Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja imam jedne jedine i to muške patike, još su mi broj veće, ali nosim ih godinama i super su mi. Pre nekog vremena prvo ćerka počela da me proziva kako mogu da nosim tako grozne patika, pa joj se pridružili i ostali: Stvarno su ti bezveze. Sad nosim neke stare ćerkine, one su kao bolje. Ne treba se osvrtati na druge i šta oni pričaju. Možda su ljubomorni.

ovi nisu ljubomorni,samo vole da mi vade mast :)

ako ti za 21 godinu nije pruzio pravi razlog za svadju,ja bih na ovo sad na oba oka zazmurila.sto god da je u pitanju

Pa nije. Kod nas je sve stvar dogovora. Sada se oglušio o jedan dogovor, i mnogo sam ljuta. I otišao je na pijacu. Nismo se posvađali, jer on nije hteo da se svađa. Ja sam zbog toga još više ispeezdila, i išla sam za njim kroz kuću i zvala ga da se posvađamo k'o ljudi, jednom u životu.

:rida:
majstor otisao u 5,rekao vi pre spavanja prospite ako ima malo vode u kofi ispod radijatora(tj cevi iz zida,radijator je skinut)
u sest potopljeno kupatilo,siba kao iz slavine,cement potopljen,busilica ili sta je to vec ogromno potopljeno,voda otisla pod tus kabinu koja je pola uradjena
dok sam skupljala vodu,voda iz cevi prestala da tece
ja se vratila sa livade,opet potopljeno kupatilo:rida:

Auuuuu, ala sam se postidela od same sebe danas :( Ili ne, nisam se postidela u pravom smislu reči, bilo mi je teško i tužno i ... pa stid me bilo, jeste. :(
Naučila sam lekciju na teži način, naučila sam se nekoj toleranciji na teži način.
I shvatila da svi, pa eto i ja, ma kako mislili da smo slobodni duhom i neopterećeni, ipak imamo neke - predrasude.
I shvatila sam da treba da verujem svojim instinktima više nego tudjim pričama. Instinkt, intuicija, šta god da je, ali treba tome verovati.

Bez veze... klinci, ne znam vam imena, ali svejedno - izvinite :sad2:

Ogreših dušu bez veze... a u k, sad će da me proganja danima, kad god se setim suznih okica onog cigančeta... ni krivog ni dužnog...
... ma odmah sam onog dana osetila da ne radim dobru stvar, ali računam - reče žena, biće da je tako. Cvrc, predrasude, eto šta je. I danas naučih dobru lekciju... neću je skoro zaboraviti... :sad2:

:rida:
majstor otisao u 5,rekao vi pre spavanja prospite ako ima malo vode u kofi ispod radijatora(tj cevi iz zida,radijator je skinut)
u sest potopljeno kupatilo,siba kao iz slavine,cement potopljen,busilica ili sta je to vec ogromno potopljeno,voda otisla pod tus kabinu koja je pola uradjena
dok sam skupljala vodu,voda iz cevi prestala da tece
ja se vratila sa livade,opet potopljeno kupatilo:rida:
drzi vodu dok majstori odu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back