Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mene je to ranije nerviralo
sad, kad vec moram da podignem dupe ako mi slusalica nije u blizini kazem - pre nego sto vi meni ponudite, da ponudim ja vama..i onda ponudim nesto iz sopstvenog programa..oni obicno kazu - ne, hvala..ja kazem - molim, onda nista od naseg poslovanja :lol:
danas me na semaforu spopalo desetak cigancica..sve jedan drugom do uveta..jedan se odmakne, drugi odmah pridje..takva im je izgleda sad strategija
iz principa novac ne dajem..nekad jesam..sad samo hranu i pice ako imam pri ruci..
dam prvom malisanu mars cokoladinu bombonu koja mi je bila u kaseti i kazem - izvoli pile nemam parice..dete uzme i kaze hvala
kako je koji prilazio i trazio novac, tako sam im odgovarala sa - nemam srecice nisam ponela, cvrcak nemam parica..i sl.
dovoljno je bilo samo jednom da im kazem i da kazu - pa dobro, imaces neki drugi put! i da odu
a kad sam nervozna i drska hebu mi kevu od dosade :lol:

Ovo ti je vise bilo za temu zasto neke zene ne zele decu.

za korak ispred sam :confused:

- - - - - - - - - -

kad ovako pishem sta bude kad vidim ljude ((:
adkasoaksoidasoidasoidasoidjasoidjasodija
e ajd sad ovo prochitajte - ovako ce izgledati moj gvantanamo ?????
glp zvace me na razgovor
aha to je transformacija (((:
992 ; )
e pa tako ajd sad
ma ne vredi dzabe mrljas : )))))
al kao ajd vredi... samo se shirim svuda

Poslednja izmena:
Ponovo sam bila sa ćaletom na vodi...
Isti onaj kamen, onaj što je tamo stajao godinama, baš taman za smestiti pozadinu :) ... ali mesto nije naše, neko sasvim drugo, neko drveće tik uz dunavac, od grana ne može lepo da se zabaci...
Ćale nešto petlja oko mašinice na drugom štapu, ja bacim pogled i vidim - plovak mu radi i to pošteeenooo radi... Vičem - plovak, ćale, plovak, plovak, kontra, udri bre kontru...

.. i sledećeg trena osetim kako me neko drmusa i čujem muža, zabrinutog - kakav plovak, šta to sanjaš, probudi se :sad2:

Pa ebem te, bre, u levo uvo, što me probudi... pa ni u snu ne mogu da ga vidim, da budem sa njim, da nam bude lepo... kao nekad...
Znam da je mislio najbolje, ali taj san je nešto najlepše što sam doživela zadnjih mesec i po, i to nisam mogla da odsanjam do kraja

Onaj moj ćalac, onaj od pre par godina... ono nasmejano lice, onaj vedar duh, onaj pogled preko naočara... nije to bio onaj čovek iz februara, onaj što jedva živ leži u bolničkom krevetu, sa svim onim skalamerijama i cevčicama oko njega... ne, to je bio moj ćalac, onaj koga želim da pamtim, onaj koga želim da se sećam... onaj koga više nema...
I probudio me je...
Bem li ga, možda i bolje, ko zna u šta bi se tako lep san na kraju pretvorio...

Pu, ebem ti ovu knedlu u grlu, i ovu gomilu slinavih maramica pored mene, i ovo g... od osećaja, i ovaj bol koji nikako da umine... ja bih tako rado moj san nazad... kad već on ne može da se vrati nikada više...

Nemoj tako, sestro, ne traže ti pare, a zbog jedne tvoje informacije, oni mogu da ostvare zaradu. Za anketare imam razumevanje.
Mene više ljute ovi što hoće nešto da mi prodaju. Uz sve nude besplatnu večeru. To je vređanje sagovornikove inteligencije. Najčešće im kažem : "Mi smo seljaci, mi nemamo pare" i oni olade. Inače bi se u suprotnom sa mnom ubeđivali preko telefona čitav bogovetni dan.
Jaaaoj... Dize mi se kosa na glavi od njih:evil:
Je li to ovih dana neka navala?

Stvarno me zalosti da neki ljudi do kojih mi je stalo, ili bi bar tako trebalo da bude, dozvoljavaju sebi da propustaju ovaj divan zivot sto ga imaju, da ih pune mrakom i mrznjom i strahom. I jos kad pokusas da im kazes "volim te, bre, ludaku, hajde nasmej se, vidi sta ti je dato, zdrav si, ziv si, imas prelepu, zadovoljnu decu, pun stomak"...onda ti kazu da ne vidis katastrofe koje nam se spremaju, normalno kad si glupacica koja se interesuje za kuvanje i sminku...E, ******. Zapitas se..pa svasta se zapitas. Nisam se cak ni naljutila. Samo mi zao. Ali, sta ces. Ja cu se sutra opet probuditi i videti da imam dve noge i dve ruke i dva deteta, i da priroda i dalje funkcionise sto je jedino i bitno, i picu jutarnju kafu gledajuci u velike oke mog klinca i shvatiti da sam i dalje tako neverovatno blagoslovljena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back