Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postala sam postena zenska, samo za crncija, tako da nista od decaka, a i kokiska mi nesto nije po ukusu, al sam zato od petka do nedelje litre alkohola unela u sebe, a skoro da nisam spawawakokishka, djecchaci![]()
ove nedelje zdrav zivot, salate, proteini, vezbice i u krevet u deset, ko svaki pristojan penzioner 
postala sam postena zenska, samo za crncija, tako da nista od decaka, a i kokiska mi nesto nije po ukusu, al sam zato od petka do nedelje litre alkohola unela u sebe, a skoro da nisam spawawaove nedelje zdrav zivot, salate, proteini, vezbice i u krevet u deset, ko svaki pristojan penzioner
![]()
a bila si kul tip 

stigose me godine i postala sam emotivna dusica![]()
![]()
al bar su ti ostale velke sise shto i nije tako loshe na ovu krizu 
Radim godinama sa ljudima ...znam da vremenske promene utiču mnogo na psihičko stanje ljudi
Ali ne mogu da verujem koliko je žena postalo nervozno, bezobrazno i neljubazno
Aman žene , žene ste ...mržnja vam izlazi iz očiju, usta vam se krive dok pokušavate da budete grube i glumite muškarce spremne za tuču
Nadam se da nikad neću postati takva

brate ako ti smeta izadji napolje
da se objasnimo
![]()

sine, ajd sačekaj samo da se završi radno vreme
ipak sam profesionalac na poslu
---------------------------------------------------------------------------
verujem da ih ima i kod tebe ...i to kod tebe njihovi napadi valunga dolaze do izražaja
............................................................................................................................
počeću da ih snimam i izbacujem klipove
......................................................................................
kako je sve to nevaspitano , kućno ponašanje ispoljavaju u javnim ustanovama
a očekujemo da deca budu vaspitana i poštuju svoje nastavnike ili profesore
...................................................................................................................
napunih rupu ...ko Saul kadu ....bolje da idem sad

koja kiša,ovde sija sunce...![]()
)