Cvetna
Poznat
- Poruka
- 9.335
To ćemo još videti, čupavanemaš teoreCke šanse, tjelava![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ćemo još videti, čupavanemaš teoreCke šanse, tjelava![]()

A, pa to i ja nekad radim... Pogledam par emisija na Travel Channel-u, pročitam 2-3 Politikina Zabavnika, malo Wikipedije, a ostalo odrade mašta, kreativno besedništvo i osnove dramaturgije. A seoske koke samo trepću, ne dišu, znoje se dok im opisujem sparinu ekvatorijalne Indije i plaču nad sudbinom gostoljubive Tutsi porodice, čijeg su najstarijeg člana, deda-Ngwanga, raskomadali lavovi kad je išao do Socijalnog da sredi za zdravstvenu...
u redu je, nema potrebe da budes negativno ljubmoran
treba se diviti, ne truj sebe tom zlobom
naravno da me ne laze jer mu znam materijalno stanje i celu pravno - poslovnu situaciju odlicno![]()
Vid` ovog, i on bi u koferče...... e neeeeeemaA, pa to i ja nekad radim... Pogledam par emisija na Travel Channel-u, pročitam 2-3 Politikina Zabavnika, malo Wikipedije, a ostalo odrade mašta, kreativno besedništvo i osnove dramaturgije. A seoske koke samo trepću, ne dišu, znoje se dok im opisujem sparinu ekvatorijalne Indije i plaču nad sudbinom gostoljubive Tutsi porodice, čijeg su najstarijeg člana, deda-Ngwanga, raskomadali lavovi kad je išao do Socijalnog da sredi za zdravstvenu...

Pusti sad mene, ovo bi trebalo da ga zabrine.
Vid` ovog, i on bi u koferče...... e neeeeeema![]()
Vid` ovog, i on bi u koferče...... e neeeeeema![]()

Ma brezobraznik jedan, ko ga šiša!njega necemo, kvaran je![]()

Ma brezobraznik jedan, ko ga šiša!
Mi idemo, dokumenat je spreman, sitna slova da sitnija ne mogu biti su tu, usput kao nenamerno uništimo njegove i Tolkine naočari, i to je to!![]()
baksuz
pa da povuce onda i nas

Pih, koja blef udica...... mi smo se već spakovale! Prozren siNa svojim proputovanjima smatram mnogo manje zanimljivim upoređivanje razlika između kultura, nego uočavanje zajedničkih antropoloških crta između... štaznam, laponskih stočara, kenijskih lovaca na pepito puževe i peruanskih skupljača pevajućeg kamenja.
samokažem...

Napićemo ga, pardon Tolka će ga napiti, a onda ćemo mu samo gurnuti papir pod nos, dok mu Tolka šapuće nešto brezobrazno i odvlači pažnju sa sitnih slovamore vec je na jednom ugovoru video greske, koje ni mi nismo, ebo ga ja cita pazljivo i bez cvikerabaksuz
ja idem na to da ga tolka sarmirapa da povuce onda i nas
ako bas zapne onda cu mu promeniti uslove poslovanja pa ce biti primoran
![]()

)))
)))
Tako je meni mama stalno govorila u pubertetu)))
A ima i ona - da lenjost boli - ti bi arlaukala)))
- - - - - - - - - -
A što se tiče teme - boli me glava, umorna sam, od šest sam na nogama i sad tek idem da se nađem s dedom u gradu, kao ludi smo i mladi, provod do zore i te fore![]()

Affro bre, pa nije Lunasa "u nekim godinama". Valjda.![]()

Ma nisi je uvredila, nego to baba i deda se tako kaže iz zezanja....pa nemam pojma ona napisa da ide da se nadje sa dedom...ako je deda onda bi mogao da bude mojih godina ili koju stariji/mladji...pa sam tako to povezala..ako sam
je uvredila nesto ja se lepo izvinjavam![]()
Ma nisi je uvredila, nego to baba i deda se tako kaže iz zezanja.![]()