Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mala havanezerka.
Lici na maltezera, ali nije.
8 kg je teska.
Cokolada-bela, pa mi je tesko da ih vidim ako su na cokoladnoj strani.
Kad je jednom okupam time, onda opet to isto da ponovim posle nedelju dana?
Ako sam dobro razumela, posto sada ne koristim racio.

e onda obavezno za prvi put jedna ampula u 2l vode, ubaci je u kadu il de je vec kupas i sundjerom je nacapkaj da se cedi, posle ce ona da se valja da skine al hebi ga...
kad prodje nedelju dana moras svakako ponovo da ubijes drugu generaciju, isti postupak ista doza

prati ako se posle prve doze osuje il bilo sta sto nije normalno za nju vodi je kod veta i menjaj sredstvo
ovo je upozorenje za bilo koji insekticid, ne smo za ove ampule, jer je to otrov ko i svaki drugi (za bube, za njive i dr..) mozes i ti da dobijes alergiju....mislim nemoj da se uspanicis ne kazem da oces nego samo pominjem da eto moze, ko i na sve sto moze

svim organima će da se smanji plata, neki će bonusi da se ukinu, suma sumare to iznosi oko 10, 12000 dinara, tako da će plata jednog organa sad, misim od avgusta pa na dalje da bude oko 30.000 dinara...
nadam se da ste sad srećni(ji) svi vi privatni preduzetnici i ostala bogataška gamad koji ste smatrali da organi primaju preveliku platu, a da za te pare ne rade ništa, da su paraziti na plećima sirotih privrednika tj. vas za koje baj d vej neam pojma kakve veze imaju s nama budžetskim korisnicima, osim što morate da plaćate porez (vi koji ga uopšte i plaćate)...do sad nisam nešto preterano radio a tek sad nema ništa da radim turim mu ga majke

Poslednja izmena:
OK, svakako cu obratiti paznju.
Znaci, kupanje bez ispiranja. Ako nesto ne bude u redu idem kod veta. Ionako samo sto ne spavam kod njega.

bez ispiranja
ne bi trebalo nista da joj bude ako inace nije sklona alergijama na hemikalije ili nesto drugo...

pazi da ne udje u usi, oci, usta, nemoj kvasiti glavu najbolje uopste
ona ce to posle lizati malo al sta ces, zato i rastvaras u 2 l....lizu oni sve sto stignu :lol:

svim organima će da se smanji plata, neki će bonusi da se ukinu, suma sumare to iznosi oko 10, 12000 dinara, tako da će plata jednog organa sad, misim od avgusta pa na dalje da bude oko 30.000 dinara...
nadam se da ste sad srećni(ji) svi vi privatni preduzetnici i ostala bogataška gamad koji ste smatrali da organi primaju preveliku platu, a da za te pare ne rade ništa, da su paraziti na plećima sirotih privrednika tj. vas za koje baj d vej neam pojma kakve veze imaju s nama budžetskim korisnicima, osim što morate da plaćate porez (vi koji ga uopšte i plaćate)...do sad nisam nešto preterano radio a tek sad nema ništa da radim turim mu ga majke

velika je ralika izmedju vas aktivnih "organa" i ovih podguznih kancalariskih nafrakanih musica
ovim kurrvetinama po kancalarijama birokratskim sto znaju samo da lakiraju nokte i razmenjuju avon treba smanjiti drakonski platu
vama aktivnim treba povecati na kontu smanjena onih...

ali, banana drzava bili i ostali, sta nam rade, tek cemo propisati majcino mleko :aha:

Poslednja izmena:
zevs.jpg
Znači ovo je neoprostivo... :evil:
Napravicu greh jer neznam ko je zaista preuzeo inicijativu i spustio se tako nisko jednim gestom koji ispod svakog nivoa ljudskog karaktera.Jesmo mi krivi sto niste lepe pa vam smeta tema??:evil:

Poslednja izmena:
velika je ralika izmedju vas aktivnih "organa" i ovih podguznih kancalariskih nafrakanih musica
ovim kurrvetinama po kancalarijama birokratskim sto znaju samo da lakiraju nokte i razmenjuju avon treba smanjiti drakonski platu
vama aktivnim treba povecati na kontu smanjena onih...

ali, banana drzava bili i ostali, sta nam rade, tek cemo propisati majcino mleko :aha:

Moja majka je odradila ceo radni staz. Bez bolovanja.
Bila vredna i postovana u svom preduzecu.
Zato sam i napisala da je plakala.
Boli to kad ceo svoj poslovni zivot posvetis tako da dajes sve od sebe i sada kada treba da se odmara i koliko toliko uziva, njoj smanjuju penziju. :(
Tuga.
A o meni da i ne pisem. Posla nema. Cak sam pokusala i kod Kineza. I oni me belo gledaju, a ovi nasi nece ni da odgovore da su primili nekog drugog, a ne mene.
Propala drzava.

I mene bole kosti i stalno mi se spava.
Komarci i ostala gamad se razmnozila od silne kisurdace.
Bar da lepo pada, nego kao pred smak sveta.
Munje, gromovi... sacuvaj nas Boze.

nocas muza 6 puta neko zove na mobilni i izmenjenem glasom mu preti i govori ebacu te u dupe.na kraju stavi na vibraciju i ne javlja se ovaj posalje poruku javi se i slusaj,ja dobijem takav jak napad panike i iracionalnog staha da mi se povracalo
a vidim ni muzu nije svejedno
sad zove taj broj,br cak nije ni skriven sa posla,niko se ne javlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back