Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Margo javlja li se dete?
Ovo je jedan od onih dana kada umesto dzezve sa vodom za kafu na ringlu krenem da stavim solju sa vodom![]()

Javlja se, super mu je, mada Letonija...i nije neka zemlja za uživanje, hladno, kišno, skupo, ali to je moj utisak, njemu je super.
Nije valjda Čupavica?celu noc borba sa temperaturom, sad spadne, sad skoci na 40![]()

opusti se grebo,boli te uvo,vazno da si izasla ziva iz maksijamalocas u maksiju,na jednoj kasi dug red...ja predzadnja...
kazu `moze druga kasa`...i zena iza mene skoci i bude prva na toj drugoj,ja se okrenuh,pa ispadoh druga...
iza mene sere neka `ovo nije u redu bla bla bla...`....rekoh `izvolite,ali morate ispred ove gospodje,jer je ona bila poslednja a prekrsila je red...` ova i dalje stoji i bla bla bla...samo cuh `srpsko divljastvo...`
rekoh `pa eto,ja sam divljakusa`...
znaci ona nece ispred mene,ali oce da sere...strasno kako neki vole da pametuju i svadjaju se

malocas u maksiju,na jednoj kasi dug red...ja predzadnja...
kazu `moze druga kasa`...i zena iza mene skoci i bude prva na toj drugoj,ja se okrenuh,pa ispadoh druga...
iza mene sere neka `ovo nije u redu bla bla bla...`....rekoh `izvolite,ali morate ispred ove gospodje,jer je ona bila poslednja a prekrsila je red...` ova i dalje stoji i bla bla bla...samo cuh `srpsko divljastvo...`
znaci ona nece ispred mene,ali oce da sere...strasno kako neki vole da pametuju i svadjaju se

malocas u maksiju,na jednoj kasi dug red...ja predzadnja...
U Srbilendu, aha.Nije mi jasno na sta se odnosio prigovor te osobe. Kad se otvara nova kasa stari red vise nema uticaj na formiranje novog.
U Srbilendu, aha.
Imas dva reda otvara se treci, nekome se svidja bas taj red u kome je i ne zeli da ga mjenja... kako sada odrediti ko ide po kom redoslijedu u novi red? Nije to banka pa da si duzan da predjes na slijedeci slobodan salter.
Vrlo lako se odredi: tako što kada kasirka/šalteruša kaže ''možete i ovde'', ne polete svi kao vukovi na zečetinu.
.
Nije valjda Čupavica?![]()

Dao si negativnu definiciju koja samo kaze kako se ne formira a ne kako se formira.
Klasična operacija, klasično mučenje.... sa sve postoperativnim tokom koji može krenuti i ovako i onako... Tebi treba crtati. Formiranje novog reda nije zadatak za stručnjake organizacionih nauka. Ko ne poseduje dovoljno intelektualne moći da se sortira u red, taj verovatno ne bi trebao ni da napušta ustanovu bez nadzora negovatelja.
Sve se vrlo lako reguliše, samo kad ljudi nisu samoživa goveda.