Shpanac
Zainteresovan član
- Poruka
- 160
Eeeeeeeeeeeeee zalosti moje! Namjestio se ja lijepo ispred kompa, odgledao otvaranje i kad je pocela utakmica ovi sa website mi prekinuli prenos
***** im majku! Sve danas mora da se plati cak i vazduh koji disemo. Da je makar cist!? Ima li neki website preko koga se moze gledati gratis/free? Nemam mogucnosti da gledam preko nasih satelita jer ih nemam. Izgleda da cu MORATI samo da gledam ove mrtve Shpance 
Ajde Car Zg, daj neki website. EP za zene sam gledao preko handball live ali oni biraju utakmice a ja bih da gledam NASE. Pomazite ljudi ako Boga znate.
Inace, teska utakmica sa Korejom. Ne trebate sada kritikovati. Bodovi se pisu. Pa tek je pocetak a Korejanci ce pomrsiti racune mnogima. Simpaticno mi ovo Linek heheheheheheee

Ajde Car Zg, daj neki website. EP za zene sam gledao preko handball live ali oni biraju utakmice a ja bih da gledam NASE. Pomazite ljudi ako Boga znate.
Inace, teska utakmica sa Korejom. Ne trebate sada kritikovati. Bodovi se pisu. Pa tek je pocetak a Korejanci ce pomrsiti racune mnogima. Simpaticno mi ovo Linek heheheheheheee
Poslednja izmena: