RUBI?

eh da prva naša *ne šablon* serija je gorova :cry:. Rubi je na kraju postala sopstvena senka, ali i legenda. Nisam sigurna koliko bih želela nastavak, iako bi novu Rubi glumila ista osoba...

Najbitnije od svega je da je kraj potpuno neocekivan i da je serija i sto se toga tice drugacija od svih prethodnih.
Sve vreme sam samo zelela da zadnja epizoda ne bude vencanje Rubi i Alehandra. Tek bi to bilo nerealno-da joj bude oprosteno sve sto je ikada uradila, a da se ona ipak onako pokvareno nasmeje.
Zato mi se ova verzija vise svidja. Svako moze sam da zamisli sta se dalje desilo, nakon sto je Fernanda zatvorila vrata Alehandrove kancelarije. Ja licno ne mogu da zamislim da se Alehandro primio na nju i da je ona uspela da ga posvadja sa sinom i td. Bas zbog toga sto mi Alehandro nije takav tip (sponzor i sl.) ja verujem da ju je samo iskulirao :wink:

Verovatno ju je iskulirao...Mada mislim da bi Fernanda i Alexandrov sin bili super par, naravno kada bi se ona na vreme pokajala i ne bi propala kao njen veliki uzor. Čula sam da glumica koja glumi Rubi ne želi da glumi u nastavku što bi bilo (bar meni) veoma loše za seriju...samo je jedna prava...
...
Još uvek uhvatim sebe kako pevam:
La dinero lero voso korason
la mentira de le salma no me lama... :oops:

Mislim da je u TV NOVOSTIMA...e jel ste isli na njen sajt, tj. sajt je ESMASA, ali u okviru njega ima deo o RUBI, ima da se skine one pesma iz serije, slike itd.. :lol:

Back