Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јок, ја идем бајсом напосо, ал сад ће киша, намрчило се. Цео дан бих преспавао.
У гаражи ми је ауто, а гаража 5км далеко.
Не бих имао дупе где да паркирам, а и посвађао сам се са овим Русима комшијама, иду ми на кур..
Све им мало, маму им ебем, имају зграду на две улице, имају гаражу и подземну једну и накурЋе ми коНби на место за станаре.

i tupim stalno da se ne ulazu pare, nemate nista od majke vam Srbije
al me vasa ljubav i nostalgija prema vasem rodnom kraju uvek zayebu
krali su i krasce i dalje...govna nesposobna za rad i zivot uvek idu linijom manjeg otpora..
dodje mi da demonstrativno u cast "ljubavi" koju osecam prema nemajci Srbiji, dignem u vazduh sve sto imamo...

teraj se kvazi majko Srbijo!!!!!

i tupim stalno da se ne ulazu pare, nemate nista od majke vam Srbije
al me vasa ljubav i nostalgija prema vasem rodnom kraju uvek zayebu
krali su i krasce i dalje...govna nesposobna za rad i zivot uvek idu linijom manjeg otpora..
dodje mi da demonstrativno u cast "ljubavi" koju osecam prema nemajci Srbiji, dignem u vazduh sve sto imamo...

teraj se kvazi majko Srbijo!!!!!

:dash::dash: Istoooooooooo :aaa:

:bljak:

ebovaspas, kako mi efikasno s*ebete raspolozenje :roll:

Ovo se odnosi na nas korisnike Krstarice ? :think:

Ybt kolko nevaspitanih ljudi radi u ovoj drzavi posao preko qurca.

Ako vam se ne radi gospodje und gospodo dajte otkaz ima ko hoce, mojne se izdrkavate na drugima.

:dash::dash: Istoooooooooo :aaa:

Ovo se odnosi na nas korisnike Krstarice ? :think:

Vec sam par puta napisala, al aj ponovicu:

moje pisanje u Rupi s eodnosi na moj RL
na sve one kojima bih svasta rekla u lice, al' me pristojnost sprecava....

I ovo je Rupa: napises sta imas i picis dalje, nije bas tema na kojoj sam raspolozena, bar ja, da objasnjavam sta pisem i koga pic.karam i pljujem.

Jeste bilo u neku ruku veliko razocarenje vecini , ali moras,... izdrzi, ne daj se,.... kada si ono sve mogao, prevazici ces i ovo, ti si nasa hrabrost...
Bog sve vidi, Bog sve zna, ne zaboravi...ne ostavljaj ga, ni on tebe nece nikada...:heart:

Naravno da mi je tesko, pa nisam ja od kamena, a ovim ostalima: kamenju i drvecu, doci ce maca na vratanca nekada....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back