi je odma
sveki bila kuci, dolazimo mi sveki sva potresena, sta je bilo..... on je prvo zatvori u sobu i naravno napravi lom, kako i nece ko ne bi, onda je stavi napolje na lanac i tu tek frka
kaze sveki toliko sam se drala na njega ceo komsiluk me sluso

pojela je boga oca, popila galon vode srecica mala, gladna i zedna

boze ubila bih ga sreca sto nismo bili tu

Čekaj, je li to onaj zgodni pop od pre neki dan?

Sta je smesno, trujes se svakodnevno i aflatoksinom preko zivotinjskog mleka pa se ne smejes.To ti nije smesno a ovo ti jeste smesno?

- - - - - - - - - -

Onih koji dele racun za struju sa komsijom a ovaj trosi mesecno vise preko cirkulara nego dve TA peci. Ahaha.

pa sta da ti kazem, tebi ne vredi nista reci....ti udri po paranoji napred. :lol:

Sta je smesno, trujes se svakodnevno i aflatoksinom preko zivotinjskog mleka pa se ne smejes.To ti nije smesno a ovo ti jeste smesno?

- - - - - - - - - -

Onih koji dele racun za struju sa komsijom a koji preko cirkulara trosi mesecno vise kw nego dve TA peci. Ahaha.

Niti si mi odgovorio, niti mi je jasno: ovde se hvalis svim i svacim, a pre svega da zivis zdravo - nejasno mi je kako si onda tako nervozan? Ili bi bio jos gori da ne zivis tako kako propagiras...

Nailazio sam na razne vegetarijance, vegane i Vegance... na razne priče i razloge koji stoje iza tih opredeljenja, ali, ujne mi Gospave, da nije foruma ne bih znao da postoje oni koji su to zato jer patološki mrze životinje.

Nailazio sam na razne vegetarijance, vegane i Vegance... na razne priče i razloge koji stoje iza tih opredeljenja, ali, ujne mi Gospave, da nije foruma ne bih znao da postoje oni koji su to zato jer patološki mrze životinje.

A ja nikad na dijabolu koja deli racun za struju sa komsijom koji godinama koristi cirkular koji vuce vise kilovata od dve TA peci. Ahaha.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back