VictorySun
Ističe se
- Poruka
- 2.714
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JA NE ZNAM KAKAV CE BITI KRAJ ALI SAM CULA OD DRUGARICE DA GA JE PROCITALA U NEKAKVIM NOVINAMAVictorySun:jel neko pouzdano zna kakav ce biti kraj???
N_ToNx:Ja mislim da je kraj isti kao sto je navela ova gore.Iz pouzdanih izvora (SKANDAL!)ops: znam da e Kajetano da umre,pa zato pretpostavljam da je takav kraj.
Macha:Fernanda ce kada odraste da zavede Alexandra i njegovog sina koga ce dobiti sa Maribel. Rubi ce ostati sama i siromasna bez jedne noge.
ja sam cuo da postoji vise verzija ali nista o drugom delu...n_i_c_k_y:ja sam cula da serija ima drugi nastavak... zna li neko sta o tome?
Macha:To sa Fernandom ce se desiti kada ona odraste. Rubi ce je nagovoriti na to.
slazem se sa smajlijimamala vestica:Ja sam cula da Alexandro ostaje sa Maribel,Rubi ostaje sama
a Fernanda postaje kao Rubi :wink: .
Kako su prevedeni naslovi?Giovanna:Serija se zavrsava u petak.Pink je uveo tri nove serije Inocente de ti,Amarte es mi pecado, Mujer de Madera.Koja ce od njih zameniti Rubi jos uvek se ne zna.Neko je pre mene rekao kakav ce biti kraj i bio iskritikovan,ne bih da se to i meni desi!
isto i jaN_ToNx:Nova serija je izgleda bas glupa.Mrzim te rancerske price.