Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prebiraš truo krompir .Trenduju se teme o pravoslavnim ženama, pa da se čedno pridružim.
Naime, ovde gde sam sada, Rumuni su druga po broju nacionalna manjina i naravno ima ih mnogo na mom sadašnjem poslu.
Šta mislim o Rumunkama? Bili nekad sa Rumunkom - iskustva, saveti?
Tolko lose?Prebiraš truo krompir .
E da, Marinika je vrh.Румуни изабрали Румуна за председника, а ми ћемо Румунку.
Kog , ovog Crnogorca , Nikšu Danilovića .Румуни изабрали Румуна за председника, а ми ћемо Румунку.
Mile, mnogo si kriptican. Odgovori, sto su Rumunke truo krompir?Kog , ovog Crnogorca , Nikšu Danilovića .
Nista ne ne znate , kolko ima Srba u Rumuniji.
Mislim, ja nisam imala pojma o Rumunkama pre ovog posla, cula sam samo za Innu i to dok sam mlada i neiskusna vrtela repom po bg klubovima.
Ne znam za njih , bele su poštene ok , a i ti si ok crnogorka .Mile, mnogo si kriptican. Odgovori, sto su Rumunke truo krompir?
Bas tako
Ja sam AlbankaNe znam za njih , bele su poštene ok , a i ti si ok crnogorka .
Male al su ko šećerSvejedno , male ti sesi .
Onda je seks sigurno superCiganina byzantina
Dakle, mene kao Srpkinju bi potencijalni seks sa Rumunkom oplemenio ili ne? Da onda idem direktno na Albanku?Čak su i Šiptari evropski narod spram Rumuna, Rusa, Grka, Srba, Ukrajinaca, Makedonaca i ostalih Bugara.
Šiptari imaju makar 10-ak % rimokatolika, a ovi ostali faktički 0%.
Ebalii smo se žešće,,vise vole kuracc i diskoteku nego lebaa i super su..futaj d,dragTrenduju se teme o pravoslavnim ženama, pa da se čedno pridružim.
Naime, ovde gde sam sada, Rumuni su druga po broju nacionalna manjina i naravno ima ih mnogo na mom sadašnjem poslu.
Šta mislim o Rumunkama? Bili nekad sa Rumunkom - iskustva, saveti?
Esade, caoEbalii smo se žešće,,vise vole kuracc i diskoteku nego lebaa i super su..futaj d,drag![]()