RUKOMET!!!!!!!!!!!!1

Zasto bi bilo cudno da ljude "istocno od njih" zanima sto se desava "sa njima"? Vidis, meni nikako ne mogu biti blizi i drazi shpanci i ostali evropljani od Srba, Hrvata, Muslimana, Makedonaca, Slovenaca. Tu je razlika izmedju mene i tebe. Mrznja na vodi nikuda. Odje se pominjao RK Zagreb a ne Zvezda. Kad smo pricali o Zvezdi nije te bilo (vrati se nekoliko stranica u nazad). Znaci, ipak je bila politicka provokacija. Ako se sjecas komentarisali smo na temu priznanja Kosova od strane vlade CG tamo na sajtu Politika. Ja i dan danas imam isto misljenje kao prije 4 sedmice. Mogu i da te podsjetim ako zelis. Ne vidim razloga da u komentarima o rukometu, kakvi god bili sa tvoje strane, ubacujes nekakve slogane o Crnogorcima. Ja ne ulazim u kajak, streljastvo, bocanje, extremni sportovi itd itd jer mi se ne dopadaju i ne zelim da povrijedim ljude koje vole te sportove. Znaci, kad ti se ne svidja tema jednostavno preskocis i tacka. Tvoj komentar je mozda zasmetao nekome!? Ovo je sajt rukometa pa nebih o politici ali eto pitacu te nesto i imao bih ti mnogo toga reci. Ujedno cu se izvinuti onima koji odje dolaze samo zbog rukometa. A sto mrcho izdadoste Sloba? A sto jado izdadoste pukovnika Sljivancanina? A sto muko izdadoste i Karadzica? Sve Vasojevice. Pazi slucajnosti!! Ne treba odgovor. Predjimo na rukomet. Tebi kao Vasojevicu je zao sto su Beranci ispali iz LS? Nadam se da si ih pratio. Ja bogami jesam i cestitao im na proslogodisnjoj osvojenoj tituli. I meni je bilo zao u to budi siguran. Nema veze, ostao "nam" je Lovcen i Buducnost. Ti sigurno neces navijati za "crnogorcine" a ja vidis ocu i za njih ali i za Zvezdu, i Partizan (Kup Kupova),i Kolubaru, i Naisu (nazalost ispadose) i za Srpkinje na EP u Makedoniji i za Srbe na SP iduce godine u Hrvatskoj, a isto tako mi je drago da klubovi iz Republiká bivse YU osvajaju titule. Ja bih volio vidjeti na pobjednickom postolju naravno prvo Crnogorce pa onda Srbe, Hrvate, Slovence, Makedonce, Bosance, no samo se dijele 3 medalje. Mene ne moze NIKO "osuditi" (natjerati) za koga da navijam. Ne da srce prijatelju dragi. Vasojevicu moj, pozdrav od Katunjanina (nadam se da znas sto znaci) - jucerasnjeg, danasnjeg i sjutrasnjeg Crnogorca. :bye:

Sta si ti ovde covece sve pisao,mesao si babe i zabe,cas politika,cas rukomet,mrzi me i da citam ovoliki post a kamoli da odgovaram,uprosti malo drugi put.
1-pojma nemam sta si pisao na politici o crnoj gori ne pamtim sta ko pise a i ne secam se sta je juce bilo a kamoli sta je ko nekada negde pisao...
2-nisam ja nikakivi mrco,muko i jado i nikoga ja nisam izdao, dalje nema potrebe da ti objasnjavam napisao si da ti ne treba odgovor.
3-Gledao sam Berane prosle godine kada su igrali sa Lovcenom,kada smo urlali ovo je Srbija i nesto njima pa su hteli da napuste halu bila atmosvera kao u Cairu.
Nisam gledao ligu sampiona u inostranstvu sam vec duze vreme.
4-Mozda tvoji postovi nekoga povredjuju,sta si ti ovde neki strucnjak,vlast pa da solis pamet ko ce sta da pise,mogu da pisem sta god mi se cefne to je moje pravo a takodje ako ima nesto zabradjeno u mojim postovima mogu da me iskljuce sa foruma to je njihovo pravo i to jr to.
I meni neda srce da navijam za ove koje si nabrojao bi ja al nesto ne ide.
Samo ti navijaj za sve njih al za Zvezdu i Srbiju nesto i ne moras bas da se trudis da nas ne bije maler,imas dosta tvojih klubova i drzava ne moras navijati za nas.
Nikoga ja ne mrzim ali volim jedan klub,jednu zemlju,jednu veru,ostali me ne interesuju!
Eeeeeeeeee mozda smo nekada bili i prijatelji,imao sam prijatelje u svakom gradu u crnoj gori ali nas je politika sjebala,vise nismo ni braca,ni prijatelji,rasli smo zajedno,druzili se....sada smo dva sveta!
Ludji sam ja od tebe kada gubim vreme odgovarajuci na glupa pitanja!

Poslednja izmena:
:rtfm: Jes mi ocitao bukvicu hehehehe. Bravo delijo, CRNOGORCE. Delija je CRNOGORAC ali on to "jos nezna".

Jes vala savaka ti cast kako si me provalio,do sada sam se maskirao i prikrivao al ti si uspeo da provalis da sam gorski crnac - crnogorac:hahaha::hahaha::hahaha:
Zovem se Ramiz,ukaljao sam i svoj i obraze svojih predaka nema sumnje crnogorac sam:hahaha::hahaha::hahaha:
Rodjenom bratu sam zabio noz u ledja dakle jasno je kao dan ja sam crnogorac:hahaha::hahaha::hahaha:

:
hahahah Spanac sad je izgoreo totalno :D

:D Svakakvih li ajvana ima! Olega Dokolenka! Boze dragi koja je ovo avetinja! Michi govna. Nego reci ti meni. Kako napreduju muskarci Buducnosti? Vidim da su plasirani visoko. Sto bi sa Guzvom? Uplasio se ili nema novca za njega? Kako igra "vitez od Pljevalja"? Imaju li publike ili samo dolaze mame. tate, djevojke, zene i strucnjaci sa tribina?

Poslednja izmena:
Dobili su Mojkovac u zadnjem mecu i mislim da su u vrhu... Sto se tice Perunicica a sto znam, neka ga ,neka igra ovu sezonu bar da uci mladje igrace :D
A publika tu i tamo,nema je puno,ja sam samo bio protiv Rudara i Mojkovca...Sad kad pocnu derbiji sa Beranama,Lovcenom.....trebalo bi ocekivati vecu posjetu ...
Inace 16novembra igraju prvi mec Chelenge cupa sa Slogom iz Doboja.,..

:super:
Dobili su Mojkovac u zadnjem mecu i mislim da su u vrhu... Sto se tice Perunicica a sto znam, neka ga ,neka igra ovu sezonu bar da uci mladje igrace :D
A publika tu i tamo,nema je puno,ja sam samo bio protiv Rudara i Mojkovca...Sad kad pocnu derbiji sa Beranama,Lovcenom.....trebalo bi ocekivati vecu posjetu ...
Inace 16novembra igraju prvi mec Chelenge cupa sa Slogom iz Doboja.,..

:super: Hvala Kralju

Budućnost je u drugom kolu Lige šampiona ubilježila prvi poraz. Rukometašice iz Podgorice, nisu se večeras proslavile u predgrađu Beča. Hypo je ubjedljivo slavio, i upisao i drugu pobjedu u grupi.

Budućnost je večeras napravila previše grešaka da bi se suprotstavila jakom Hypo-u. Imale su Žigine djevojke puno dosuđenih probijanja i koraka, sebi dopustile puno lakih golova, pogotovo onih sa igračicom više.

Hypo je krenuo silovito od samog starta, a "plave“ su se u uvodnim minutima meča slabo snašle u oba pravca. U odbrani je bilo mnogo grešaka, pa su austrijske prvakinje lako dolazile do gola, čak i sa igračicom manje. U isto vrijeme Hypo je sjajno zatvarao bekove Budućnosti, pa je prednost Hypo-a do 7. minuta bila 5:0. Tek u 8. minutu, Budućnost postiže prvi gol na utakmici. Precizna je bila Marija Jovanović sa sedmerca.

Igru Hypo-a u prvom dijelu meča, obilježili su lepršavi napadi sa dosta dodavanja i sjajnih proigravanja jedne od najboljih srednjih bekova – Seong Ok Oh. Aćimović je rešetala mrežu Podgoričanki iz svih pozicija, a Oh i Piedade izborile su pet sedmeraca za svoj tim u ovom dijelu igre.

U 14. minutu, trener domaćih Andraš Nemet, dobio je crveni karton zbog protesta nakon dosuđenog probijanja Gorici Aćimović. Na mjesto šefa struke stao je "alfa i omega" bečkog tima, Gunar Prokop, i odlično vodio do najmanjeg detalja uigranu ekipu.

U timu Budućnosti, jedina raspoložena bila je kapiten Jovanović, koja se ujedno i najviše borila u prvih trideset minuta. I kad su Žigine izabranice uspijevale da stignu na "minus tri" u par navrata (9:6, 12:9, 13:10), napadi su najčešće završavani greškama ili ishitrenim šutevima. Do Nasimento je, sa druge strane, mirno i precizno završavala napade.

Na predah se odlazi pri rezultatu od 17:11.

Ništa se bitnije nije promijenilo u koncepciji večerašnjih protivnika, osim što su se umornoj Jovanović, u borbi protiv evropskog giganta, pridružile Radičević i Knežević, koje su imale zapaženu partiju u napadu.

Iako je Jovanović imala par fenomenalnih asistencija, igra na pivota opet nije funkcionisala, jer su svaki pokušaj kapitena da uposli Ambroš na crti, Piedade i Oh zaustavljale sa velikom borbenošću.

U 42. minutu, Hypo dolazi do najveće prednosti na utakmici (25:15). Par minuta kasnije, večeras slabu Bulatović, zamijenila je mlada Milena Knežević, koja je uz veliku hrabrost, dva puta za redom tresla mrežu solidne Englert (26:20). Hypo je u tim trenucima izgubio par lopti, i činilo se da "plave" mogu da zaprijete domaćinu, ali je Đurović samo predala loptu u ruke protivniku, koji je sve poklonjene šanse i iskoristio. U 53. minutu, Do Nasimeno je prednost vratila na deset golova (30:20).

U posljednjih deset minuta, Prokop je u igru uveo mlade igračice- Lerant, Turner i Plah, koje su dostojno zamijenile Oh, Tot i Kiršner. Budućnost je do kraja uspjela da umanji prednost prošlogodišnjeg finaliste Lige šampiona, na 34:27.

Hypo Noe - Budućnost T-Mobile 34:27 (17:11)

Gledalaca: 800
Isključenja: Hypo 10 minuta, Budućnost 8 minuta
Sedmerci: Hypo 9/7, Budućnost 4/3

HYPO: Englert (12 odbrana + 1 sedmerac), Blažek , Aćimović 7, Meskita 2, Piedade 1, Do Nasimento 9(2), Kim 2, Kiršner 2, Lerant, Mun, Mjong 2(1), Oh 2, Turner, Tot 6(4), Plah 1

BUDUĆNOST: Barjaktarović (4 odbrane + 1 sedmerac), Milenković (3 odbrane + 1 sedmerac), Perović, Jovanović 8(2), Radović 2, Bulatović 1, Radičević 8 (2), Kindl, Ambroš 1, Vlahović 1, Đurović 1, Knežević 5, Dragutinović, Lazović, Miljanić

Budućnost je u drugom kolu Lige šampiona ubilježila prvi poraz. Rukometašice iz Podgorice, nisu se večeras proslavile u predgrađu Beča. Hypo je ubjedljivo slavio, i upisao i drugu pobjedu u grupi.

Budućnost je večeras napravila previše grešaka da bi se suprotstavila jakom Hypo-u. Imale su Žigine djevojke puno dosuđenih probijanja i koraka, sebi dopustile puno lakih golova, pogotovo onih sa igračicom više.

Hypo je krenuo silovito od samog starta, a "plave“ su se u uvodnim minutima meča slabo snašle u oba pravca. U odbrani je bilo mnogo grešaka, pa su austrijske prvakinje lako dolazile do gola, čak i sa igračicom manje. U isto vrijeme Hypo je sjajno zatvarao bekove Budućnosti, pa je prednost Hypo-a do 7. minuta bila 5:0. Tek u 8. minutu, Budućnost postiže prvi gol na utakmici. Precizna je bila Marija Jovanović sa sedmerca.

Igru Hypo-a u prvom dijelu meča, obilježili su lepršavi napadi sa dosta dodavanja i sjajnih proigravanja jedne od najboljih srednjih bekova – Seong Ok Oh. Aćimović je rešetala mrežu Podgoričanki iz svih pozicija, a Oh i Piedade izborile su pet sedmeraca za svoj tim u ovom dijelu igre.

U 14. minutu, trener domaćih Andraš Nemet, dobio je crveni karton zbog protesta nakon dosuđenog probijanja Gorici Aćimović. Na mjesto šefa struke stao je "alfa i omega" bečkog tima, Gunar Prokop, i odlično vodio do najmanjeg detalja uigranu ekipu.

U timu Budućnosti, jedina raspoložena bila je kapiten Jovanović, koja se ujedno i najviše borila u prvih trideset minuta. I kad su Žigine izabranice uspijevale da stignu na "minus tri" u par navrata (9:6, 12:9, 13:10), napadi su najčešće završavani greškama ili ishitrenim šutevima. Do Nasimento je, sa druge strane, mirno i precizno završavala napade.

Na predah se odlazi pri rezultatu od 17:11.

Ništa se bitnije nije promijenilo u koncepciji večerašnjih protivnika, osim što su se umornoj Jovanović, u borbi protiv evropskog giganta, pridružile Radičević i Knežević, koje su imale zapaženu partiju u napadu.

Iako je Jovanović imala par fenomenalnih asistencija, igra na pivota opet nije funkcionisala, jer su svaki pokušaj kapitena da uposli Ambroš na crti, Piedade i Oh zaustavljale sa velikom borbenošću.

U 42. minutu, Hypo dolazi do najveće prednosti na utakmici (25:15). Par minuta kasnije, večeras slabu Bulatović, zamijenila je mlada Milena Knežević, koja je uz veliku hrabrost, dva puta za redom tresla mrežu solidne Englert (26:20). Hypo je u tim trenucima izgubio par lopti, i činilo se da "plave" mogu da zaprijete domaćinu, ali je Đurović samo predala loptu u ruke protivniku, koji je sve poklonjene šanse i iskoristio. U 53. minutu, Do Nasimeno je prednost vratila na deset golova (30:20).

U posljednjih deset minuta, Prokop je u igru uveo mlade igračice- Lerant, Turner i Plah, koje su dostojno zamijenile Oh, Tot i Kiršner. Budućnost je do kraja uspjela da umanji prednost prošlogodišnjeg finaliste Lige šampiona, na 34:27.

Hypo Noe - Budućnost T-Mobile 34:27 (17:11)

Gledalaca: 800
Isključenja: Hypo 10 minuta, Budućnost 8 minuta
Sedmerci: Hypo 9/7, Budućnost 4/3

HYPO: Englert (12 odbrana + 1 sedmerac), Blažek , Aćimović 7, Meskita 2, Piedade 1, Do Nasimento 9(2), Kim 2, Kiršner 2, Lerant, Mun, Mjong 2(1), Oh 2, Turner, Tot 6(4), Plah 1

BUDUĆNOST: Barjaktarović (4 odbrane + 1 sedmerac), Milenković (3 odbrane + 1 sedmerac), Perović, Jovanović 8(2), Radović 2, Bulatović 1, Radičević 8 (2), Kindl, Ambroš 1, Vlahović 1, Đurović 1, Knežević 5, Dragutinović, Lazović, Miljanić

Mozda je i mnogo ovih -7 ali tesko da ce na strani nekoga pobijediti, osim mozda Elda iz Alicante. Neka one pobjedjuju sve kuci pa ce biti dobro i na taj nacin imaju sanse da odu u sledece kolo.

To i ja mislim, vazni su mecevi kod kuce i pobjeda protiv Elde u gostima. Hipo je prvi favorit u ovoj grupi a za drugo mjesto ce se boriti Buducnost i FKC .... FKC je u minusu u odnosu na Buducnost jer imaju poraz kuci od Hipa....
Za prolaz dalje,sve sto treba Buducnost da uradi je da pobijedi kuci Hipa i FKC ... I ako rezultati budu povoljni ( poraz FKC u Becu) onda protiv Elde u gostima za prolaz je dovoljan i bod...

Pozdrav. Jeste li videli intervju sa Šterbikom u kome kaže da ne veruje da će igrati za špansku repku. Pa, to je šansa za nas...

LINK

Sterbik je svejstan da zivi u sovinistickoj zemlji i da nije lako biti stranac u Shpaniji a kamoli igrati za njihovu selekciju. Nekada su nacionalizovali Dusebajeva i Cepkina i toga vise nece biti. Da su mislili vec bi ga pozvali zato i prica da mozda nece igrati. Kvalitetom sigurno zasluzuje ali je u pitanju cisti nacionalizam. Sad i da oce da igra za Srbiju ili Madjarsku nece moci jer kod Shpanaca nema dvojnog drzavljanstva. I onda kad je bila frka oko njega i prodaje utakmice Hrvatima rekao sam da mu nije bio pametan potez shpansko drzavljanstvo. On je lagano mogao i dalje igrati za Ciudad Real sa srpskim pasosem a neka ostali uzimaju shpansko drzavljanstvo da bi mogli opstati u tom klubu, jer vecina to rade. Zasto na primjer Metlicic nije uzeo shpansko drzavljanstvo? Nije mu bio pametan potez sportski gledano. Zalosno je da takav golman ne brani ni za koju selekciju na Svetskim, Evropskim i ostalim sampionatima. Sva ta prvenstva gube za oko gledaocima time sto on nece biti ni na jednoj smotri. Malo se zeznuo i sada ispasta. Ponavljem, sumnjam da ce ga Shpanci IKADA uvrstiti u njihovu selekciju, jedino ako se mozda tesko povijedi neki od njihovih golmana. Zao mi je Sterbik, trebao si malo bolje razmisliti. Mogu da zamislim kako ce se osjecati kada igraci njegovog kvaliteta budu igrali u selekcijama a on sjedi kuci i posmatra TV. Sad je sve kasno. Kasno Marko na Kosovo stize!! I na kraju, mogao je iskoristiti ovaj interviju da se izvine Vuji jer Sterbik nije otisao zbog Vuje, Pera, *****, Marka , Janka.....vec zbog novca koji mu je obecala shpanska federacija ukoliko uzme drzavljanstvo, ali su sada dosli drugi ljudi i sve je propalo u vodu. Dobija on tu do 200.000 eura po sezoni u Ciudad Real ali je prevelika cijena da ga ne bude na reprezentativnim smotrama bila to Srpska ili Madjarska selekcija na primjer. No, svako je kovac svoje srece.

Poslednja izmena:
Buduscnost-Sloga 32:22 Chelendz kup 1 mec

Bio sam na mecu , dva neravnoprava rivala, prvih 20minuta Buducnost u punom sastavu, u drugo poluvrijeme uglavnom sansu su dobili mladji rukometasi.
Ono sto me raduje je da se Perunicic potpuno uigrao sa ovom ekipom,iako na zalasku karijere u prvih 20minuta (koliko je igrao) igrao je odlicno i zasluzan je za razliku koju su stvorili igraci do tog minuta. U napadu se Perunicic pokazao kao odlican asistent, kad on primi loptu iako ima prostora za prodor on je jednostavno uposljavao nekog od saigraca i to zaista fenomenalno.
U odbranu je napravio ni manje ni vise nego 5-6 blokova suteva igraca Sloge. Zaista odlicno,pravi je terminator.
Toliko od mene,revans se igra sjutra ,takodje u Moraci jer su celnici Sloge takav predlog dali RK BUDUCNOSt sto je i prihvaceno...

Buduscnost-Sloga 32:22 Chelendz kup 1 mec

Bio sam na mecu , dva neravnoprava rivala, prvih 20minuta Buducnost u punom sastavu, u drugo poluvrijeme uglavnom sansu su dobili mladji rukometasi.
Ono sto me raduje je da se Perunicic potpuno uigrao sa ovom ekipom,iako na zalasku karijere u prvih 20minuta (koliko je igrao) igrao je odlicno i zasluzan je za razliku koju su stvorili igraci do tog minuta. U napadu se Perunicic pokazao kao odlican asistent, kad on primi loptu iako ima prostora za prodor on je jednostavno uposljavao nekog od saigraca i to zaista fenomenalno.
U odbranu je napravio ni manje ni vise nego 5-6 blokova suteva igraca Sloge. Zaista odlicno,pravi je terminator.
Toliko od mene,revans se igra sjutra ,takodje u Moraci jer su celnici Sloge takav predlog dali RK BUDUCNOSt sto je i prihvaceno...

Odlicno. Cestitam mom klubu prolaz u sledece kolo. Hvala kralju :klap:

Otvoren put ka prolazu u narednu fazu

Handbol-Buducnost 22:22

Extra utakmica,sa mnogo gresaka i na jednoj i na drugoj strani, ipak na kraju remi koji je ravan pobjedi ako se zna da je Buducnost stigla minus od 21:17 na 4min prije kraja meca.
Gledao sam mec,ono sto treba Buducnosti je samo jedan golman,ona Barjaktarovic ima svijetlih momenata (samo kad je lopta pogodi slucajno) ali uopste mi ne uliva nikakvu sigurnost. Mozda sam samo pod utiskom odbrana Leganger. Ona za razliku od Barjaktarovic ne pokusava da je pogodi lopta vec ciste glave skida rukama sve te suteve iz daljine.
Ipak je i ona popustila u finisu i hvala joj za to.
Remi je veliki uspjeh jer je u 58 min iskljucena igracica Buducnosti i iz sedmerca je FKC poveo sa 22:21 .Ipak cini mi se Ana Radovic je izjednacila, Buducnost se zatim odbranila,imala je 25 sekundi za novi napad, ali nazalost odlicna ideja, cepelin koji jje uputila Radicevic lose je uradila (pod pritiskom 3 igracice FKC-a) cini mi se Kindl.
Sve u svemu put za narednu rundu takmicenja je otvoren. Hipo ima svih 6 bodova, Buducnost i FKC 3 i Elda 0.
Buducnost u slucaju pobjede pred svojim navijacima nad FKC-om prakticno 99% obezbjedjuje prolaz dalje jer docekuje Hipo i na najlaksem gostovanju ide Eldi. Znamo kako je Moraca neosvojiva tvrdjava pa se nadam da ce tako i ostati :)
E i za kraj, FKC ima i tesko gostovanje u Becu -ekipi Hipa.
Poz za Spanca ada muskarci sa Perunicicem i par dobrih prvotimaca mogu daleko da doguraju u Chelenge cup-u :)

Otvoren put ka prolazu u narednu fazu

Handbol-Buducnost 22:22

Extra utakmica,sa mnogo gresaka i na jednoj i na drugoj strani, ipak na kraju remi koji je ravan pobjedi ako se zna da je Buducnost stigla minus od 21:17 na 4min prije kraja meca.
Gledao sam mec,ono sto treba Buducnosti je samo jedan golman,ona Barjaktarovic ima svijetlih momenata (samo kad je lopta pogodi slucajno) ali uopste mi ne uliva nikakvu sigurnost. Mozda sam samo pod utiskom odbrana Leganger. Ona za razliku od Barjaktarovic ne pokusava da je pogodi lopta vec ciste glave skida rukama sve te suteve iz daljine.
Ipak je i ona popustila u finisu i hvala joj za to.
Remi je veliki uspjeh jer je u 58 min iskljucena igracica Buducnosti i iz sedmerca je FKC poveo sa 22:21 .Ipak cini mi se Ana Radovic je izjednacila, Buducnost se zatim odbranila,imala je 25 sekundi za novi napad, ali nazalost odlicna ideja, cepelin koji jje uputila Radicevic lose je uradila (pod pritiskom 3 igracice FKC-a) cini mi se Kindl.
Sve u svemu put za narednu rundu takmicenja je otvoren. Hipo ima svih 6 bodova, Buducnost i FKC 3 i Elda 0.
Buducnost u slucaju pobjede pred svojim navijacima nad FKC-om prakticno 99% obezbjedjuje prolaz dalje jer docekuje Hipo i na najlaksem gostovanju ide Eldi. Znamo kako je Moraca neosvojiva tvrdjava pa se nadam da ce tako i ostati :)
E i za kraj, FKC ima i tesko gostovanje u Becu -ekipi Hipa.
Poz za Spanca ada muskarci sa Perunicicem i par dobrih prvotimaca mogu daleko da doguraju u Chelenge cup-u :)

Odlican rezultat. Bod kao kuca. Jos 3 boda i odose dalje. Bravo, bravo a bravo i za SPECIJALNOG IZVJESTACA iz Crne Gore, autora ovih redova :hvala:

Prvenstvo na vratima a mi se raspadamo ko Jugoslavija :think:

http://www.index.hr/sport/clanak/ra...itivno-odlazi-igraci-brane-dzombu/410506.aspx

Da ne bi bilo Lino na go.vno si zino....

Mirza :hvala::worth:

Vjerovatno je doslo do neminovne smjene generacija ali Hrvati ne treba da brinu za buducnost zato sto rade kako treba, prije svega Lino. Oni koji odlaze su bili fantasticni igraci i treba im odati priznanje, ali na njihovim mjestima takodje imate odlicne igrace. Na primjer, pratim shpansku ligu i u Leon igraju 2 mlada izvanredna igraca, trenutno se ne sjecam njihovih prezimena, tako da ne treba da brinete za buducnost vaseg rukometa. Za dvije godine po meni ce te opet harati. Kamo srece da se tako radilo i u Crnoj Gori ili Srbiji, ali to je vec tema za dublju analizu i podugacke razgovore. :brus:

Back