RUKOMET!!!!!!!!!!!!1

Parovi cetvrtfinala:

Kil - Zagreb
Vesprem - Siudad Real
Rajn Nekar Lven - Cehovski medvedi
Hamburg - Flensburg

Lepi parovi.Prognoziram prolazak u polufinale Kila,Siudad Reala,Rajn Nekar Lvena i Hamburga.
Znaci cak tri nemacka kluba i jedan spanski u polufinalu,po mom misljenju.

Zagreb stvarno nije imao srece ali posto su sada svi jaki dodje mu na isto. Nadam se da ce Balic, Dzomba i Vori biti u pravoj formi uostalom vraceni su u Hrvatsku upravo zbog slicnih utakmica. Bice jako tesko ali je dobro sto se revans igra kuci. E sad, da vidimo kako ce zavrsiti prvu utakmicu.
Ne znam kakav je Vesprem ali Ciudad Real "ne gazi" kao prosle sezone. Prolaze dalje, u Shpanskoj ligi su prvi na tabeli ali ih ne vidim u pravoj formi mada poznavajuci Dusebajeva sve ce uraditi da ih dovede u pravu formu, sto je normalno. U svakom slucaju bice dobrih utakmica ovog NASEG sporta. Srecno Zagrebu.

Ma ovaj yebeni Omeyer nas opet uništava!!!:dash: Kiro prvo poluvrijeme 4 promašaja 2 izgubljene lopte....:think:

Care vratiti će to sve Kiro gore.
Inače Omeyer je životinja, posebno kada igra protiv Hrvata. Nakon prvog poluvremena sam se nadao i pobjedi. Na kraju sam zadovoljan remijem. Previše je bilo tehničkih grešaka za nešto više. Kiro nije znao uhvatiti lopte. Ali kao što sam rekao nadam se njegovim golovima.

Car Zg i Josip321. Sve je tacno u vezi njihovog golmana i Lazarova ali ja sam vidio greske na drugoj strani. Po meni radi se o efikasnosti i kolektivnoj igri vanjskih igraca. Nije mi jasno da Vori kao pivotmen treba da bude najubojitiji igrac Zagreba. Da Njemci igraju otvorene zonske formacije bilo bi mi normalno ali u 6:0 mi nije jasno. Ipak se zna u nasem sportu odakle treba sve da potice. Golman Zagreba, zove se Skof ako se ne varam, je pruzio odlicnu partiju i tako "parirao Francuzu".
Mislim da Magi i Basko ipak nijesi jos spremni nadigravati se takticki sa trenerima kao sto je Gislanson, Linek, Dusebajev.... ili recimo Noka Serdarusic. Balic je vracen u Hrvatsku upravo zbog ovakvih utakmica i nije juce uradio ono zasto je doveden. Ne, ne kazem da on sam treba i moze da pobijedi Kil-a. Imam utisak da ce da pljuste kritike na njegov racun.
28:28 je los rezultat. Znamo kakva ce atmosfera biti u Njemackoj. Igraci Kil-a ce poginuti i ne zaboravljam da Karabatic nije bas odigrao nesto. Svjestan je da ce morati mnogo bolje.
Pozelimo srecu Zagrebu i mnogo mnogo bolju igru :gace:

Da li mi neko moze pomoci?! Treniram rukomet... I sada su mi potrebne neke finte koje bih znala da primenim,znam tri,cetiri finte ali mi to nije dosta.... Da li bi iko ovde bio toliko dobar i napisao mi neku fintu i kako se radi?! Stvarno mi je VEOMA POTREBNO!!!!

Da li mi neko moze pomoci?! Treniram rukomet... I sada su mi potrebne neke finte koje bih znala da primenim,znam tri,cetiri finte ali mi to nije dosta.... Da li bi iko ovde bio toliko dobar i napisao mi neku fintu i kako se radi?! Stvarno mi je VEOMA POTREBNO!!!!

Kao što ti je rekao Shpanac,ne znamo kako bi smo mogli ovde da ti opišemo neke od finti,sem možda nešto slikovito da ti se pokaže ali za to treba dosta vremena ali bih ti savetovao da imaš kod sebe jednu od mnogih enciklopedija o rukometu koje je napisao naš nekadašnji proslavljeni igrač i trener dr.Branislav Pokrajac.

Imam problem tj. ceo tim ima problem. Trenutno je prolecni deo lige (Prva srpska liga) i imamo problem sa trenerom. Imam osecaj da nas koci, ne moze da zavede red na treningu, nista novo nismo radili mesecima, vidim pominju se neke finte(u mnozini)!? Ja znam samo za jednu(ono standardno, 1 levo, cimni, pa dva desno). Ima li neko iskustva sa ovakvom situacijom? S obzirom da imamo beskorisnu upravu, a sjajnog kandidata za novog trenera, ali ne znamo kako to da izvedemo. Da li da se obratimo prvo treneru? Ili upravi?

pp, ako vas ne mrzi....;D

Poslednja izmena:
Imam problem tj. ceo tim ima problem. Trenutno je prolecni deo lige (Prva srpska liga) i imamo problem sa trenerom. Imam osecaj da nas koci, ne moze da zavede red na treningu, nista novo nismo radili mesecima, vidim pominju se neke finte(u mnozini)!? Ja znam samo za jednu(ono standardno, 1 levo, cimni, pa dva desno). Ima li neko iskustva sa ovakvom situacijom? S obzirom da imamo beskorisnu upravu, a sjajnog kandidata za novog trenera, ali ne znamo kako to da izvedemo. Da li da se obratimo prvo treneru? Ili upravi?

pp, ako vas ne mrzi....;D

Ukoliko imate "beskorisnu" upravu zasto im se obracati?! Jadno je to kad se jedna mlada rukometasica obrati za pomoc na ovaj nacin umjesto direktno nekome iz kluba, a sto je najjadnije je da vi mladi igraci ocete da napredujete ali nema ko da vas poduci (trener) i podrzi (uprava). Koliko sam razumio vi bi ste se rijesili sadasnjeg trenera?! Ups, jako kompleksno pitanje na koje bas i nemam odgovor jer nijesam kompetentan. U svakom slucaju, svakodnevno ste sa trenerom a ljudi iz uprave dodju po nekad zato mislim da je postenije razgovarati sa trenerom, onako svi zajedno i otvoreno. Znas, ima trenera koji su jako sujetni, koji "sve znaju", koji su "najpametniji" ali mislim da bi tvoj trener trebao razumjeti vase zelje da napredujete. Moguce je da ce pogresno razumjeti vase zelje i da ce se vas moguci razgovor pretvoriti u neku, recimo sumnju njegove strucnosti! U vezi "da zavede red na treningu" tu ce sigurno biti ljutnje i negativnih komentara, cak i prepirke sa onim djevojaka koje su manje disciplinovane, koje ce se osjecati prozvane iako bi trebale da shvate da je to za njihovo dobro i dobro svih vas.

Poslednja izmena:
Ukoliko imate "beskorisnu" upravu zasto im se obracati?! Jadno je to kad se jedna mlada rukometasica obrati za pomoc na ovaj nacin umjesto direktno nekome iz kluba, a sto je najjadnije je da vi mladi igraci ocete da napredujete ali nema ko da vas poduci (trener) i podrzi (uprava). Koliko sam razumio vi bi ste se rijesili sadasnjeg trenera?! Ups, jako kompleksno pitanje na koje bas i nemam odgovor jer nijesam kompetentan. U svakom slucaju, svakodnevno ste sa trenerom a ljudi iz uprave dodju po nekad zato mislim da je postenije razgovarati sa trenerom, onako svi zajedno i otvoreno. Znas, ima trenera koji su jako sujetni, koji "sve znaju", koji su "najpametniji" ali mislim da bi tvoj trener trebao razumjeti vase zelje da napredujete. Moguce je da ce pogresno razumjeti vase zelje i da ce se vas moguci razgovor pretvoriti u neku, recimo sumnju njegove strucnosti! U vezi "da zavede red na treningu" tu ce sigurno biti ljutnje i negativnih komentara, cak i prepirke sa onim djevojaka koje su manje disciplinovane, koje ce se osjecati prozvane iako bi trebale da shvate da je to za njihovo dobro i dobro svih vas.

Najgore je sto niko iz uprave ne zeli da bude TAJ koji ce trositi svoje vreme i zivce oko cele price...
Hvala na savetu...

Ja sam trnirao rukomet dosta dugo i sad moj sin nastavlja istim putem.Ko zeli moze da pogleda jednu moju montazicu sa poslednjeg prvenstva Srbije za decu 97/98 godiste.
.
Kao sto vidite ja sam za jaku odbranu pa sam i njega trenirao u tom smislu.

Kakav preokret u finalu rukometne LŠ,prosto neverovatno :eek:
Dugo pratim ali ovako nešto još nisam video,da jedna ekipa i to ozbiljna,jaka,disciplinovana kao što je Kil da posle pobede u prvoj utakmici kući od 39:34 i u revanšu na 20 minuta do kraja da vodi sa 4 razlike,ispusti ne samo pobedu već i da izgubi sa 6 razlike,stvarno neverovatno,za svaki drugi tim bih poverovao ali za Kil,nikada.
Sijudad Real zaslužuje sve čestitke za frenetičnu borbenost a pogotvo Šterbik koji je do ludila dovodio igrače Kila u drugom poluvremenu.

Šta je bilo?Objavi.

Dobili smo Mađare jedva 1 razlike i danas razbili Slovake 13 razlike i idemo ko prvi iz grupe na EP! Radi se smjena generacija, otišli su Džomba, Sulić, Metličić, Špoljarić, Dominiković...Hrvatsku će idućih godina predvoditi Duvnjak, Kopljar, Vori, Bičanić, Štrlek, Čupić (nažalost zadnja 2, 6 mjeseci aut zbog ozljede)...vidjet ćemo kak će proć smjena generacija, zasad nije loše, mali Duvnjak je tata:worth:

Back