Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mala havanezerka.
Lici na maltezera, ali nije.
8 kg je teska.
Cokolada-bela, pa mi je tesko da ih vidim ako su na cokoladnoj strani.
Kad je jednom okupam time, onda opet to isto da ponovim posle nedelju dana?
Ako sam dobro razumela, posto sada ne koristim racio.
OK, svakako cu obratiti paznju.
Znaci, kupanje bez ispiranja. Ako nesto ne bude u redu idem kod veta. Ionako samo sto ne spavam kod njega.

svim organima će da se smanji plata, neki će bonusi da se ukinu, suma sumare to iznosi oko 10, 12000 dinara, tako da će plata jednog organa sad, misim od avgusta pa na dalje da bude oko 30.000 dinara...
nadam se da ste sad srećni(ji) svi vi privatni preduzetnici i ostala bogataška gamad koji ste smatrali da organi primaju preveliku platu, a da za te pare ne rade ništa, da su paraziti na plećima sirotih privrednika tj. vas za koje baj d vej neam pojma kakve veze imaju s nama budžetskim korisnicima, osim što morate da plaćate porez (vi koji ga uopšte i plaćate)...do sad nisam nešto preterano radio a tek sad nema ništa da radim turim mu ga majke

velika je ralika izmedju vas aktivnih "organa" i ovih podguznih kancalariskih nafrakanih musica
ovim kurrvetinama po kancalarijama birokratskim sto znaju samo da lakiraju nokte i razmenjuju avon treba smanjiti drakonski platu
vama aktivnim treba povecati na kontu smanjena onih...
ali, banana drzava bili i ostali, sta nam rade, tek cemo propisati majcino mleko![]()

pa sta je bre ovo kako se usinuh tako sve gore me boli
ne zanima me nista od kad mi umro dobrica kostolomacФизиотерапеут?
Лекићи?
Ништа, а?

nocas muza 6 puta neko zove na mobilni i izmenjenem glasom mu preti i govori ebacu te u dupe.na kraju stavi na vibraciju i ne javlja se ovaj posalje poruku javi se i slusaj,ja dobijem takav jak napad panike i iracionalnog staha da mi se povracalo
a vidim ni muzu nije svejedno
sad zove taj broj,br cak nije ni skriven sa posla,niko se ne javlja

Hahha ti stvarno nemas nikakav osjecaj za privatnost, kao da si opserisana od toga.
Takve stvari najmanje treba kriti.
U odredjenim situacijama, kada sam znala da ne mogu dobiti adekvatnu zastitu, doslo mi je da se popnem na Miletica i na megafon protestujem! Trebala sam...
zna on ko jebogomoljko,za repku,ja mu kazem,al kaze da to treba u provajdera,pa kao oni nesto preduzimaju
spava mi se
oči mi se sklapaju
kako da održim koncentraciju
hoću kući![]()