Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Listaju mi se nokti.
Kosa nikad ljepša a nokti nikad gori :s

Upropastiše me načisto. Ako sam oprala kosu, šanse nema da u skorije vrijeme perem sudove....Ricinusovo ulje, obicno, iz apoteke...Svake veceri pre odlaska na pocinak, a ako uslovi dozvoljavaju i u toku dana nakon kvasenja ruku - rezultati su vidljivi vec posle par nedelja...Cudesno je, prirodno i neskodljivo...Ne samo za nokte, vec i za gustinu trepavica, kose, obrva...Srecno!...![]()
![]()
...Ricinusovo ulje, obicno, iz apoteke...Svake veceri pre odlaska na pocinak, a ako uslovi dozvoljavaju i u toku dana nakon kvasenja ruku - rezultati su vidljivi vec posle par nedelja...Cudesno je, prirodno i neskodljivo...Ne samo za nokte, vec i za gustinu trepavica, kose, obrva...Srecno!...![]()
![]()

...nije to ni tup, ni glup, vec bezobrazan....
...Ricinusovo ulje, obicno, iz apoteke...Svake veceri pre odlaska na pocinak, a ako uslovi dozvoljavaju i u toku dana nakon kvasenja ruku - rezultati su vidljivi vec posle par nedelja...Cudesno je, prirodno i neskodljivo...Ne samo za nokte, vec i za gustinu trepavica, kose, obrva...Srecno!...![]()
![]()