Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uf, što me nervira to kao pokazivanje pažnje kada je već kasno...

Izvini Jano, nije tebi upućeno, podsetila si me samo.

Ne volim te glupe običaje.

Obzirom da nismo planirali da taj covek umre jos bar 20 godina, ovo nas je sve iznenadilo i potreslo jer su ga svi djaci voleli
A generalno si u pravu za to pokazivanje paznje, uglavnom se setimo kad bude prekasno

Njemu ne znaci nista, nama ce biti za utehu sto cemo mu nesto pokloniti od srca, jbga

- - - - - - - - - -

I zasto tako mladi ljudi umiru, dokle :(:(:(?

Losi rezultati krvi.
Ne znam sta dalje?
Da li nastavljati ili se prepustiti?
Ne vredi, taman se koliko-toliko konsolidujem i odlucim da okrenem novi list, kad ono nema od toga nista.
Nesto mi ne da.
Neka prestanu oni sto me ``bockaju`` preko neke vudu lutkice ili sta ga znam sta sve imaju u arsenalu da bi mi naudili (mislim na bivse clanove porodice).
Neka me ostave na miru.

Losi rezultati krvi.
Ne znam sta dalje?
Ne vredi, taman se koliko-toliko konsolidujem i odlucim da okrenem novi list, kad ono nema od toga nista.
Nesto mi ne da.
Neka prestanu oni sto me ``bockaju`` preko neke vudu lutkice ili sta ga znam sta sve imaju u arsenalu da bi mi naudili (mislim na bivse clanove porodice).
Neka me ostave na miru.

Који квар је у питању?

Losi rezultati krvi.
Ne znam sta dalje?
Nesto mi ne da.
Neka me ostave na miru.

...u kom smislu losi, koliko losi? ...anemija ili nesto drugo?
...za vecinu tih stvari postoji lek...samo bez nervoze, ako je moguce..:ok:

Ako je konzumirao GMO moguce da je dobio misterioznog Morgelonsa, bolest koja je eksplodirala u Americi, u zadnje vreme pojavila se i kod nas. Grupa nezavisnih istrazivaca tvrde da je Morgelonsova bolest proces, specificna forma prisilno usmerene evolucije ljudskih genoma – sprovedenog nad ljudskim bicima sirom planete… Najnovija vest sa sajta ove grupe pise da su u pilecim hamburgerima iz Mc'Donald'sa pronadjena 'cudna vlakna'.

Ako je konzumirao GMO moguce da je dobio misterioznog Morgelonsa, bolest koja je eksplodirala u Americi, u zadnje vreme pojavila se i kod nas. Grupa nezavisnih istrazivaca tvrde da je Morgelonsova bolest proces, specificna forma prisilno usmerene evolucije ljudskih genoma – sprovedenog nad ljudskim bicima sirom planete… Najnovija vest sa sajta ove grupe pise da su u pilecim hamburgerima iz Mc'Donald'sa pronadjena 'cudna vlakna'.

a tek biljke sto su gmo. :D

gde si kamael dugo te nije bilo, kad ces da raspalis rostilj u basti. :mrgreen:

nemaš gde da pobegneš dragi kamele...čak i ako izbegneš mekdonalc tu su ti hemtrejlsi koji završavaju isti poso ko gmo hrana :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back