Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чек, ваљда ми није рикнула меморија, јесте ти и Каснилица из истог града?
Ја сам у црњугору видео натрпиродну појаву. Овако, улица и са једне стране суво, а са друге стране улице провала облака лол
Невјероватно нешто.

Чек, ваљда ми није рикнула меморија, јесте ти и Каснилица из истог града?
Ја сам у црњугору видео натрпиродну појаву. Овако, улица и са једне стране суво, а са друге стране улице провала облака лол
Невјероватно нешто.
Ej pa ne znam odakle ona bese. Ja sam iz Nisa.
A tu prirodnu/natprirodnu pojavu sam videla i ja, tj slicno. Do pola ulice pada kisa od pola ne :D
Bilo je divno :lol:

ispada se bem ti poplava na ulicama :roll:
dobro sam stigla kuci, da sam koji minut kasnije lepo bih se provela....

a sad malo u duhu teme: ebem ti mater nesposobnu, ko ti dade diplomu, ko te zapsli i ko ti daje platu stoko jedna, ja li moram da ti govorim sta da mi das

:rumenko:
pa eno onaj pičvajz sa crnim nisam čito priznam

na ovoj temi nisam imala picvajz sa nikakvim crnim :think:
imala sam sa zenama skoro oko gazenja ljudi kolicima i nepristojnih kokoski i petlova koji ne umeju da idu ulicom
bas se lepo pokarasmo :lol:

a ti mislis sad na pitanjima, ono picvajz? ma jok kaki...mala diskusija

ne smem pobratime da napravim picvajz sad, mnogo sam besna i ako krenem se picckaram cu napusim nekoga kurrcem pa ce me brisu i banuju, nije mi za ban, al mi ze brisanje dragulja koje ispisem :lol:...eto uklapa se u rupu...ocu da se najjebem majke mile onima u dz, al psto ne mogu njima, jel mogu ovde nekome?...ne mogu dee jel vis ti to...ni ovde ti dusmani ne daju se izjjebes sa nekim onako socno :lol:
i sta sad da radim :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back