Quantcast

Ruma

Мишкони

Legenda
Poruka
56.189
Подршка Боксерског савеза Србије румским клубовима
Прослављени бивши српски боксер и председник Боксерског савеза Србије Ненад Боровчанин посетио је данас Руму и том приликом уручио вредну донацију, у виду спортске опреме, румском БК "Златни гонг".
Боровчанин је у Спортском центру "Рума" присуствовао заједничком тренингу два румска боксерска клуба "Златни гонг" и "Словен", а Боксерски савез Србије је крајем прошле године такође донирао спортску опрему и "Словену".
Румски клубови имају добру школу бокса и зато заслужују подршку Савеза поручио је Ненад Боровчанин.
"Доста младих момака, девојака и деце тренира у њима, потпуно бесплатно. Сам приступ у раду са децом, и у спортском и у педагошком смислу, је на високом нивоу и то је један од разлога зашто донирамо спортску опрему и реквизите, све оно неопходно за добру школу бокса. Наредне године смо у Београду домаћини Светског првенства, што ће сигурно утицати и на популарност бокса и ми желимо и у Руми нове репрезентативце попут Јовановића, Аличића који је овде тренирао, Аметовића и осталих освајача европских медаља", нагласио је Боровчанин и додао да се бокс на нивоу целе Србије развија, посебно у претходне две године, захваљујући држави и председнику Србије.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.