Baad_Boy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.396
Med mleko dva nessa 2 quickie muffins
2 jaffa brownie choco kolaca.
2 jaffa brownie choco kolaca.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
,,,kinoa je žitarica , takozvana pseudo žitarica i kuva se isto kao i pirinač, nazivaju je i superhranom zbog njenog sastava pa je idealna za dijetetski režimBaci recept za kinou ...
Ja vrsta covek podvrsta mesožder - ne jedem zitvarice. Ali mozda nekoga potakne... Hvala Manga,,,kinoa je žitarica , takozvana pseudo žitarica i kuva se isto kao i pirinač, nazivaju je i superhranom zbog njenog sastava pa je idealna za dijetetski režim
dodaci su u skladu sa načinom ishrane,,,
,,, yupJa vrsta covek podvrsta mesožder - ne jedem zitvarice. Ali mozda nekoga potakne... Hvala Manga![]()
,,,Saro ovO samo za tebe,,,)))),,,Ja vrsta covek podvrsta mesožder - ne jedem zitvarice. Ali mozda nekoga potakne... Hvala Manga![]()
Naravno Bg ...,,,Saro ovO samo za tebe,,,)))),,,
istina je da sam i ja mesožder, ali koristim kinou...,,,kinoa je žitarica , takozvana pseudo žitarica i kuva se isto kao i pirinač, nazivaju je i superhranom zbog njenog sastava pa je idealna za dijetetski režim
dodaci su u skladu sa načinom ishrane,,,![]()
Mislim da generalno te zitarice mozes u sve da koristis, neku corbicu pa ubacis ili kao pilav sa krompirima i pljeskavise od psenice to sam negde jela ...meso moze i ne moraistina je da sam i ja mesožder, ali koristim kinou...
trenutno pretražujem recepte za pšenicu, ostalo mi pola kese, pa da utrošim uneko jelo
a nisam nikada kuvao jelo sa pšenicom
ima li neko neku ideju?
https://www.coolinarika.com/recept/juha-od-psenice/tako sam i ja mislio, ali opet, nadam se nekom baš receptu sa pšenicom, gde je pšenica glavni deo recepta
čisto radoznalost![]()
hvala draga
Uh zavidim
,,,ne mora pšenica , može i kukuruzno brašno za kačamak,,,kombinirajistina je da sam i ja mesožder, ali koristim kinou...
trenutno pretražujem recepte za pšenicu, ostalo mi pola kese, pa da utrošim uneko jelo
a nisam nikada kuvao jelo sa pšenicom
ima li neko neku ideju?
super je , ja ne volim taj con carne ali ovako nesto pravim cesto. I porcija je manjaPogledajte prilog 833932
Jednom ću naučiti i da aranžiram...
Do tada "meksička čorba"...moja neka varijacija.... nešto kao modifikovani chili con carne samo bez pasulja i čorbasto...uz pavlaku i prepečen tost