Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je to petni trn?
Aj, sa srećom da to što pre izlečiš![]()

aj
ima nas jos..vidis da nisam jedina![]()

mislim da sam vec pisala,moja mama je godinama muku mucila sa desnim kolenom koje je iskakalo,na kraju su joj ugradili platinasti sraf
ja sam iscasila koleno najmanje deset puta,pupupu da ne ureknem,od kad sam rodila mladjeg,nisam ni jednom,ali svaki moj korak je pazljiv i proracunat
mama je pre 15 godina dobila petni trn na levoj nozi,nju su u podgorici lecili inekcijama koje je dobijala u petu,sad sam ja dobila na levoj nozi
ona ima dugu gustu kosu do pola ledja,kad veze rep,ko moj zglob i u 73godini
pa majku mu,gde je moja kosa![]()

aj
ima nas jos..vidis da nisam jedina![]()
Posle višednevnog ležanja zbog gripe,ustala sam sa bolom u krstima.Još ne popušta.
je pomogla uz terapija,spominjala je i neku magnetnu ...zlicecekaj svoju 73-u
a na temu - hebite se bre!!! imam I ja dusu!!!![]()

Vatrica ispod haube...umalo da se ogrejemo na auto, a sezona grejanja prošla.

mislim da sam vec pisala,moja mama je godinama muku mucila sa desnim kolenom koje je iskakalo,na kraju su joj ugradili platinasti sraf
ja sam iscasila koleno najmanje deset puta,pupupu da ne ureknem,od kad sam rodila mladjeg,nisam ni jednom,ali svaki moj korak je pazljiv i proracunat
mama je pre 15 godina dobila petni trn na levoj nozi,nju su u podgorici lecili inekcijama koje je dobijala u petu,sad sam ja dobila na levoj nozi
ona ima dugu gustu kosu do pola ledja,kad veze rep,ko moj zglob i u 73godini
pa majku mu,gde je moja kosa![]()