Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bouze:eek:
parizer 550 dinara???
udjem brzinski da kupim nesto i prodavacici kazem da mi nasece malo neke salame,piita koje,pa neki parizer, dok ja uzmem jogurt.a salamica za jednog dasu crnog koji ide pored mene i u svojim celjustima mi nezno drzi ruku,za neverovati kakva budala
dam ja njemu napolju salame,nece ni da je pomirise,pogledam cenu slucajno i onesvestim se

livada-125-1.jpg

Zarad nas mladjih i ostalih stidnih, moras da naglasis da je dala novac... :twisted:
:zcepanje:
bouze:eek:
parizer 550 dinara???
udjem brzinski da kupim nesto i prodavacici kazem da mi nasece malo neke salame,piita koje,pa neki parizer, dok ja uzmem jogurt.a salamica za jednog dasu crnog koji ide pored mene i u svojim celjustima mi nezno drzi ruku,za neverovati kakva budala
dam ja njemu napolju salame,nece ni da je pomirise,pogledam cenu slucajno i onesvestim se
da sestro, pa ja kukam mesecima, salama i pravo meso kostaju isto :pljus: a nigde veze

• Podržavam
Reactions: Tol
Ja kad se setim, kad sam bio klinac cajna kobasica je bila nesto najjeftinije sto si imao da kupis od hrane. To su jeli oni najveci manuelci tipa zidari. Ili ti keva to spakuje za neki izlet.

A sad postade nesto najskuplje :lol:

sunce ti jjebem ovaj covek zna za sta zivi :aha:
postoje tri zemlje na svetu u kojima nije bio, jjebem li da ti jjebem, sad ce da uplati 12 soma e za 100 i kusur dana puta oko sveta, samo da nadje s kim da ide ko ima tolike pare
i to je proputovao bas na nacin koji ja volim, ne kao turista da zeva nego radoznalo istrazivacki, zavlacio se tamo de nije komercijalno
hodajuca je enciklopedija, 3 sata je sedeo a doso na pola sata nismo ga pustili da ide, samo da nam prica lepote
sta god da ga pitas zna jer je proziveo i video, a ne cuo na tvu ko ovi praznoglavci nabedjeni
kako sam ljuborna, pozitivno ljuborna, divim mu se, mogo je tolike pare da skemba na gluposti, oblaci se skromno, uopste ne izgleda ko da ima pare, reko bi covek vidi ga nema bas nesto, vozi skroman autic
a kad zagrebes ne moze da stane na prste jedne ruke koliko nekretnina ima, koliko para na racunu, i koliko zivotnog pravog iskustva
ocu da budem on kad porastem :rida:

ala sam ja prokleta :dash:

Poslednja izmena:
sunce ti jjebem ovaj covek zna za sta zivi :aha:
postoje tri zemlje na svetu u kojima nije bio, jjebem li da ti jjebem, sad ce da uplati 12 soma e za 100 i kusur dana puta oko sveta, samo da nadje s kim da ide ko ima tolike pare
i to je proputovao bas na nacin koji ja volim, ne kao turista da zeva nego radoznalo istrazivacki, zavlacio se tamo de nije komercijalno
hodaca je enciklopedija, 3 sata je sedeo a doso na pola sata nismo ga pustili da ide, samo da nam prica lepote
sta god da ga pitas zna jer je proziveo i video, a ne cuo na tvu ko ovi praznoglavci nabedjeni
kako sam ljuborna, pozitivno ljuborna, divim mu se, mogo je tolike pare da skemba na gluposti, oblaci se skromno, uopste ne izgleda ko da ima pare, reko bi covek vidi ga nema bas nesto, vozi skroman autic
a kad zagrebes ne moze da stane na prste jedne ruke koliko nekretnina ima, koliko para na racunu, i koliko zivotnog pravog iskustva
ocu da budem on kad porastem :rida:

ala sam ja prokleta :dash:

el udat? :rumenko:

davno razveden, zivi momackim zivotom, a taman za tebe, tih je godina
ja jurim da mu uvalim kevu, taman da je i ostavim ovde :zcepanje: rekla sma mu ja cu vama da je ostavim vi vidi sta cete, trebace vam ionako neko da vam odrzava ovo :zcepanje:
to je taj koji ce ovde ;)
ima se besim, nije do para i stanova, nego do mozga, ja bih njegov napunjen mozak :rida:
nikada ja to necu moci :(

davno razveden, zivi momackim zivotom, a taman za tebe, tih je godina
ja jurim da mu uvalim kevu, taman da je i ostavim ovde :zcepanje: rekla sma mu ja cu vama da je ostavim vi vidi sta cete, trebace vam ionako neko da vam odrzava ovo :zcepanje:
to je taj koji ce ovde ;)
ima se besim, nije do para i stanova, nego do mozga, ja bih njegov napunjen mozak :rida:
nikada ja to necu moci :(

:srecna::zkez:

nemoj kevu...znaš da ne može brez tebe:whistling:

da nas usvoje :flert:
kad je vec prvo dete obezbedio u sevilji mogo bi i mene u barseloni :zaljubljena:
di ces ti :zcepanje:
Može!
Taman ću sastaviti dokumenAt o usvojenju, onaj sa sitnim slovima kao u bankarskim ugovorima, koje on i Tolka garant neće čitati, a sve u našu putešestvijenačku korist :zper:
A gde bih... ma gde god, ja sam k`о ciganče.. sve mi je dobro samo da se nekud ide :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back