Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ja da "met'em" u rupu moju bolnu kičmu. :( Pošao mališa danas da padne sa tricikle i skočim da ga zadržim i tako krvnički istegnem kičmu da sam ostala u tom povijenom položaju, jaučući skoro pa na sav glas. I sad sedim kao da sam progutala metlu i boooliiii u pm :(

aj
ima nas jos..vidis da nisam jedina :lol:

mislim da sam vec pisala,moja mama je godinama muku mucila sa desnim kolenom koje je iskakalo,na kraju su joj ugradili platinasti sraf
ja sam iscasila koleno najmanje deset puta,pupupu da ne ureknem,od kad sam rodila mladjeg,nisam ni jednom,ali svaki moj korak je pazljiv i proracunat
mama je pre 15 godina dobila petni trn na levoj nozi,nju su u podgorici lecili inekcijama koje je dobijala u petu,sad sam ja dobila na levoj nozi
ona ima dugu gustu kosu do pola ledja,kad veze rep,ko moj zglob i u 73godini
pa majku mu,gde je moja kosa :rida:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav::zblesav:

mislim da sam vec pisala,moja mama je godinama muku mucila sa desnim kolenom koje je iskakalo,na kraju su joj ugradili platinasti sraf
ja sam iscasila koleno najmanje deset puta,pupupu da ne ureknem,od kad sam rodila mladjeg,nisam ni jednom,ali svaki moj korak je pazljiv i proracunat
mama je pre 15 godina dobila petni trn na levoj nozi,nju su u podgorici lecili inekcijama koje je dobijala u petu,sad sam ja dobila na levoj nozi

cekaj svoju 73-u :rotf:

a na temu - hebite se bre!!! imam I ja dusu!!! :histericna:

Poslednja izmena:
Ja da zakopam u Rupu dve zeljice.
Pa neka se bar jedna ostvari.
Koliko sam shvatila iz pocetnog posta prve Rupe koju je postavila Linda Lee, ovde moze i to...
Tako sam jednom, kada sam imala 7 ili 8 godina zakopala papir sa zeljom da mi nastavnica matematike za kraj godine zakljuci peticu, iako sam u drugom polugodistu imala sve cetvorke i na kraju mi se zelja ispunila.
Znam da je nastavnicko vece tu umesalo svoje prste (da bih imala sve petake), ali je opet lepo mastati da je to uradila neka ``visa sila``.
Pa nek i sad bude tako. ;)

Pozovem majstora, kaže skini klemne i čekaj da dođem. Sva sreća pa sam tek isterala auto iz dvorišta. Ajde, pokosiću travu...sipam gorivo u kosilicu, upalim, a ono curi...propalo crevo u toku zime...ugasim.
Sad, razmišljam nešto...da se zatvorim u špajz i ne izlazim do kraja dana ili da prespavam ovaj dan...kako je krenulo...

Kaže mm, to je alnaser, ma to služi samo za paljenje, bolje je da ja to izvadim pa da uvek, kada palim auto nađem nekoga da pogura malo i ne razmišljam o požaru ;) samo, ne znam ko će hteti tako veliki auto da gura...

dobro bre sta tera macke da ulaze u dvoriste sa dva agresivna psa....
ne mogu vise......

- - - - - - - - - -

neko nasledi milione a neko taj petni trn.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back