KoCkiCa_
Domaćin
- Poruka
- 4.331
moze li se znati koliko je izgubila zvezda???
Mislim da je zenski rukomet daleko bolji od muskog...
Mislim da je zenski rukomet daleko bolji od muskog...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Završeni su i drugi kvalifikacioni turniri za ovogodišnje takmičenje Lige šampiona za žene. Rukometašice Budućnosti, saznale su i četvrtog učesnika grupe B. Danski FCK izborio je plasman, i "popuniće" grupu u kojoj su već: Hypo, Elda Prestihio i Budućnost T-Mobile.
izuzetno ce nam biti tesko ove sezone![]()
To da sve pobijedimo kuci u to mogu da vjerujem,ali pobjeda na strani,uh ne znam kad sam je zadnji put vidio od rukometasica u poslednje vrijeme u LS.
Mada nisam upoznat sa tom ekipom Eldom,pa mozda i mogu nesto da ucine, pobjedjivali smo Bijasen u gostima ,toga se sjecam ,pa mozda i pobijedimo...
Budva - Sportski centar “Rea”. Gledalaca: 600.
Budvanska rivijera: V. Marković (sedam odbrana), Milošević (dvije odbrane), Dapčević, Balaban, D. Marković, Desančić 4, Džekulić 1, Mašković 4, Suknović, Milić 4, Mlatišuma 2, Račeta 3, Drašković 4, Ivanović.
Budućnost: : Rajković (osam odbrana i dva sedmerca), Stojiljković (devet odbrana i sedmerac), Jovanović 1, Grbović 1, Koćelo, Majić, Krivokapić, Kovačević 7, Peruničić 4, Bakić 4, Anđić 2, Mihajlović 2, Raičević 5, Ivanović.
Budućnost je upisala i drugi trijumf ove sezone. Podgorički tim je u odličnom meču savladao Budvansku rivijeru sa 26:22 i još jednom najavio velike domete u sezoni.
Budućnost je tokom cijelog meča bila bolji tim, držala je sigurnu prednost i na kraju je zasluženo osvojila bodove.
Završeni su i drugi kvalifikacioni turniri za ovogodišnje takmičenje Lige šampiona za žene. Rukometašice Budućnosti, saznale su i četvrtog učesnika grupe B. Danski FCK izborio je plasman, i "popuniće" grupu u kojoj su već: Hypo, Elda Prestihio i Budućnost T-Mobile.
izuzetno ce nam biti tesko ove sezone![]()
Ne zanima nas ono :"Bogu iza nogu."!
Otkud ovi shipci iz crne gore na srpskom forumu?!? Moze bit` poplava..?
Ne provociraj.
Pa dje si ti Yekyll. Nema te danima. Ej, dodji na www.balkan-handball.com
Tamo ima puno vijesti iz naseg sporta. Mogu ti reci da daju sve moguce informacije. Malo se i zezamo. Uvijek ima neko "dezurni". Vidim da gledas Mucke, hahahahahahaha. Ne mogu da nadjem nijedan sajt odakle bih skinuo. Sou su ova dva tipa a onaj njihiv djed je posebna prica. Pozdrav
Evo me duže...nemam baš nešto mnogo vremena da budem na Krstarici ili bilo kojem drugom sportskom forumu...odlazio sam na taj sajt i uvek sam pronalazio zanimljive informacije i čitao razna tumačenja o rukometu...kad nađem više vremena eto mene tamo da diskutujemo
Mućke ne da obožavam,nego ih prosto jedem koliko ih volim...imaš dosta sajtova za skidanje...ukucaj na google only fools and horses i naći ćeš dosta sajtova za skidanje...ali ja ih tako nisam nabavljao (imam kompletno sve što postoji od njih) već sam dao dosta para na originale...ipak je to nešto što vredi dati tolike pare a još su i originali.
Ah da,zaboravio sam da napomenem da je Zvezda danas deklasirana od nemačkog Hamburga u trećem kolu Lige Šampiona sa 22:38 u Beogradu...mlada zvezdina ekipa se donekle dobro držala do pred kraj prvog poluvremena bodrena odličnim Delijama a onda je na red došlo iskustvo.
Ovo je tema za rukomet![]()