Lilava
Aktivan član
- Poruka
- 1.276
Nemoj me zasmejavati da te cuje baba kakva si postala
I tvoja baba bi te se stidela
E bitno je da se tebe tvoj deda ne bi stideo!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj me zasmejavati da te cuje baba kakva si postala
I tvoja baba bi te se stidela
E bitno je da se tebe tvoj deda ne bi stideo!![]()
Још више се уштеди ако се под чисти метлицом, а не усисивачем....ако је само до уштеде...OK je to sve, ali da li je prednost u masinskom pranju sudova SAMO zbog toga sto je to smor radeci rucno??? Pitam i zbog ustede..da li se ustedi na vodi i struji kod masinskog pranja?
E sad da li je kancerogeno ili ne....a sta to oko nas pa nije kancerogeno danas????
Mogu da perem sudove ceo dan i mojim rukama se nista ence desiti, osim sto ce eventualno neki nokat da pukne. Nikada ne mazem ruke a imam kozu kao beba.
Moja mladja sestra, npr. ima uzasnu kozu na rukama, koja ispuca posle jednog pranja sudova toliko da joj krv podje na vise mesta. Sa rukavicama je jos gore, jer joj izadje neki ekcem ili alergija, nemam pojma sta je. I ona naravno ima masinu za pranje sudova.
Hellen a reci mi jel se desi da nesto operes rukama?ono nebitno sitnica..casicica..solja od caja..kafe..neka cinija od voca..jel operes nesto rukama ili ono 100% sve sto se isprlja ubacujes u masinu pa kad se napuni ukljucis?
Dobro nemo se ljutis samo pitam reko da vim dal cuvate ruke ono bas bas ili se desi da rizikujetea vis pade mi na pamet kako se mala deca uce da sama operu i sredjuju za sobom..pa dal cemo ih sutra uciti da ukljucuju masinu
![]()
Ma ne pricam o oboljenjima i znanju pametne dece nego uopste sta se uce dok su mala..dakle ne ucis ih sa 3 god da ukljuce masinu nego da operu za sobom..kapiras jel tako
Ma ne pricam o oboljenjima i znanju pametne dece nego uopste sta se uce dok su mala..dakle ne ucis ih sa 3 god da ukljuce masinu nego da operu za sobom..kapiras jel tako
e,što će sa tri godine da operu za sobom...pa pokažeš im gdje se slaže prljavo suđe i kako se ono pere u mašini...šta je problem?
![]()
Аха...
А ти децу од три године учиш да перу посуђе за собом?![]()
Pa lepo ali nema odgovora da li dati detetu da rukuje masinom i tehnikom ili ih ipak ucimo rucnom pranju?