red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zarad nas mladjih i ostalih stidnih, moras da naglasis da je dala novac...![]()

da sestro, pa ja kukam mesecima, salama i pravo meso kostaju istobouze
parizer 550 dinara???
udjem brzinski da kupim nesto i prodavacici kazem da mi nasece malo neke salame,piita koje,pa neki parizer, dok ja uzmem jogurt.a salamica za jednog dasu crnog koji ide pored mene i u svojim celjustima mi nezno drzi ruku,za neverovati kakva budala
dam ja njemu napolju salame,nece ni da je pomirise,pogledam cenu slucajno i onesvestim se
a nigde veze

sunce ti jjebem ovaj covek zna za sta zivi
postoje tri zemlje na svetu u kojima nije bio, jjebem li da ti jjebem, sad ce da uplati 12 soma e za 100 i kusur dana puta oko sveta, samo da nadje s kim da ide ko ima tolike pare
i to je proputovao bas na nacin koji ja volim, ne kao turista da zeva nego radoznalo istrazivacki, zavlacio se tamo de nije komercijalno
hodaca je enciklopedija, 3 sata je sedeo a doso na pola sata nismo ga pustili da ide, samo da nam prica lepote
sta god da ga pitas zna jer je proziveo i video, a ne cuo na tvu ko ovi praznoglavci nabedjeni
kako sam ljuborna, pozitivno ljuborna, divim mu se, mogo je tolike pare da skemba na gluposti, oblaci se skromno, uopste ne izgleda ko da ima pare, reko bi covek vidi ga nema bas nesto, vozi skroman autic
a kad zagrebes ne moze da stane na prste jedne ruke koliko nekretnina ima, koliko para na racunu, i koliko zivotnog pravog iskustva
ocu da budem on kad porastem
ala sam ja prokleta![]()

To sam i ja `tela da pitamel udat?![]()

el udat?![]()
rekla sma mu ja cu vama da je ostavim vi vidi sta cete, trebace vam ionako neko da vam odrzava ovo 

davno razveden, zivi momackim zivotom, a taman za tebe, tih je godina
ja jurim da mu uvalim kevu, taman da je i ostavim ovderekla sma mu ja cu vama da je ostavim vi vidi sta cete, trebace vam ionako neko da vam odrzava ovo
to je taj koji ce ovde
ima se besim, nije do para i stanova, nego do mozga, ja bih njegov napunjen mozak![]()
nikada ja to necu moci![]()

Gde je sada onaj smajli girl-fight-sa torbicama?ne guraj se, prva sam![]()

nemoj kevu...znaš da ne može brez tebe![]()

E, ti smajliji!

Gde je sada onaj smajli girl-fight-sa torbicama?![]()

Ijaoo, ja sam ova sa crvenom torbicom, taman mi se slaže uz lak
![]()
ali cvetna 52 je....ja bih da mi bude tata, cerka mu je u sevilji, tu mi je srcka preskocila kad sma cula, sto mu nisam cerka![]()

ionako je nece, mnogo je brbljiva![]()
ce da sredimo nesto uz nadoknadu, de god tebe vodi mora i mene![]()
..jab u Lisabon..pre E, ti smajliji!
Inače, to što te ja sad prijateljski grlim, ne znači da ne bi letelo perje!![]()

Ijaoo, ja sam ova sa crvenom torbicom, taman mi se slaže uz lak
Nego, 52...
Onda bih i mogla da ga prepustim Tolki, ali samo pod uslovom da i nas dve spakuje u koferče i povede na put sa njim!

Može!da nas usvoje
kad je vec prvo dete obezbedio u sevilji mogo bi i mene u barseloni
di ces ti![]()