Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tek su poceli, a ja vec ne mogu da gledam dzumbus koji ova dvojica molera prave. :dash: Trebace mi nedelju dana da ocistim iza njih. Jos ce neko od prolaznika dole s ulice da upadne i da mi da po peachtzie ako ga ovi zaprskaju disperzijom... :confused:

Tek su poceli, a ja vec ne mogu da gledam dzumbus koji ova dvojica molera prave. :dash: Trebace mi nedelju dana da ocistim iza njih. Jos ce neko od prolaznika dole s ulice da upadne i da mi da po peachtzie ako ga ovi zaprskaju disperzijom... :confused:

Не почињи са причом о молерима.

Ја почела, па се дискусија развила на 3 стране :zcepanje:

reci ti da prskaju malo bolje, mozda upadne neka isprskana prolaznica... lepo se izvinis, ponudis da odneses bluzu na hemijsko, da se revansiras kafom, kolacima... bre daco, nista ne znas :lol:

Не почињи са причом о молерима.

Ја почела, па се дискусија развила на 3 стране :zcepanje:
:lol: Secam se te diskusije, kad sam "nagaravio" moje drugare elektricare.
reci ti da prskaju malo bolje, mozda upadne neka isprskana prolaznica... lepo se izvinis, ponudis da odneses bluzu na hemijsko, da se revansiras kafom, kolacima... bre daco, nista ne znas :lol:
Svidja mi se kako razmisljas Ciki. :ok: :) Ali brate ovi ne biraju, prolaznica, prolaznik, fljeskaju samo tako, i unutra, i napolje, tacno ce napraviti neki zijan na ulici. I ubise me "tuc, tuc, tuc" folkom, poneli neki njihov razvaljeni kasetofon, za'ebase me samo tako, bar kad bi nestalo struje da mi usi ne otpadnu. :dash:
ja ne volim automehanicare, servisere racunara i dr., moleri su kulishka :))))

Ajoj, ima ih svakakvih, jednom je moj rodjak popizdeo zbog neke ekipe, krecili mu fasadu prizemne kuce, kad je dosao i video koliko su isprosipali po okolnim stazama poceo da histerise: "Sunce vam 'ebem, jesmo li se mi pogodili da krecite kucu ili da markirate kolovoz."

Izgleda da b92 vise ne emituje Larin izbor. A taman mi se dopala serija.
Pa da li je moguce da su tako neprofesionalni da ne puste celu prvu sezonu, bar.
Daju Sulejmana koga su svi gledali jos na Prvoj.

Ti si jos dobro prosla..mojoj frizerki stigao racun na 78.000, 00 kazu joj skidala si aplikacije..ona tvdi da nije skidala nista..pa sad vidi..

Ovo se moze proveriti. A cula sam vec nekoliko prica na istu temu, kad su ljudi bili u romingu. Iako su isli na wifi ovi moderni telefoni, ako im bas sam ne iskljucis tu opciju, sami apdejtuju raznorazne stvari I skidaju gomile megabajta. Proletos moja koleginica dobila racuna za 50-60 hiljada, morala je da plati. Zimus koleginica na skijanju u Bugarskoj- ista prica. Tako da mislim da joj nema pomoci.

Ovo se moze proveriti. A cula sam vec nekoliko prica na istu temu, kad su ljudi bili u romingu. Iako su isli na wifi ovi moderni telefoni, ako im bas sam ne iskljucis tu opciju, sami apdejtuju raznorazne stvari I skidaju gomile megabajta. Proletos moja koleginica dobila racuna za 50-60 hiljada, morala je da plati. Zimus koleginica na skijanju u Bugarskoj- ista prica. Tako da mislim da joj nema pomoci.

ona kaze, nisam i necu da platim
ja sam joj rekla isto - to sto ti nisi, ne znaci i da ti smarti nije sam skidao
kaze da je bila u cg i da je uplatila onu opciju od hiljadu i nesto din za roming razgovore..e sad akoje u toj opciji imala i net, nije mi jasno kako su joj obracunali ovo..

ima
to se meni desilo,kupila i phone i jos nisam sve namestila odemo do nemacke,u setnju sat dva
kad sam se vratila imala sam sta i da vidim,bila sam sokirana
pozovem ih i oni mi kazu da to samo skida i da moram da namestim,a da ce mi oni naplatiti samo sto sam trosila ,i zaista sam platila samo svoj racun,a ovo su mi obrisali
mora se zvati operater,oni to mogu da uprate

- - - - - - - - - -

a nije iskljuceno i da je neko drndao mobilni dok je bila pod tusem :zper:
tako smo se majka i ja posvadjale do jaja oko racuna za telefon a ono moj mladji brat zvao drustvo bio mu dosadan raspust
e to mora da se plati :aha:

propao mi na pod dusek
groooansmileyf.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back