Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не осетих викенд.

Уморна сам као пас, а чека ме напорна радна недеља :(

:rida: moj otpao od keksa :lol: :hahaha:

eee, meni od virsle pre par godina
-------
nego sam dosla da se pozalim kako sam jutros otisla kod cika zube, ne samo da me nije primio nego mi sestra zakazala tek za 31. oktobar :roll:
moracu privatno da odem
a drugo, nasetah se jutros od skole do poste kao kreten, jer je ona sto radi na salteru pogresila i uplatila pare na ziroracun pogresne skole u subotu, pa ja isla danas da storniram, ona kaze ne moze, kako ne moze? lepo, mora da se ide u skolu, da se pise zahtev za povracaj novca :roll:

gde čoveku nestane snaga ...
odakle izvlačite snagu kad kazaljka ode na nulu

Mene ne pitaj to :neutral:
eee, meni od virsle pre par godina
-------
nego sam dosla da se pozalim kako sam jutros otisla kod cika zube, ne samo da me nije primio nego mi sestra zakazala tek za 31. oktobar :roll:
moracu privatno da odem
a drugo, nasetah se jutros od skole do poste kao kreten, jer je ona sto radi na salteru pogresila i uplatila pare na ziroracun pogresne skole u subotu, pa ja isla danas da storniram, ona kaze ne moze, kako ne moze? lepo, mora da se ide u skolu, da se pise zahtev za povracaj novca :roll:

Ti obrasci i formulari i povraćaji, obaveštenja i ovlašćenja, pun mi je ...............kofer toga :evil:
Pretera ga ova država blesava sa papirologijom i zakonima jebbenim :kletva:

- - - - - - - - - -

kokishka brate, kokishka :per:

Najt, slušaj ti Smokvicu, ostavi ovoga Skrndelja, lako je njemu ...mmm ... za sada ...ccc :namcor:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back