Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam koliko ti dete ima godina, ali moras da ga tusiras mlakom vodom i sve kako lekar kaze.
Kad se samo setim koliko sam imala muka sa mojom cerkom oko tih temperatura i infekcija... moj Boze!
Kad je izvadila krajnike, dete se preporodilo.

A u moju Rupu:
Razlabavile mi se drske od naocara koje nosim jos od 2008. godine.
Kako me to nervira. Pa jos je ispao i jedan sraf.
A kao firmirane. Nikad vise necu kupovati u Diopti.
Nego nisam znala tada, povela sam se tada za modom, novootvorena ocna kuca, ali sam gadno pogresila.
U to vreme sam platila 25.000,00 dinara za naocare Marca Jacobsa i posto sam tada dobila neki novac od prodatih akcija, ko velim neka ide zivot, da kupim nesto dobro, kad ono em me prevarise jer sam trazila foto grej, a nisam dobila, posle mi bilo bez veze da idem i da se svadjam jer bi bila moja rec protiv njihove... neka ``manekenka`` mi je pisala sta sve hocu pa je sigurno izostavila i tu stavku... elem, em su pocele da se gule (ljubicaste su boje), pa sam morala da ih sama farbam lakom za nokte jer je ispod zuto,

Za sve sa Rupe, trazite svoja prava i uvek proverite koju uslugu zelite da vas ne bi nasankali kao mene sto su.

Danas idem da snimam zube jer zubarka ne zna koji treba da plombira?
U petak moram kod ginekologa, qq nisam bila od 2009. godine. Sve sam odlagala jer sam posle pregleda zavrsila na op. stolu.
A pre svega toga moram da zakazem laboratoriju. Naravno, mora da se dodje licno.

Posto je ovakav dan, pravi za Rupu, da dodam: igrajuci se sa Mili otkrila sam jednu zivu macju buvu (koju sam odmah dokrajcila, ali je bila puna krvi i jednu manju koja je bila ``pokojna`` je.em li im milu majku i ko ih izmisli.
A dala sam joj Frontline kapi protiv tih napasti 9.07. i jos ima kais protiv svih tih krvopija.
Da li je moguce da nista nije delovalo???
Da li da je sada naprasim DDT-jem pa tek posle toga da joj stavim kapi. Npr. sutradan.

Poslednja izmena:
malocas u maksiju,na jednoj kasi dug red...ja predzadnja...
kazu `moze druga kasa`...i zena iza mene skoci i bude prva na toj drugoj,ja se okrenuh,pa ispadoh druga...
iza mene sere neka `ovo nije u redu bla bla bla...`....rekoh `izvolite,ali morate ispred ove gospodje,jer je ona bila poslednja a prekrsila je red...` ova i dalje stoji i bla bla bla...samo cuh `srpsko divljastvo...`
rekoh `pa eto,ja sam divljakusa`...
znaci ona nece ispred mene,ali oce da sere...strasno kako neki vole da pametuju i svadjaju se

kazu `moze druga kasa`...i zena iza mene skoci i bude prva na toj drugoj,ja se okrenuh,pa ispadoh druga...
iza mene sere neka `ovo nije u redu bla bla bla...`....rekoh `izvolite,ali morate ispred ove gospodje,jer je ona bila poslednja a prekrsila je red...` ova i dalje stoji i bla bla bla...samo cuh `srpsko divljastvo...`
znaci ona nece ispred mene,ali oce da sere...strasno kako neki vole da pametuju i svadjaju se
opusti se grebo,boli te uvo,vazno da si izasla ziva iz maksija:zag:

hebo maxi
:zag:

Nije mi jasno na sta se odnosio prigovor te osobe. Kad se otvara nova kasa stari red vise nema uticaj na formiranje novog.

ja znam za sebe,koliko god redova ima,u koji god da stanem,on ide najsporije.a tako kazu i drugi.pa ko majku mu stane u taj brzi red ,kad ispadne da svi stojimo u najsporijem?;)

Imas dva reda otvara se treci, nekome se svidja bas taj red u kome je i ne zeli da ga mjenja... kako sada odrediti ko ide po kom redoslijedu u novi red? Nije to banka pa da si duzan da predjes na slijedeci slobodan salter.

Vrlo lako se odredi: tako što kada kasirka/šalteruša kaže ''možete i ovde'', ne polete svi kao vukovi na zečetinu.

Poslednja izmena od moderatora:
Rodo, kad si zadnji put okupala Mili?
F.line se stavlja najranije posle 2 dana od zadnjeg kupanja, a takođe ne sme ni najmanje dva dana posle aplikacije da se kupa/kvasi kuca.

Koja je ogrlica u pitanju i koliko je stegnuta?
Mora da bude baš baš uz kožu, koliko samo prst da može da prođe, ako je labavije nema dejstvo jer nije u dovoljnom dodiru sa kožom.

Dao si negativnu definiciju koja samo kaze kako se ne formira a ne kako se formira.

Tebi treba crtati. Formiranje novog reda nije zadatak za stručnjake organizacionih nauka. Ko ne poseduje dovoljno intelektualne moći da se sortira u red, taj verovatno ne bi trebao ni da napušta ustanovu bez nadzora negovatelja.
Sve se vrlo lako reguliše, samo kad ljudi nisu samoživa goveda.

Glupava rana mi curi... malo, ali dovoljno da moram na previjanja... :roll:... i da ne mogu da se tuširam kao čovek, već parcijalno...

... nikada nisam razumela, a tek sada kada sam, silom prilika, i osetila, tek sad ne razumem žene koje podmićuju i plaćaju da bi išle na carski rez :eek: Klasična operacija, klasično mučenje.... sa sve postoperativnim tokom koji može krenuti i ovako i onako...

... samo da glupa rana pretane da curi, da se ponovo rodim i da kažem - eto, i to je iza mene...

Tebi treba crtati. Formiranje novog reda nije zadatak za stručnjake organizacionih nauka. Ko ne poseduje dovoljno intelektualne moći da se sortira u red, taj verovatno ne bi trebao ni da napušta ustanovu bez nadzora negovatelja.
Sve se vrlo lako reguliše, samo kad ljudi nisu samoživa goveda.

Pa ti si taj koji kaze da se mora postovati odredjena procedura i da se red ne formira sam od sebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back