Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шокирала се кад сам се видела на ТВ-у! Тако грозно изгледам, да сам пала у искушење да их замолим да скремблују слику.. :(
Дакле, све што сам прескочила да напишем на Рупи, види ми се на лицу..

Nije za rupu, ali je za holesterol i za bljak.:bljak:

Kazu da je epidemija povisenog holesterola i triglicerida pocela onda kad je u ishranu umesto masti uvedeno biljno ulje, malo posle II sv rata
A na ideju se doslo jer se nije mogla naci namena tog ulja koje je najpre bilo otpadni produkt prerade zitarica
I onda se neko setio....kao sto se uostalom setio da prodaje i obicnu vodu u flasama

Kazu da je epidemija povisenog holesterola i triglicerida pocela onda kad je u ishranu umesto masti uvedeno biljno ulje, malo posle II sv rata
A na ideju se doslo jer se nije mogla naci namena tog ulja koje je najpre bilo otpadni produkt prerade zitarica
I onda se neko setio....kao sto se uostalom setio da prodaje i obicnu vodu u flasama

:zag: ... hvala ... ja bi joj to drugacije objasnila
Ne povraca se na hranu :)

Kaže se u novinama svašta. Čula sam i ja za to.
A jedno vreme su pisali da ni jabuke nisu dobre.

- - - - - - - - - -

:zag: ... hvala ... ja bi joj to drugacije objasnila
Ne povraca se na hranu :)

Izvinte me nešto mi se slošalo, nisam imala gde da povratim, eto ispade baš na hranu.:(
Neću više.:gace:

Juce bio covek da mi sece struju.
``On`` nije mesecima placao racune.
Ne znam sta je coveku rekao da to juce ne ucini, ali je trebao da ``nam`` iskljuci struju.
Valjda bi se ovaj ``prodrmao``.
Naravno, ako mi struja bude iskljucena - pravim logorsku vatru u sobi i nista me ne zanima.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back