delija junior
Zainteresovan član
- Poruka
- 318
Zasto bi bilo cudno da ljude "istocno od njih" zanima sto se desava "sa njima"? Vidis, meni nikako ne mogu biti blizi i drazi shpanci i ostali evropljani od Srba, Hrvata, Muslimana, Makedonaca, Slovenaca. Tu je razlika izmedju mene i tebe. Mrznja na vodi nikuda. Odje se pominjao RK Zagreb a ne Zvezda. Kad smo pricali o Zvezdi nije te bilo (vrati se nekoliko stranica u nazad). Znaci, ipak je bila politicka provokacija. Ako se sjecas komentarisali smo na temu priznanja Kosova od strane vlade CG tamo na sajtu Politika. Ja i dan danas imam isto misljenje kao prije 4 sedmice. Mogu i da te podsjetim ako zelis. Ne vidim razloga da u komentarima o rukometu, kakvi god bili sa tvoje strane, ubacujes nekakve slogane o Crnogorcima. Ja ne ulazim u kajak, streljastvo, bocanje, extremni sportovi itd itd jer mi se ne dopadaju i ne zelim da povrijedim ljude koje vole te sportove. Znaci, kad ti se ne svidja tema jednostavno preskocis i tacka. Tvoj komentar je mozda zasmetao nekome!? Ovo je sajt rukometa pa nebih o politici ali eto pitacu te nesto i imao bih ti mnogo toga reci. Ujedno cu se izvinuti onima koji odje dolaze samo zbog rukometa. A sto mrcho izdadoste Sloba? A sto jado izdadoste pukovnika Sljivancanina? A sto muko izdadoste i Karadzica? Sve Vasojevice. Pazi slucajnosti!! Ne treba odgovor. Predjimo na rukomet. Tebi kao Vasojevicu je zao sto su Beranci ispali iz LS? Nadam se da si ih pratio. Ja bogami jesam i cestitao im na proslogodisnjoj osvojenoj tituli. I meni je bilo zao u to budi siguran. Nema veze, ostao "nam" je Lovcen i Buducnost. Ti sigurno neces navijati za "crnogorcine" a ja vidis ocu i za njih ali i za Zvezdu, i Partizan (Kup Kupova),i Kolubaru, i Naisu (nazalost ispadose) i za Srpkinje na EP u Makedoniji i za Srbe na SP iduce godine u Hrvatskoj, a isto tako mi je drago da klubovi iz Republiká bivse YU osvajaju titule. Ja bih volio vidjeti na pobjednickom postolju naravno prvo Crnogorce pa onda Srbe, Hrvate, Slovence, Makedonce, Bosance, no samo se dijele 3 medalje. Mene ne moze NIKO "osuditi" (natjerati) za koga da navijam. Ne da srce prijatelju dragi. Vasojevicu moj, pozdrav od Katunjanina (nadam se da znas sto znaci) - jucerasnjeg, danasnjeg i sjutrasnjeg Crnogorca.![]()
Sta si ti ovde covece sve pisao,mesao si babe i zabe,cas politika,cas rukomet,mrzi me i da citam ovoliki post a kamoli da odgovaram,uprosti malo drugi put.
1-pojma nemam sta si pisao na politici o crnoj gori ne pamtim sta ko pise a i ne secam se sta je juce bilo a kamoli sta je ko nekada negde pisao...
2-nisam ja nikakivi mrco,muko i jado i nikoga ja nisam izdao, dalje nema potrebe da ti objasnjavam napisao si da ti ne treba odgovor.
3-Gledao sam Berane prosle godine kada su igrali sa Lovcenom,kada smo urlali ovo je Srbija i nesto njima pa su hteli da napuste halu bila atmosvera kao u Cairu.
Nisam gledao ligu sampiona u inostranstvu sam vec duze vreme.
4-Mozda tvoji postovi nekoga povredjuju,sta si ti ovde neki strucnjak,vlast pa da solis pamet ko ce sta da pise,mogu da pisem sta god mi se cefne to je moje pravo a takodje ako ima nesto zabradjeno u mojim postovima mogu da me iskljuce sa foruma to je njihovo pravo i to jr to.
I meni neda srce da navijam za ove koje si nabrojao bi ja al nesto ne ide.
Samo ti navijaj za sve njih al za Zvezdu i Srbiju nesto i ne moras bas da se trudis da nas ne bije maler,imas dosta tvojih klubova i drzava ne moras navijati za nas.
Nikoga ja ne mrzim ali volim jedan klub,jednu zemlju,jednu veru,ostali me ne interesuju!
Eeeeeeeeee mozda smo nekada bili i prijatelji,imao sam prijatelje u svakom gradu u crnoj gori ali nas je politika sjebala,vise nismo ni braca,ni prijatelji,rasli smo zajedno,druzili se....sada smo dva sveta!
Ludji sam ja od tebe kada gubim vreme odgovarajuci na glupa pitanja!
Poslednja izmena: