Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čime da napunim sesi na nekoj haljini koja mi je, očigledno, u tom delu malo veća?
Ne merem brus da stavim, gola su leđa, nema smisla.
Je l ima da se kupi nekih jastučadi il nečega ono kao naramenice pa da uglavim? :S

Grozozo, sve mi se podšklobučilo a vrlo je hotmena prilika, mora baš ta haljin, grr.

- - - - - - - - - -

Ok, deluje banalno, ali i ja hoću da puknem i dosta mi je svega al sad nema nazad i sad me još i ovo smara, a bila je ok kad sam je prošli put probala.
Gde su mi nestale sesi?! :evil:

imas bruseve sa silikonskim ledjima i bretelama
samo su korpe klasicne
ima cak i kod kineza jeftinije ti nego sad neka marka, ako treba samo za jednu priliku

Lose se osecam posle onog sinoc ne znam da li zato sto sam uradila ono sto nisam smela ili putujem pa mi je sve nekako zbrkano...a volim ga i uzasno mi nedostaje...i zatso to onda radim! Sta nije u redu samnom? :dash:
pa verovatno te boli glava koliko lupas..:kafa:
mene za difno cudo ne boli, a ubila sam se sinoc.
ne znam koliko smo popile..posle sedme, prestala sam da brojim..:rumenko:

Hoćeš da ispadneš fin i uplatiš struju ranije a onda napraviš problem jer se gospoda restruktuira i menja račune. Sad moram po šalterima da mi prebace uplatu s jednog na drugi ili da mi prvo vrate pare pa da uplaćujem opet na novi sveži restruktuirani ...
Al sam govedo ... :dash:

Sem glavobolje ali one podnošljive :lol: i jučerašnje reume :dash: leva moja noga :lol: Ovo nije smešno :think:
I onih gorućih problema što me za gušu vataju da me dave :sad2:, ništa nema, i neplaćeni račun za struju, al to cu sutra da sredim.

šta smo danas naučili na leksinom primeru? naučili smo da korisnici koje moderacija privileguje malo češćim izuzećem od pravila foruma nailaze na rizent ostalih korisnika koji može eskalirati najčešće obilnim količinama kake koju će ostali korisnici istovariti po privilegovanom korisniku.

kupila sam jesenje patike za kisu i svi su me isprozivali zasto nisi kupila zenske,sta ce ti fudbalerske patike :(
a meni su bile lepe
sad vise nisu :cry:

I ja imam jedne jedine i to muške patike, još su mi broj veće, ali nosim ih godinama i super su mi. Pre nekog vremena prvo ćerka počela da me proziva kako mogu da nosim tako grozne patika, pa joj se pridružili i ostali: Stvarno su ti bezveze. Sad nosim neke stare ćerkine, one su kao bolje. Ne treba se osvrtati na druge i šta oni pričaju. Možda su ljubomorni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back