gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek su poceli, a ja vec ne mogu da gledam dzumbus koji ova dvojica molera prave.Trebace mi nedelju dana da ocistim iza njih. Jos ce neko od prolaznika dole s ulice da upadne i da mi da po peachtzie ako ga ovi zaprskaju disperzijom...
![]()

Tek su poceli, a ja vec ne mogu da gledam dzumbus koji ova dvojica molera prave.Trebace mi nedelju dana da ocistim iza njih. Jos ce neko od prolaznika dole s ulice da upadne i da mi da po peachtzie ako ga ovi zaprskaju disperzijom...
![]()

Не почињи са причом о молерима.
Ја почела, па се дискусија развила на 3 стране![]()
Secam se te diskusije, kad sam "nagaravio" moje drugare elektricare. Svidja mi se kako razmisljas Ciki.reci ti da prskaju malo bolje, mozda upadne neka isprskana prolaznica... lepo se izvinis, ponudis da odneses bluzu na hemijsko, da se revansiras kafom, kolacima... bre daco, nista ne znas![]()
Ali brate ovi ne biraju, prolaznica, prolaznik, fljeskaju samo tako, i unutra, i napolje, tacno ce napraviti neki zijan na ulici. I ubise me "tuc, tuc, tuc" folkom, poneli neki njihov razvaljeni kasetofon, za'ebase me samo tako, bar kad bi nestalo struje da mi usi ne otpadnu. 
ja ne volim automehanicare, servisere racunara i dr., moleri su kulishka)))
U sta se ova Krstarica pretvorila......
Ovaj MTS mamu im hebem!!!![]()
maznuli mi 500din dopune!! ******!
Ti si jos dobro prosla..mojoj frizerki stigao racun na 78.000, 00 kazu joj skidala si aplikacije..ona tvdi da nije skidala nista..pa sad vidi..
Ovo se moze proveriti. A cula sam vec nekoliko prica na istu temu, kad su ljudi bili u romingu. Iako su isli na wifi ovi moderni telefoni, ako im bas sam ne iskljucis tu opciju, sami apdejtuju raznorazne stvari I skidaju gomile megabajta. Proletos moja koleginica dobila racuna za 50-60 hiljada, morala je da plati. Zimus koleginica na skijanju u Bugarskoj- ista prica. Tako da mislim da joj nema pomoci.
Ovo se moze proveriti. A cula sam vec nekoliko prica na istu temu, kad su ljudi bili u romingu. Iako su isli na wifi ovi moderni telefoni, ako im bas sam ne iskljucis tu opciju, sami apdejtuju raznorazne stvari I skidaju gomile megabajta. Proletos moja koleginica dobila racuna za 50-60 hiljada, morala je da plati. Zimus koleginica na skijanju u Bugarskoj- ista prica. Tako da mislim da joj nema pomoci.

propao mi na pod dusek![]()
Mora da je bilo zabavno
?