86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan tel. poziv i...=>
![]()
pa dobro ebogapatak, jel on izasao iz stana?
sto sad tugic?
Kada je subjekat problema "on" to brzo prodje.
Sada se radi o blizim osobama...
jojNasprejisala sam LM tox po kući jer su počeli da se nastanjuju pauci po ćoškovima, sad toliko smrdi i vrti mi se u glavi da moram da izađem da radim nešto u dvorištu, a to znači da neće biti ručka, jer kad krenem da čupkam travu i korov, nemogu da stanem.

Neće, sa ovim je provereno, ali mora biti za gmižuće, onaj crveni, pošpricaš i nema ih barem mesec dana, ni paukova, ni mrava, ni moljaca. Ni muve neće da uleću u sobe prvih nedelju dana.pa sad im je vreme
mislis da ako nasprskas sprej nece da se nastanjuju?
pa naci ce neki drugi zgodan kutak
usisivac rulz!![]()
Neće, sa ovim je provereno, ali mora biti za gmižuće, onaj crveni, pošpricaš i nema ih barem mesec dana, ni paukova, ni mrava, ni moljaca. Ni muve neće da uleću u sobe prvih nedelju dana.
Evo, već se malo izvetrilo pa dođoh da radim po kući, ladno bre napolju, duva vetar.

ja otvorila spoljna vrata,sve prozore. pustila dzukce napolje i glumim leto..smrla sam se ko khm..
sad treba da idem kod kiroprakticara i razmisljam da obucem perjanu jaknu![]()

...redovan servis ili generalka...?![]()

ma ona tetiva
a sve se mislim da ce da bude generalka
ebomepatak kad nisam otisla na vreme..sad me boli i ahilova tetiva i rucni zglob sa iste strane
sve se nesto mislim da sam shebala ipak ishiadicus sa unosenjem i iznosenjem dukaca iz gepeka 4x dnevno pa puta dana![]()

Spavala sam kao top 3 sata
I menjam lek
Jos jedna opcija mi ostaje
A sta cu posle nzn
Valjda mi nece trebat
)))))Pochechu sa svojom terapijom
Vutra i Dance Trippin
![]()
))
))