gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa jedi sta te briga, treba pregurati zimu, bez gripova i ostalih cudesa koja dodju sa zimom....![]()

...pa jedi sta te briga, treba pregurati zimu, bez gripova i ostalih cudesa koja dodju sa zimom....![]()

hhahahahha....ocu, missim, necu bas toliko
treba nekako i iz brloga izaci na proljece![]()

vidi je kako je navlaci na blud i nemoral![]()

zaspacu do 11

Nakupilo se Di svega, a narocito nakon mog eksperimentisanja sa sljivama, poslala mi rodbina gomilu sljiva i dok sam pronasao odgovarajuce posude kako bi prenocile tako ubrane, bez ikakve dalje obrade, zaprljao sam vecinu tog veceg posudja, znaci sam sam sebi napravio toliko posao iz nesnalazenja i gluposti. Lipsao sam, zabolela me ledja od tog polusaginjanja nad sudoperom, ne kazu dzabe da kuhinjski elementi, i uopste sve radne povrsine, moraju biti prilagodjene visini onih koji na njima rade.koko se to sudja nakupilo crni dacho kad si chetri sata prao
- - - - - - - - - -
pa shta chamish ovde...aj de idi spavaj...taman te netju gledam vishe
Uspesno sam sprzila stabilizator nappona koji sam imala na laptopu
tj sreca da je on riknuo, inace ne bih ja sada ovde kuckala...
moju sestru ujeo zarazeni komarac i izoluju joj virus zapadnog nila
simptomi - protresla je groznica dan, dva..nista strasno..posle par dana se osula kao da je dobila alergiju na nesto, po celom telu..i to se povuklo za sva tri dana, a onda su joj grozdasto izasle zlezde na vratu sa obe strane..
odradisve preglede, sve ok..malo da primiri sa dinamikom, ali bez problema ide radi, obavlja sve kucne obaveze..
i kazu joj da treba da snimi stitnu za svaki slucaj..uradi uz, nadju joj cvoric i kazu - treba punkcija i konsultacija endokrinologa
preporuce vma
nadje vezu na vma i tamo joj med sestra kaze da moze da joj zakaze pregled za februar
kaze moja sestra, znaci ne pomaze urgencija/
a med sestra odgovara - pomaze, kako ne pomaze..bez urgencije imamo prvi termin za septembar
toliko.
- - - - - - - - - -
ako zna da radis suprotnu smenu, a MORA da zna, ebogapas pa valjda se zabavljate? kako moze da kaze da dodjes po njega posle njegove smene???
ja ni svom detetu ne sugerisem nista, pa necu ni tebi
sama znas sta osecas i dovoljno si pametna da sebi ne naskodis
mene oko 10 avgusta na buljarickoj plazi,koja je sa jedne strane more,sa druge mocvara za butinu i stomak ujeo komarac
to je uzasno svrbelo i nadulo se,al proslo kroz 2,3 dana
na istom mestu vec nedelju dana se napravili kao grimizni pecat,pravilan krug,svrbi nenormalno
jel njoj pocelo tako?
od 10-og avgusta do danas bi imala još neki simptom...
i kakve veze ima štitna žlezda sa svim ovim? čvorić se ne formira tokom noći.
To neki novi komarci, mene su prosli mesec izujedali, ja se inace nadujem ko balon cim me ujedu ali jedan ujed je bas bio drugaciji, ravan nije se naduo samo se rasirio kao pecat i promenio boju iz crvene u ljubicastu. Na kraju nije bilo nista.
a sto prevrces ocima?
zato što paničiš bez potrebe.
vidi glupa k. ne znam cije si klonce,al zaobidji me
ne osecam se dobro od jutros i ne bih ulazila u raspravu