Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Добро је док наплаћују, мада данас клинци кажу да не траже ништа, а мало старији клинци да траже вожњу аутом по граду.
Пристеле би и на скутер.

A što me mrzi da odem po današnju cigaretu i pikslu i upaljač jer moram da cupkam na jednoj nozi pošto mi je stavio ovo sr anje od dve kile na nogu i osećam se ko da je pojela gangrena ispod, peče :sad2: i sad bih tako volela da imam gravity gun da mogu lepo da pomeram stvari bez fizičke intervencije :(

Otkrivena je vec i rupa na saksiji i ostali izumi... kad ces prestati da ignorises principe na kojima funkcionise svet?!
icon_rolleyes.gif

- - - - - - - - - -

A što me mrzi da odem po današnju cigaretu i pikslu i upaljač jer moram da cupkam na jednoj nozi pošto mi je stavio ovo sr anje od dve kile na nogu i osećam se ko da je pojela gangrena ispod, peče :sad2: i sad bih tako volela da imam gravity gun da mogu lepo da pomeram stvari bez fizičke intervencije :(
zar i ti u gipsu?

aj što peče...al pitaću te kad bude počelo da te svrbi...a nemoš zavučeš ruku da se počešaš...:sad2:
e to je već stvarno odvratan osećaj...

Tačno dive. Ja sam skoro čula da je jednoj ženi koju znam virtuelno umrla ćerka 89. godište. Tada sam se skamenila i još uvek ne mogu da se povratim. :sad2:

Sin moje dugarice, 89. godište, jutros otišao na prvu od 6 hemioterapija, posle recidiva, još agresivnijeg no što je bio primarni tumor.

Nema sam...od šoka, od bola, od tuge...Što napisa nightmare, sve moje što bih i imala za rupu mi je smešno...

Ja ne znam da li ti razmislis pre nego sto me tako nesto pitas
ili jednostavno bubnes i ostanes ziva
i cekas moju reakciju....
Kako mislis da se ja osecam jb.t ...?

A ti kokosko cekaj....
nacekaces se sto se mene tice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back