gost 335253
Domaćin
- Poruka
- 3.332
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledaj to sa vedrije strane - nekog si mnogo obradovala![]()

Ne pratish na casuGde može loše da te obraduje, crni esh...

Sta ja znam, neke zene vole sex vise od drugih, mozda si i ti takva? Missim, nije to lose, dapace..ma dzabe kad sam pogresila ...........
nisam trebala i osecam se jako lose, jako jako.....samo mi nije jasno zasto sam to uradila![]()

Čime da napunim sesi na nekoj haljini koja mi je, očigledno, u tom delu malo veća?
Ne merem brus da stavim, gola su leđa, nema smisla.
Je l ima da se kupi nekih jastučadi il nečega ono kao naramenice pa da uglavim? :S
Grozozo, sve mi se podšklobučilo a vrlo je hotmena prilika, mora baš ta haljin, grr.
- - - - - - - - - -
Ok, deluje banalno, ali i ja hoću da puknem i dosta mi je svega al sad nema nazad i sad me još i ovo smara, a bila je ok kad sam je prošli put probala.
Gde su mi nestale sesi?!![]()
Lose se osecam posle onog sinoc ne znam da li zato sto sam uradila ono sto nisam smela ili putujem pa mi je sve nekako zbrkano...a volim ga i uzasno mi nedostaje...i zatso to onda radim! Sta nije u redu samnom?![]()
Ne pratish na casu![]()

ma dzabe kad sam pogresila ...........
nisam trebala i osecam se jako lose, jako jako.....samo mi nije jasno zasto sam to uradila![]()
pa verovatno te boli glava koliko lupas..Lose se osecam posle onog sinoc ne znam da li zato sto sam uradila ono sto nisam smela ili putujem pa mi je sve nekako zbrkano...a volim ga i uzasno mi nedostaje...i zatso to onda radim! Sta nije u redu samnom?![]()

Lose se osecam posle onog sinoc ne znam da li zato sto sam uradila ono sto nisam smela ili putujem pa mi je sve nekako zbrkano...a volim ga i uzasno mi nedostaje...i zatso to onda radim! Sta nije u redu samnom?![]()
malopre odem do toaleta na poslu i na dnu skoljke ugledam poveci sraf i jednu pribadachu
i sad vec 15 minuta ne mogu da prestanem da mislim ko od mojih kolega ima cudne navike u ishrani![]()
kupila sam jesenje patike za kisu i svi su me isprozivali zasto nisi kupila zenske,sta ce ti fudbalerske patike
a meni su bile lepe
sad vise nisu![]()