Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Ricinusovo ulje, obicno, iz apoteke...Svake veceri pre odlaska na pocinak, a ako uslovi dozvoljavaju i u toku dana nakon kvasenja ruku - rezultati su vidljivi vec posle par nedelja...Cudesno je, prirodno i neskodljivo...Ne samo za nokte, vec i za gustinu trepavica, kose, obrva...Srecno!...:zag: :)
Upropastiše me načisto. Ako sam oprala kosu, šanse nema da u skorije vrijeme perem sudove.
Imam neku mast za nokte, diklu i još jednu kremicu, al ništa to ne djeluje. A moje drugarice se u njih kunu.
Probaću ricinus. Nedavno sam istrošila pakovanje na kosu, sad ću da obnovim al na noktima.
Hvala, bako: )

...Ricinusovo ulje, obicno, iz apoteke...Svake veceri pre odlaska na pocinak, a ako uslovi dozvoljavaju i u toku dana nakon kvasenja ruku - rezultati su vidljivi vec posle par nedelja...Cudesno je, prirodno i neskodljivo...Ne samo za nokte, vec i za gustinu trepavica, kose, obrva...Srecno!...:zag: :)

...ovo mogu da potvrdim, ricinosovo je "majka" za sve gore nabrojano..:ok:

...i još da se nakaplje malo soka od limuna unutra za belinu ruku.....super stvar!!!!

ne znam sta da citam pa mislim da necu nista
ili nesto ocu ipak a ljulja mi se ovaj prozor ne zatvara spoljni
vreme je u stvari za spavanje... sta cemo sutra
brrrr
valjda su muvatori dobri a sta meni uopste treba. idem da gledam seriju pa u krevet :spava:

Poslednja izmena:
Ništa nisam spavala noćas, prvo mi se žmu davio iz nekog razloga, kad je zaspao počeo da hrče, kad je prestao vetar je urlao oko zgrade, zaspala sam u četiri i sad sam skroz orna i odmorna, jupi.

mojim matorcima jutros u spavacoj sobi 11 stepeni,u prizemlju im je 16.duva na sve rupe,psece cinije lete po dvoristu kao leteci tanjiri
i mama odbija da dodje u ns u stan zbog zivotinja :(

inace rekla mi je nemoj voditi bobija,moze da odleti,a cujem tatu kako kaze,samo neka ga veze,moze da ga nosi kao balon od helijuma :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back