smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
da ga pitam koje namere ima?
za sad samo skajpuju o zeldi,ali mm kaze da se totalno opustila,provaljuje glupe fazone,i pravi glupave zvuke![]()
obavezno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za sad samo skajpuju o zeldi,ali mm kaze da se totalno opustila,provaljuje glupe fazone,i pravi glupave zvuke![]()
13
Ona péti a on sedmi razred![]()
MM. Kaze da je to ok
Nemoj da si na kraj srca.
Proveri mu kasnije fejs za svaki slucaj.![]()
hakuj joj skajp, pa malo cetuj ti umesto nje
- - - - - - - - - -
e jos bolje, linda predlozi nam ga za prijatelja, zajednickim snagama cemo mu objasniti u sta se upustio
zamisli, muva cerku jedne forumasice..ne zna taj sta ga tek ceka![]()
mali bezobraznik
i znas sta mi je jos cudno
oni se povremeno cuju i on ne kaze onako glupavo ej cao,e de si,s'a ima
nego kulturno kaze dobro jutro pa ime
e gde bre to ima da dete od 13god zna osnovnu kulturu kad nisu odrasli u pitanju
![]()
13
Ona péti a on sedmi razred![]()
MM. Kaze da je to ok
mali bezobraznik
i znas sta mi je jos cudno
oni se povremeno cuju i on ne kaze onako glupavo ej cao,e de si,s'a ima
nego kulturno kaze dobro jutro pa ime
e gde bre to ima da dete od 13god zna osnovnu kulturu kad nisu odrasli u pitanju
![]()
da uramis muza, ja sam moga morala da smirujem i sprecavam da uhvati malog za usi i izbaci iz stana, kad je jednom dosao da igraju igrice
otimao joj misa... ovaj moj je na osnovu toga izveo sto zakljucaka, da je razmazen, da je nevaspitan, da ne postuje tudju imovinu, da je sebicnjak, da ovo da ono
meni jedino palo na pamet da dete nema kompjuter
..jel neko gubio busplus kartu, kakva je procedura za novu?...
Mojoj ćerki su ukrali. Odeš u Beograđanku u suteren i oni ti naprave novu. Čak ako si uplatila za ovaj mesec i to ti srede. Mislim da se plati neka sića.
Možda ti treba lična karta. Ali to valjda uvek nosiš, ako je nisi izgubila s bus plusom
tuga...
jedna meni neizmenrno draga forumasica je postavila sliku pas koji moli vlasnike da ga ne ostavljaju u sinteraju
![]()
i evo sjjjevana sam nacisto....
...jel joj trebala neka potvrda, oglasavanje ne vazecom ili?
...nisam ja nego komsinica, pa rekoh da pitam...mozda neko zna...
Ne, ništa joj nije trebalo. Samo sam ja morala da idem s njom jer je maloletna i trebala je valjda moja lična karta. Kad nešto završiš brzo i bez problema onda se i ne sećaš.
IMa i njihov sajt, pa na njemu telefon. Ja sam prvo zvala da pitam kakva je procedura i gde može da se obavi. Može samo u Beogradjanki.
pojeo sam plazmu i sta cu sad slatko
pojeo sam plazmu i sta cu sad slatko
jao to preslatko ako ne stanes posle 2 zalogaja odee mas u propasdodzi kod mene na cetenu alvu
razmisljala sam da kupim kilo,pa reko neces ,svinjo jedna,dosta ti je 200g
jao to preslatko ako ne stanes posle 2 zalogaja odee mas u propas