RUKOMET!!!!!!!!!!!!1

Vjerovatno je doslo do neminovne smjene generacija ali Hrvati ne treba da brinu za buducnost zato sto rade kako treba, prije svega Lino. Oni koji odlaze su bili fantasticni igraci i treba im odati priznanje, ali na njihovim mjestima takodje imate odlicne igrace. Na primjer, pratim shpansku ligu i u Leon igraju 2 mlada izvanredna igraca, trenutno se ne sjecam njihovih prezimena, tako da ne treba da brinete za buducnost vaseg rukometa. Za dvije godine po meni ce te opet harati. Kamo srece da se tako radilo i u Crnoj Gori ili Srbiji, ali to je vec tema za dublju analizu i podugacke razgovore. :brus:

Malo ti frende o Lini znaš...čovjek je nepopravljivi egocentrik koji nije uvježbao nijednu novu akciju od 2003. Zadnih par prvenstava ulazimo u polufinala zahvaljujući individualnoj kvaliteti igrača, ali za nešto više je potreban trener koji povlači prave poteze u najtežim trenucima , a ne čovjek koji zaradi 2 minute kod -2 i napad u finalu EP:thumbdown:

Ova dvojica su Bičanić i Buntić, ali najjači su Duvnjak, Čupić i mali Štrlek. Oni bi trebali biti novi Balić, Džomba....

Malo ti frende o Lini znaš...čovjek je nepopravljivi egocentrik koji nije uvježbao nijednu novu akciju od 2003. Zadnih par prvenstava ulazimo u polufinala zahvaljujući individualnoj kvaliteti igrača, ali za nešto više je potreban trener koji povlači prave poteze u najtežim trenucima , a ne čovjek koji zaradi 2 minute kod -2 i napad u finalu EP:thumbdown:

Ova dvojica su Bičanić i Buntić, ali najjači su Duvnjak, Čupić i mali Štrlek. Oni bi trebali biti novi Balić, Džomba....

Sigurno da poznajes Cervara bolje od mene. Ja samo sa TV-a i prateci uspjehe Hrvatske selekcije od kad je on na njenom celu. Svi treneri su NA SVOJ NACIN. Neki manje a neki vise egocentricni i mislim da ne treba uzeti Cervaru za zlo. Ja volim sto je BORAC/POBJEDNIK i sto "gine ne terenu" kao i igraci. Vidis, nabrojali smo 5 odlicnih mladih igraca koji sjutra mogu da nose selekciju Hrvatske. Kad se njima dodaju jos po neki koje ce te sigurno "izvuci iz rukava", onda nema zime. Svaka cast koliko ste fantasticnih igraca napravili zadnjih 10 godina. Ima tu i Cervarevog uspjeha, zar ne! Sve ostale drzave YU kaskaju za Hrvatskom. Bilo je milina gledati Baljica, Metlicica, Dzombu, Vorija, Solu itd itd. Moguce je da se na SP ne osvoji zlato ali realno, zar morate biti favoriti? Ima tu jos selekcija kao sto su Francuzi i Islandjani na primjer. Treba uzeti u obzir da su otisli par igraca koji ce vjerovatno biti potrebni u teskim trenutcima, ali uz sadasnji kvalitet i podrsku cijele Hrvatske sigurno mozete do finala. Jeli za tebe, sve ostalo neuspjeh? Licno bih volio da u finalu igraju Srbija i Hrvatska, kad vec Crne Gore nema nidje. Nemoj me pitati kome bih "dodijelio" zlato :super:
Salimo se malo.

Poslednja izmena:
Kvalifikacije za EP u Austriji:

Crna Gora pobijedila tursku ....
Sada ima skor od 2p 0r i 1p ,ono sto treba da hrabri nase rukometase je dobra igra i dva nova igraca koja su se odlicno uklopila,iako bez Muratovica ,cini mi se da igramo bolje,koristimo sve linije napada ,nismo vise previdljivi kao ranije(Muratovic-Mrvlaljevic ,prodor,sut sa 9metara) i sada treba traziti sansu za prva dva mjesta.

pogubili se Rusi u grotlu Caira
nisu ni Rusi sto su nekad bili (al tuku gore nego ikad), ali igra nase ekipe hrabri, kad smo zaigrali brze, modernije u drugom poluvremenu pocepali smo ih ko nepismen citanku
mozda nemamo Balica ili Karabatica, ali u onakvoj atmosferi Ilic i ostali su dali vise od 100% i to daje nadu za kakav takav povratak naseg rukometa

Kaže komentator utakmice da je imao problema sa tonom a ja mislim da su nišlije svojim frenetičnim navijanjem unazadili našu tonsku tehniku RTS-a.
Ne bih želeo da zvučim previše bezobrazno ali mislim da ovako neorganizovanu,bezvoljnu i po meni nikad goru rusku reprezentaciju bi i slabija ekipa od naše mogla da ih razbije u deliće.
To ne umanjuje našu veliku borbenost i želju da se dokopamo željenog cilja i da posle 22 godine napokon savladamo ruse...ne bih nikaga posebno izdojio jer su svi dali po sebi svoj maksimum na ovoj utakmici :klap:
Nišlije - :worth: :super: :ok: :D :klap: :okok: ..... ma nema tog smajlija koji bi mogao da opiše navijanje.

pogubili se Rusi u grotlu Caira
nisu ni Rusi sto su nekad bili (al tuku gore nego ikad), ali igra nase ekipe hrabri, kad smo zaigrali brze, modernije u drugom poluvremenu pocepali smo ih ko nepismen citanku
mozda nemamo Balica ili Karabatica, ali u onakvoj atmosferi Ilic i ostali su dali vise od 100% i to daje nadu za kakav takav povratak naseg rukometa

Kako mudar i motivisan rukomet nasih,svaka cast!:worth: Ratko Nikolic-F.E.N.O.M.E.N.A.L.N.O. Jovica Cvetkovic-maestralne izmene igraca. Mladen Bojinovic-savrsen tajming za golove. Jbte pa mi smo skoro 10 min. pre kraja imali resen mec!!:rtfm:

Molim Vas za pomoc!!!!!!!!!Potreban mi je snimak utakmice sa Svetskog prvenstva `86 u Svajcarskoj, izmedju Jugoslavije i Svajcarske.Ne pravim pitanje ako je i na VHS kaseti ili Beti ili DVD-u, samo da dodjem do nje.Ovo mi je neophodno zato molim sve one koji mogu da mi pomognu oko navedenog snimka da mi se jave.Unapred hvala.

I tako gledam ja jučer prvih 10-ak minuta vaše i naše. Krenu jedne promašaj, kontra koraci pa rekontra maše zicer pa glavinjaju ove druge ne znam više koje - probijanje, pa ove prve upinju opet ...ići će to sve kućama poslije prvog kruga :lol:

I tako gledam ja jučer prvih 10-ak minuta vaše i naše. Krenu jedne promašaj, kontra koraci pa rekontra maše zicer pa glavinjaju ove druge ne znam više koje - probijanje, pa ove prve upinju opet ...ići će to sve kućama poslije prvog kruga :lol:

Mislim da ce Hrvatice proci u II krug a o tom-po tom. Po meni, favoriti su Ruskinje, Rumunke i Ukrajinke. Gledam sinoc Norvezanke sa Spanjolkama! Tuga i jad, mada im nedostaju 2/3 igracice a i sudije su ih malko "skratile". Shpanjolke nikada ne uzimam za ozbiljno.
Bravo muskarcima Srbije za pobjedu nad Rusima. Izgleda da Nislije prave haos u hali! Hm, pa Nis je poznat rukometni grad. Ne cudi me.

Nadam se da nece!;) ps. Joj kako pukosmo od Nemica,cisto neiskustvo!:(

Ма које неискуство ? По мени 100% је крив СЕЛЕКТОР !
Па је ли то нормално да на 40-ак секунди до краја,када си у поседу лопте и имаш
хајд да кажем историјску шансу за победу а он саветује своје играчице да
"...нама је довољан и бод..." И ...?
Ееееј бре !

Ма које неискуство ? По мени 100% је крив СЕЛЕКТОР !
Па је ли то нормално да на 40-ак секунди до краја,када си у поседу лопте и имаш
хајд да кажем историјску шансу за победу а он саветује своје играчице да
"...нама је довољан и бод..." И ...?
Ееееј бре !

Gledao sam utakmicu sa Makedonkama. Srbija ima 6/7 odlicnih mladih igracica pred kojima je sjajna buducnost. Bilo je mnogo gresaka u dodavanju i po neka sa strane sudijá ali ne razumijem zasto onoliko brzopletosti u trecem talasu polu-kontre? Razumijem da se igra brzo, da se forsira kontra ali kad jednom dodjes u polju napada a protivnik je postavio odbranu, ZASTO onda jurcanje? To je vjerovatno trazio Dinca a ako su djevojke radile same, onda je on trebao da trazi mnogo mirniju igru u ovoj fazi. Rukomet je mnogo napredovao i dobio na brzini ali smatram da se treba imati smisao trke i jurnjave. Nijesam primijetio da su makedonke "tako spore" da bi ih dobili na trku. Po mome misljenju, kad su srpkinje povele ona 2 razlike u 50 -om minutu mislim da je trebala da se odigra odbrana 4+2 iako je oná 5+1 odlicno funkcionisala, jer je trebalo onih 4 gola razlike. Dozvolite mi da kazem da sam tada vidio makedonke prilicno zbunjene i po meni bio je pravi i prijeko potreban trenautak za 4+2. Rizik je bio neminovan i potreban pa "ili pukovnik ili pokojnik". Mislim da se Dinca tada uplasio ali je bio nebitan bilo koji rezultat osim ova porebna 4 komada. Kad je plasman u pitanju razloge treba traziti u sve 3 utakmice ali posto nijesam gledao sa njemicama i hrvaticama onda ne mogu da komentarisem. Citam Dincine izjave u vezi IHF-a? Daleko je otisao. Treba traziti razloge na drugu stranu. U svakom slucaju ove djevojke treba odrzati skupa, zahvaliti se Tanji, Bilji.... i uvrstiti jos koju mladu igracicu jer kroz godinu/dvije ce harati Evropom, sto im ja od srca zelim. :brus:

Poslednja izmena:
evo malo iz rukometa,iz Crne Gore. Bio sam na derbiju kola u ponedeljak u "Moraci" , Buducnost-Lovcen, dvorana solidno popunjena, 40-ak navijaca Lovcena i naravno bilo je dosta i varvara,ono sto je najgore je da je osim Varvara , za Buducnost u dvorani navijalo svega oko 15% gledalaca. Na izlasku rukometasa Lovcena i u prvih 5min meca cinilo mi se kao da sam na Cetinje :D ,skadniralo se Lovcen,Lovcen. Iako bez trenera koji je suspendovan 1 mec, Buducnost je relativno lako dobila ovaj mec, vodila je i 7 razlike ali malo opustanje na kraju kostalo nas je smanjenja razlike na samo 3 gola.
Bakic,Kovacevic... konstantno dobri u Buducnosti, Perun nije bio najavljen da ce igrati zbog povrede ali je ipak takticki ulazio kada je Buducnost imala igraca manje u polju i odlicno odradio odbrani,imao je 2 bloka cini mi se...
Toliko... :)
I za kraj ,sad je Buducnost prva na tabeli,prestigla je Lovcen ,ima bod vise...

I Lovcen i Buducnost su mi u srcu iz privatnih razloga tako da mi je svejedno ko ce od njih biti sampion.
Ukoliko se ne cujemo do iduce godine, @Ne umisljaj itd td i @Dr. Jekyll srecni vam Novogodisnji praznici i Bozic. Svako dobro.:bye:

Poslednja izmena:
Dakle Svjetsko je pred vratima i otvorili smo naše Arene. Dvaput smo tukli Ruse u 2 dana (s pola ekipe, bez "Španjolaca" i "Švaba" i uz obilatu pomoć naših sudaca z;)).

Iskreno bojim se velikog razočarenja jer je velika generacija potpuno istrošena i na zalasku (Dominiković, Džomba, Sulić ni u kombinaciji, Balić, Lacković i Metličić nespremni za ovakav turnir, a povrh svega nam i prvo lijevo krilo Štrlek strga ligamentez:hm:). Červara su svi provalili i bit će jako teško.

Čujem da su Francuzi bez B.Gillea (veliki hendikep), ne znam jesu li se Danci skrpali te kakvi su Švabe i Španjolce pa ako imate kakvih informacija napišite...

Vidim Poreč je potpiso čime ste izbjegli Zadar (nemate pojma kolko je to dobro za vas z:mrgreen:). S obzirom da vas nije bilo na zadnjih par prvenstava, zanima me kakvi ste i čemu se nadate? Skupina vam dosta zayebana sa nabrijanim Skandinavcima i Egiptom kojeg vodi Pipe Smajlagić, vrhunski stručnjak...

Dakle Svjetsko je pred vratima i otvorili smo naše Arene. Dvaput smo tukli Ruse u 2 dana (s pola ekipe, bez "Španjolaca" i "Švaba" i uz obilatu pomoć naših sudaca z;)).

Iskreno bojim se velikog razočarenja jer je velika generacija potpuno istrošena i na zalasku (Dominiković, Džomba, Sulić ni u kombinaciji, Balić, Lacković i Metličić nespremni za ovakav turnir, a povrh svega nam i prvo lijevo krilo Štrlek strga ligamentez:hm:). Červara su svi provalili i bit će jako teško.

Čujem da su Francuzi bez B.Gillea (veliki hendikep), ne znam jesu li se Danci skrpali te kakvi su Švabe i Španjolce pa ako imate kakvih informacija napišite...

Vidim Poreč je potpiso čime ste izbjegli Zadar (nemate pojma kolko je to dobro za vas z:mrgreen:). S obzirom da vas nije bilo na zadnjih par prvenstava, zanima me kakvi ste i čemu se nadate? Skupina vam dosta zayebana sa nabrijanim Skandinavcima i Egiptom kojeg vodi Pipe Smajlagić, vrhunski stručnjak...

Spance sada vodi najtrofejniji klupski trener ove zemlje Valero Rivera koji je godinama vodio Barcelonu. Uvrstio je nekoliko mladih igraca tako da mislim da razmislja na duze staze ukoliko mu spanska javnost ne skine glavu. Ovi mladici ce dati novi motiv selekciji ali ipak nijesu jos spremni da bi imali veliku minutazu. Kostur ekipe je ostao isti tako da ce pokusati sve da osvoje neku od medaljá. Citav januar je pred njima tako da mislim da ce Valero dobro spremiti ekipu. Prvenstvo je dugo i tesko pa je pitanje koliko ce Spanci izdrzati. U svakom slucaju, napravili su pravi posao jer je Valero najbolji spanski trener.

O majko mila, pa zar se sve kod nas mora svoditi na sitne interese i beskrajnu korupciju???z:cry::zima2:
Među prvim prekobrojnima Line kretena su Drago Vuković, sjajni srednji ili lijevi vanjski Gummersbacha, Ljubo Vukić, solidno lijevo krilo i dugogodišnji član repke i mali Bičanić koji ubija u Ademaru ove sezone na lijevom vanjskom. Unutra su naravno podobni kojima se priprema prodaja, a nisu im ni do koljena....sramota....ali daleko od tog da je prvi put...

Znači Shpanac moramo tuć Špance u grupi...z;) (srećom da su nam u grupi redovne mušterije)

Spanac srecna i tebi Nova Godina i Bozicni praznici :)

Inace Buducnost zenski rukometni klub ucestvovala je na nekom turniru prijateljskom u Madjarskoj i u tri utakmice dozivjela je sva tri poraza .. Od Ferencvarosa, Hipoa i cini mi se Podravke.... Ipak je to samo zagrijavanja za mec sezone sa Hipobankom 3 januara u Moraciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

O majko mila, pa zar se sve kod nas mora svoditi na sitne interese i beskrajnu korupciju???z:cry::zima2:
Među prvim prekobrojnima Line kretena su Drago Vuković, sjajni srednji ili lijevi vanjski Gummersbacha, Ljubo Vukić, solidno lijevo krilo i dugogodišnji član repke i mali Bičanić koji ubija u Ademaru ove sezone na lijevom vanjskom. Unutra su naravno podobni kojima se priprema prodaja, a nisu im ni do koljena....sramota....ali daleko od tog da je prvi put...

Znači Shpanac moramo tuć Špance u grupi...z;) (srećom da su nam u grupi redovne mušterije)

Musterije hahahahhaahah. Bravo i drago mi je da je tako. Ne, mislim da Spanci nece biti u stanju. Najdalje sto im ja predvidjam je MOZDA bronzana medalja. Pa Care, zasto toliki strah? Igra se na vasem terenu. Igraci motivisani mnogo, navijaci, sigurnost u sopstvene mogucnosti i NAPRIJED. Imacu priliku da gledam utakmicu i sladiti se porazu ove prepotentne nacije. Kad smo kod TV prenosa, onog casa kad oni ispanu njihove TV stanice ce zaobici rukomet.

Poslednja izmena:
Musterije hahahahhaahah. Bravo i drago mi je da je tako. Ne, mislim da Spanci nece biti u stanju. Najdalje sto im ja predvidjam je MOZDA bronzana medalja. Pa Care, zasto toliki strah? Igra se na vasem terenu. Igraci motivisani mnogo, navijaci, sigurnost u sopstvene mogucnosti i NAPRIJED. Imacu priliku da gledam utakmicu i sladiti se porazu ove prepotentne nacije. Kad smo kod TV prenosa, onog casa kad oni ispanu njihove TV stanice ce zaobici rukomet.

Ma nije to strah dragi moj, nego se Lino zgadio više cijeloj naciji sa svojim Napoleonovim kompleksom, društvo iz Saveza je mafija čista, legende kao što su Džomba i Sulić potjerali su kao zadnje smeće, prije početka priprema odrekao se 2 najspremnija vanjska igrača.
Šećer na kraju je da je Savez prozvao Nikšu Kaleba radi "neprimjerenih" komentara na tekmi s Rusima. Čovjek je reko istinu, nikom nije lizo g.u.z.i.cu., a to je kod nas zabranjeno z:dm5:

Naravno da se nadamo, mi smo zadnjih 6 godina u svim polufinalima, ali klima je jako loša...nadam se da ćemo se uspjeti ujediniti i da će Balić biti spreman odigrati bar 2,3 najvažnije tekme do polufinala....a ako tamo dođemo...z:dm4:

Ma nije to strah dragi moj, nego se Lino zgadio više cijeloj naciji sa svojim Napoleonovim kompleksom, društvo iz Saveza je mafija čista, legende kao što su Džomba i Sulić potjerali su kao zadnje smeće, prije početka priprema odrekao se 2 najspremnija vanjska igrača.
Šećer na kraju je da je Savez prozvao Nikšu Kaleba radi "neprimjerenih" komentara na tekmi s Rusima. Čovjek je reko istinu, nikom nije lizo g.u.z.i.cu., a to je kod nas zabranjeno z:dm5:

Naravno da se nadamo, mi smo zadnjih 6 godina u svim polufinalima, ali klima je jako loša...nadam se da ćemo se uspjeti ujediniti i da će Balić biti spreman odigrati bar 2,3 najvažnije tekme do polufinala....a ako tamo dođemo...z:dm4:

Citam te Care i bogami vidim jako losu atmosveru a bez ujedinjenosti nema razultata, jer svako vuce na svoju stranu i svako cuva svoja ledja. Ako je sve ovo kako ti kazes, a nemam razloga da ti ne vjerujem onda ce biti jako lose. I kod vas Balkanski sindrom, a! Ovo mi lici na tempiranu bobmu samo je pitanje ko ce je aktivirati. Borba za vlast kao u "stara dobra vremena"?! Mozda se osvajanjem neke medalje i prikrije svo stanje o kome pricas ali bogami poslije prvog poraza ce biti svasta cini mi se. Zar je zabranjeno reci itinu? Komunisticki rezim, zar ne? Izgleda da riba smrdi od glave. Ne znam, nijesam bas kompetentan ali nece valjati.

Poslednja izmena:

Back