RUBI?

Macha:
neven:
Ana-Marija:
Ljudi,ovo je druga serija koju sam pocela da pratim (prva je bila Kasandra)i doshla sam do zakljuchka da sam mazohista!Iznerviram se za vreme svake epizode,a ne prestajem da je gledam!Jedino shto mi se svidelo na glavnoj glumici bili su njeni zubi,a sad imam zelju da joj ih polomim!!!
da zubi,oci i usta.

Maribel ce ostati sa Alexandrom.
Kajtano ce da umre.
Rubi ce pasti niz stepenice i ostati bez jedne noge.
Elena ce ostati u drugom stanju sa Hektorom.
A posle ce da je ujede pauk i ona ce da umre na porodjaju,a njene jetrve zaova od tetke ce da je sahrani :lol:

Ja sam isto cula da ce Rubi da povredi nogu u saobracajnoj nesreci i ostace sa Hektorom,a Maribel sa Alehandrom.Neko mi je cak rekao da ce Rubi da dobije sidu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Serija je bas cool.Rubi me nervira,ali ne moze se poreci da je pametna, za razliku od drugih junakinja tele novela

N_ToNx:
Ja sam isto cula da ce Rubi da povredi nogu u saobracajnoj nesreci i ostace sa Hektorom,a Maribel sa Alehandrom.Neko mi je cak rekao da ce Rubi da dobije sidu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da,bio bi fazon da rubi stvarno dobije sidu i da je izleche :lol: ,poshto kod njih i mrtvi ozive :lol:
N_ToNx:
Serija je bas cool.Rubi me nervira,ali ne moze se poreci da je pametna, za razliku od drugih junakinja tele novela
Pametna? :shock: Prorachunata,mozda,ali samo mozda... :wink:

Macha:
neven:
Ana-Marija:
Ljudi,ovo je druga serija koju sam pocela da pratim (prva je bila Kasandra)i doshla sam do zakljuchka da sam mazohista!Iznerviram se za vreme svake epizode,a ne prestajem da je gledam!Jedino shto mi se svidelo na glavnoj glumici bili su njeni zubi,a sad imam zelju da joj ih polomim!!!
da zubi,oci i usta.

Maribel ce ostati sa Alexandrom.
Kajtano ce da umre.
Rubi ce pasti niz stepenice i ostati bez jedne noge.
Elena ce ostati u drugom stanju sa Hektorom.

JEL OVO TACNO?

Mozda ce da ga izgubi u toj saobracajnoj nesreci,ako je uopste bude bilo.Ja bih volela onakav kraj.Bilo bi glupo da se Rubi odjednom promeni i ostane sa Alehandrom. Ne bi bilo fer. bla blabla

Alexandro je GROZAN.Oni zulufi...uzas!
Rubi mi je lepa,oci,kosa...Ja spanske serije nisam gledala josh od one Sjelo il Marka,al se na Rubi navukoh za vreme raspusta...
Za 15 epizoda je kraj,jel da?

Gluposti...
Do sada sam cula mnoogo razlicitih varijanti kraja, nista im ne verujem. :?
i ne trazite mi da delimim s vama ono sto sam cula, jer bi bila pocetak gluposti koje su dosle meni od nekog drugog...

Ja mislim da je kraj isti kao sto je navela ova gore.Iz pouzdanih izvora (SKANDAL!) :oops: znam da e Kajetano da umre,pa zato pretpostavljam da je takav kraj.

koliko teorija ima :lol: ovo sa fernandom mi se najvise svidja :wink:

a zasto kraj ne bi bio kao i kod svih drugih sapunica?svi ocekujemo suprotno,mogli bi da nas iznenade :?

Back