RUKOMET!!!!!!!!!!!!1

Eeeeeeeeeeeeee zalosti moje! Namjestio se ja lijepo ispred kompa, odgledao otvaranje i kad je pocela utakmica ovi sa website mi prekinuli prenos z:(( ***** im majku! Sve danas mora da se plati cak i vazduh koji disemo. Da je makar cist!? Ima li neki website preko koga se moze gledati gratis/free? Nemam mogucnosti da gledam preko nasih satelita jer ih nemam. Izgleda da cu MORATI samo da gledam ove mrtve Shpance z:ddm:
Ajde Car Zg, daj neki website. EP za zene sam gledao preko handball live ali oni biraju utakmice a ja bih da gledam NASE. Pomazite ljudi ako Boga znate.
Inace, teska utakmica sa Korejom. Ne trebate sada kritikovati. Bodovi se pisu. Pa tek je pocetak a Korejanci ce pomrsiti racune mnogima. Simpaticno mi ovo Linek heheheheheheee

Poslednja izmena:
:roll:

mmm-da :hahaha:

i za Evropsko prvenstvo u nogometu smo govorili minimum 3. mesto i onda nas polupani Truci razbucali :hahaha:

inaće je sramota da će utakmice prenositi RTL televizija a ne HRT :eek:

al u neku ruku mi je i drago jer se nadam da neće komentatori biti toliko puni ponosa u komentiranju i navijanju lijepeći etikete i hvalospjeve našima.....jer mi to ide dobrano na živce... mada stvarno neznam koliko su ovi erteelovci spremni za taj zalogaj:think:

samo da nas ne obrukaju javno celu naciju pre svijetom... kao što već godinama se obrukavaju pred hrvatskom javnosti sa informativnim emisijama koje su im KATASTROFA

e balkane balkane...:mrgreen:

toliko za sada

držim fige našima večeras :bye:

Juče kada sam gledao na RTL... komentatori... standardno hrvatski... nahvale sve što nastupa za RH koliko god mogu... pa čak i precene... a onda ako puknu... onda traže milion razloga što su izgubili ;) juče onaj Filip Brkić samo što nije zavrištao od besa što su Korejci vodili sa dva pogotka razlike... Metličić nek' ljubi ruku koja je dala dva sudbonosna gola za Hrvate... već sam na temi SP u rukometu Hrvatska ( 2009. ) napisao neke od slabosti i prednosti Hrvatske repke... izneo svoja mišljenja... pređite tamo da komentarišete o SP...

A sto reci o sramnom, kukavickom, nevaspitanom, nekulturnom gestu "proslavljenog asa" Dragicevica? Kad pominje Nikcevica treba da ustane u znak velikog postovanja prema momku koji se tesko povrijedio braneci boje svoje zemlje. Koga jos zanima oce li on gledati "drugove", pazi libi se reci drugove, preko TV-a? Tim "drugovima" sigurno nije potrebna njegova podrska. Ljudi iz Saveza bi trebali da mu zalupe vrata selekcije pred nosom za sva vremena. Pa jeste, posto ga niko nece pamtiti po kvalitetu kao igraca evo on se potrudio da ga zapamte kao necovjeka, gnjidu i poslednju pizdu Srpskog sporta.
Sram ga bilo od guzice posto obraza nema!!
Ajmo Srbi. Pobijedite danas divlje Norvezane a o 8-mini finala cemo pricati. Pobijedite ako Boga znate i darujte tu pobjedu Dragicevicu za srecan put u nepovrat.

Poslednja izmena:
A sto reci o sramnom, kukavickom, nevaspitanom, nekulturnom gestu "proslavljenog asa" Dragicevica? Kad pominje Nikcevica treba da ustane u znak velikog postovanja prema momku koji se tesko povrijedio braneci boje svoje zemlje. Koga jos zanima oce li on gledati "drugove", pazi libi se reci drugove, preko TV-a? Tim "drugovima" sigurno nije potrebna njegova podrska. Ljudi iz Saveza bi trebali da mu zalupe vrata selekcije pred nosom za sva vremena. Pa jeste, posto ga niko nece pamtiti po kvalitetu kao igraca evo on se potrudio da ga zapamte kao necovjeka, gnjidu i poslednju pizdu Srpskog sporta.
Ajmo Srbi. Pobijedite danas divlje Norvezane a o 8-mini finala cemo pricati. Pobijedite ako Boga znate i darujte tu pobjedu Dragicevicu za srecan put u nepovrat.

Дај молим те укратко шта је било испричај нисам у земљи па немам прилику да пратим дешавања у рукометуz:poz:

http://www.blic.rs/sport.php?id=75273

Poslednja izmena:
Дај молим те укратко шта је било испричај нисам у земљи па немам прилику да пратим дешавања у рукометуz:poz:

Hvala leposy. Evo Saramat, citaj pa ces sve razumjeti. Nijesam ni ja ni u Crnoj Gori ni Srbiji ali me boli ovo sto rade neki vasi, nazovi sportisti sa Srpskim sportom, u ovom slucaju rukometom. Nemam rijeci. Moze ovaj balavac da bude ljut na Cvetkovica koliko oce, moze da trazi minutazu, ali dje je dostojanstvo, patriotizam, respekt prema drugovima iz selekcije, respekt prema svojoj zemlji...... Djed mu se sigurno prevrce u grob a otac stidi sina kojim se ponosio. Kakvoga sina, ovo nije sin no CERKA uz duzno postovanje zenskom rodu. P.... je zenski organ i karakterna osobina Dragicevica, "proslavljenog asa" Srpskog rukometa. Pih gada ovoga!! Sto i ja lupam. Nije dostojan pomena.

Odlicnoooooo. Jos danas Arabiju pa cemo vidjeti u II krug. Cestitke na borbi, zelji, htjenju.
@Car Zg. Sto sam ti rekao za Shpance! Kako sam uzivaoooooo. Evo ih danas kukaju te sto ce, te kako ce protiv Koreje. Sto bih volioooo da ih posalju kuciiiiiii. Iznenadili su me jer priznaju veliku igru Hrvata te da ste ih potpuno razbili. Rekoh iznenadili jer im to nije vrlina. Njima su uvijek krive ili sudije ili losa sreca. Linek se ponasa kako treba, zar ne? Linek, hahahahahahaha. Simpaticno mi je.

Poslednja izmena:
Hvala leposy. Evo Saramat, citaj pa ces sve razumjeti. Nijesam ni ja ni u Crnoj Gori ni Srbiji ali me boli ovo sto rade neki vasi, nazovi sportisti sa Srpskim sportom, u ovom slucaju rukometom. Nemam rijeci. Moze ovaj balavac da bude ljut na Cvetkovica koliko oce, moze da trazi minutazu, ali dje je dostojanstvo, patriotizam, respekt prema drugovima iz selekcije, respekt prema svojoj zemlji...... Djed mu se sigurno prevrce u grob a otac stidi sina kojim se ponosio. Kakvoga sina, ovo nije sin no CERKA uz duzno postovanje zenskom rodu. P.... je zenski organ i karakterna osobina Dragicevica, "proslavljenog asa" Srpskog rukometa. Pih gada ovoga!! Sto i ja lupam. Nije dostojan pomena.

Hvala na informacijama nisi baš objasnio šta se desilo ali suštinu sam shvatioz;) Nažalost kod nas se drugi predmet uči u školi a ne patriotizam:zstidljivko:

Poslednja izmena:
Hvala na informacijama nisi baš objasnio šta se desilo ali suštinu sam shvatioz;) Nažalost kod nas se drugi predmet uči u školi a ne patriotizam:zstidljivko:

Nijesmo se razumjeli. Misio sam otvoris stranicu koju nam je dao @leposy ali dobro, to sad i nije vazno, Bitno je da je Srbija u II krugu i to sa 2 boda sto je do juce bilo nemoguce. Sad pamet u glavu.

to Bojaaa majstore
još Poljaci dobili Dansku, golman Poljske dao gol sa svog gola..umro sam od smeha.

blizu je polufinale i klanje sa komšijama...to će biti spektakl.

Francuska rukometna reprezentacija je jedan od onih timova koji su za listu najboljih i najinventivnijih kolektiva u istoriji sporta. jedva čekam FRA - CRO :)

Slazem se u finalu Fra - Cro ali mislim da Fra ima jaci tim. Voleo bi da to budemo mi ali realno to je mnogo za ocekivati. Kada bi dosli do polufinala ja bih bio najsrecniji. Moguce je kako je komplikovana nasa grupa da krene na nasu vodenicu ali moze i da budemo najgori u grupi.

i ??

prati li itko LP u rukometu? tko je po vama ove godine favorit?

Pratim ja.Kao i prosle sezone dva najjaca tima su Kil i Siudad Real.Ako budu mogli da igraju u finalu,to jest ako se ne sastanu pre finala sigurno ce odigrati dvomec za titulu.
Kao i prosle sezone mislim da ce Spanci osvojiti.Od ostalih timova jedino Hamburg ima neke sanse da dodje do finala ali vrlo tesko pored Kila i Siudada.Inace Francuski Samberi sa Danijelom Narcisom trenutno igra odlicno ali ipak nemaju oni taj kvalitet za neki veci uspeh.Danas se Samberi sastaje sa Kroacija osiguranjem,nekadasnjim Zagrebom i ako ih pobede i kod kuce ili bar remiziraju skupi hrvatski tim sastavljen od veoma zvucnih imena (Kiril Lazarov,Igor Vori,Ivano Balic...) ce definitivno ispasti iz daljeg toka takmicenja.Prenos pocinje na HRT-u 2 u 17:25.

Inace ko nema satelitsku taj i ne moze da odgleda dobre utakmice rukometne Lige sampiona.Ja imam kablovsku ali osim utakmica RK Kroacija osiguranja koje prenosi HRT 2 u poslednje vreme nisam odgledao neki direktan prenos.Eurosprt 2 koji ima prava na prenose krajnje mizerno se odnosi prema rukometu, pustaju neke snimke utakmica i to u kratkoj formi.Zaista sramota sa njihove strane za odnos prema rukometu.

Konačno prava partija Zagreba. :klap:Balić je prvi put poslije godinu dana podsjetio zašto je najbolji igrač svijeta zadnjeg desetljeća.:hvala:

Inače sramota je da je Liga prvaka nastavljena tjedan dana poslije iscrpljujućeg SP-a. :dontunderstand:Pa Vori i Lazarov su u Zagrebu protiv Francuza zgledali ko hodajući mrtvaci.:dash:
Nema veze, ritam je uhvaćen, zdrobimo Janeze doma i u četvrtfinale!!!

Ne usudjujem se da prognoziram zato sto su jaki svi. Moja zelja je da Zagreb ode sto dalje mada mi ne ulivaju povjerenje sa klupe Magi, Basko i onaj treci, Bozidar (prezimena se ne sjecam). Bog te! 3 Njemacke ekipe medju 8!?

Pratim ja.Kao i prosle sezone dva najjaca tima su Kil i Siudad Real.Ako budu mogli da igraju u finalu,to jest ako se ne sastanu pre finala sigurno ce odigrati dvomec za titulu.
Kao i prosle sezone mislim da ce Spanci osvojiti.Od ostalih timova jedino Hamburg ima neke sanse da dodje do finala ali vrlo tesko pored Kila i Siudada.Inace Francuski Samberi sa Danijelom Narcisom trenutno igra odlicno ali ipak nemaju oni taj kvalitet za neki veci uspeh.Danas se Samberi sastaje sa Kroacija osiguranjem,nekadasnjim Zagrebom i ako ih pobede i kod kuce ili bar remiziraju skupi hrvatski tim sastavljen od veoma zvucnih imena (Kiril Lazarov,Igor Vori,Ivano Balic...) ce definitivno ispasti iz daljeg toka takmicenja.Prenos pocinje na HRT-u 2 u 17:25.

Inace ko nema satelitsku taj i ne moze da odgleda dobre utakmice rukometne Lige sampiona.Ja imam kablovsku ali osim utakmica RK Kroacija osiguranja koje prenosi HRT 2 u poslednje vreme nisam odgledao neki direktan prenos.Eurosprt 2 koji ima prava na prenose krajnje mizerno se odnosi prema rukometu, pustaju neke snimke utakmica i to u kratkoj formi.Zaista sramota sa njihove strane za odnos prema rukometu.

Oni i sada jesu Zagreb samo pored Zagreba u imenu imaju još i Croatia osiguranje.
Isto po meni su Kiel i C. Real neprikosnoveni. Na početku sezone bi i ja dao velike šanse HSV-u ali kako su igrali tjekom sezone sada više i nisam tako optimističan glede njih.
Mislim da bi Zagreb i Vesprem mogli daleko dogurati.

Oni i sada jesu Zagreb samo pored Zagreba u imenu imaju još i Croatia osiguranje.
Isto po meni su Kiel i C. Real neprikosnoveni. Na početku sezone bi i ja dao velike šanse HSV-u ali kako su igrali tjekom sezone sada više i nisam tako optimističan glede njih.
Mislim da bi Zagreb i Vesprem mogli daleko dogurati.

U pravu si.Njihov pun naziv glasi HC Croatia Osiguranje Zagreb.

Inace veceras u Becu (18:30) je zreb cetvrtfinalnih parova Lige sampiona.

U zrebu se nalaze: 1 Grupa Hamburg,Cehovski Medvedi 2 Grupa Rajn Nekar Lven,Zagreb 3 Grupa Vesprem,Flensburg 4 Grupa Kil,Siudad Real

Sastaju se prvoplasirani timovi iz grupa sa drugoplasiranim i naravno ne mogu igrat timovi iz iste grupe.Prvoplasirani timovi iz grupa druge meceve cetvrtfinala igrace na svom terenu.
Termini odigravanja utakmica su sledeci: Prve utakmice se igraju od 24. do 29. marta a druge od 1.do 5.aprila.

Znaci Zagreb se moze sastati sa Kilom,Hamburgom i Vespremom.
Ja mislim da ako izvuku Kil ispadaju sigurno,sa Hamburgom ce biti vrlo neizvesno a ako izvuku Vesprem mislim da imaju velike sanse za prolaz u cetvrfinale.

Inace ja bas sada mislim da je Hamburg prava timcina jer su sve poslednje utakmice pobedili.Bili su oslabljeni tokom ove sezone neigranjem prvog strelca Paskala Hensa i Francuza Bertrana Zila ali od kako su se oni vratili u tim Hamburg igra odlicno.
I po mom misljenju su odmah posle Siudada i Kila.

Nista kada budemo videli zreb veceras bice sve jasnije.

Poslednja izmena:

Back