pa dobro ne moras da cutis nego ako govoris nesto o daljem desavanju ti oboji belom bojom pa ce tako onaj kog interesuje selektovati tekst i procitati a onaj ko nece (kao ja) nista...Macha:Sorry, nije takav kraj. Od sada cutim!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro ne moras da cutis nego ako govoris nesto o daljem desavanju ti oboji belom bojom pa ce tako onaj kog interesuje selektovati tekst i procitati a onaj ko nece (kao ja) nista...Macha:Sorry, nije takav kraj. Od sada cutim!
A posle ce da je ujede pauk i ona ce da umre na porodjaju,a njene jetrve zaova od tetke ce da je sahraniMacha:neven:da zubi,oci i usta.Ana-Marija:Ljudi,ovo je druga serija koju sam pocela da pratim (prva je bila Kasandra)i doshla sam do zakljuchka da sam mazohista!Iznerviram se za vreme svake epizode,a ne prestajem da je gledam!Jedino shto mi se svidelo na glavnoj glumici bili su njeni zubi,a sad imam zelju da joj ih polomim!!!
Maribel ce ostati sa Alexandrom.
Kajtano ce da umre.
Rubi ce pasti niz stepenice i ostati bez jedne noge.
Elena ce ostati u drugom stanju sa Hektorom.
Da,bio bi fazon da rubi stvarno dobije sidu i da je izlecheN_ToNx:Ja sam isto cula da ce Rubi da povredi nogu u saobracajnoj nesreci i ostace sa Hektorom,a Maribel sa Alehandrom.Neko mi je cak rekao da ce Rubi da dobije sidu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pametna? :shock: Prorachunata,mozda,ali samo mozda... :wink:N_ToNx:Serija je bas cool.Rubi me nervira,ali ne moze se poreci da je pametna, za razliku od drugih junakinja tele novela
ja taaako ne zelim kraj koji je gore naveden, mislim ona guska Maribel da bude sa Alehandrom...Giovanna:Svidja mi se kraj serije.Neocekivano ali sjajno!
Macha:neven:da zubi,oci i usta.Ana-Marija:Ljudi,ovo je druga serija koju sam pocela da pratim (prva je bila Kasandra)i doshla sam do zakljuchka da sam mazohista!Iznerviram se za vreme svake epizode,a ne prestajem da je gledam!Jedino shto mi se svidelo na glavnoj glumici bili su njeni zubi,a sad imam zelju da joj ih polomim!!!
Maribel ce ostati sa Alexandrom.
Kajtano ce da umre.
Rubi ce pasti niz stepenice i ostati bez jedne noge.
Elena ce ostati u drugom stanju sa Hektorom.
e ajd mi napisi kraj na pp,please!Giovanna:Svidja mi se kraj serije.Neocekivano ali sjajno!
britgirl:Alexandro je GROZAN.Oni zulufi...uzas!
Rubi mi je lepa,oci,kosa...Ja spanske serije nisam gledala josh od one Sjelo il Marka,al se na Rubi navukoh za vreme raspusta...
Za 15 epizoda je kraj,jel da?
valjda,tako sam procitalaVictorySun:britgirl:Alexandro je GROZAN.Oni zulufi...uzas!
Rubi mi je lepa,oci,kosa...Ja spanske serije nisam gledala josh od one Sjelo il Marka,al se na Rubi navukoh za vreme raspusta...
Za 15 epizoda je kraj,jel da?
Tako brzo?
neven:e ajd mi napisi kraj na pp,please!Giovanna:Svidja mi se kraj serije.Neocekivano ali sjajno!
vise ne mogu da izdrzim,izgleda da svi znaju kraj osim mene![]()