Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Na koga si vikala?potpuno sam izgubila glas, napor mi predstavlja i da šapućem![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na koga si vikala?potpuno sam izgubila glas, napor mi predstavlja i da šapućem![]()

te magneti, te mazalice te gelovi pa kako da se zdravo hranite...a niko bre ne da pare za ta zahebavanja...bre

potpuno sam izgubila glas, napor mi predstavlja i da šapućem![]()

U soku sam, profesor kog najvise volim i postujem je umro, u 46-oj godini svog zivota, ne mogu da prestanem da placem
kad vidim ladu nivu smuči mi se život
ne kupujte ladu nivu zajebaćete se
imo sam jednog starešinu kaže sipajte gorivo u ladoj nivi
Uf, što me nervira to kao pokazivanje pažnje kada je već kasno...
Izvini Jano, nije tebi upućeno, podsetila si me samo.
Ne volim te glupe običaje.

?
Losi rezultati krvi.
Ne znam sta dalje?
Da li nastavljati ili se prepustiti?
Ne vredi, taman se koliko-toliko konsolidujem i odlucim da okrenem novi list, kad ono nema od toga nista.
Nesto mi ne da.
Neka prestanu oni sto me ``bockaju`` preko neke vudu lutkice ili sta ga znam sta sve imaju u arsenalu da bi mi naudili (mislim na bivse clanove porodice).
Neka me ostave na miru.
Losi rezultati krvi.
Ne znam sta dalje?
Da li nastavljati ili se prepustiti?
Ne vredi, taman se koliko-toliko konsolidujem i odlucim da okrenem novi list, kad ono nema od toga nista.
Nesto mi ne da.
Neka prestanu oni sto me ``bockaju`` preko neke vudu lutkice ili sta ga znam sta sve imaju u arsenalu da bi mi naudili (mislim na bivse clanove porodice).
Neka me ostave na miru.

pa sta da jedem onda, ovu domacu zatrovanu hranu, ili gmo?
Ako je konzumirao GMO moguce da je dobio misterioznog Morgelonsa, bolest koja je eksplodirala u Americi, u zadnje vreme pojavila se i kod nas. Grupa nezavisnih istrazivaca tvrde da je Morgelonsova bolest proces, specificna forma prisilno usmerene evolucije ljudskih genoma – sprovedenog nad ljudskim bicima sirom planete… Najnovija vest sa sajta ove grupe pise da su u pilecim hamburgerima iz Mc'Donald'sa pronadjena 'cudna vlakna'.

a tek biljke sto su gmo.
gde si kamael dugo te nije bilo, kad ces da raspalis rostilj u basti.![]()

sto ja volim grilovane tikvice, celer i karfiol![]()
Moja svekrva danas pohovala, ceo dan mi nije dobro od tog mirisa. 
Ako je konzumirao GMO moguce da je dobio misterioznog Morgelonsa, bolest koja je eksplodirala u Americi, u zadnje vreme pojavila se i kod nas. Grupa nezavisnih istrazivaca tvrde da je Morgelonsova bolest proces, specificna forma prisilno usmerene evolucije ljudskih genoma – sprovedenog nad ljudskim bicima sirom planete… Najnovija vest sa sajta ove grupe pise da su u pilecim hamburgerima iz Mc'Donald'sa pronadjena 'cudna vlakna'.