karlo
Zainteresovan član
- Poruka
- 198
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
alien:Па баш је у томе фазон, доста је било оних финих и пристојних јунакиња![]()
i ja mislim da ce rubi *(i ako nije upotpunosti kriva) biti kratko u zatvoru...but alineven:e ljudi nakon sofijine smrti serija definitivno nece moci da ima srecan kraj...bas je glupo,rubi ce sigurno u zatvor.......
evo i ja je volim,sigurno vise nego maribel ili bilo koju drugu dobricuLPhoklica:meni stvarno nije jasno zasto niko ovde ne voli RUBI kao lik, pre svega nije pacenica, zna sta hoce i radi po principu **CILJ NE PORAVDAVA SRESTVO***...
ja imam srece jer sam davno puklailona:Ma volim i ja Rubi,samo vise od nje volim Hektora i Alehandra i zbog toga zelim da ostane sama. Razumes? Sama u smislu da ne s*ebe zivote drugih a ne sama zato sto nju mrzim. E pukli smo, pricamo kao da je sve real :shock:
Acka:Znam sta ce biti na kraju ... Koga zanima nek pise na private ...
pa dobro ne mora da znaci da ona upropascava zivote partnera...mozda ona na kraju postane dobra (vec je i pocela da se menja) kao casna sestrailona:Ma volim i ja Rubi,samo vise od nje volim Hektora i Alehandra i zbog toga zelim da ostane sama. Razumes? Sama u smislu da ne s*ebe zivote drugih a ne sama zato sto nju mrzim. E pukli smo, pricamo kao da je sve real :shock:
ma dok ih sve pohvatasilona:Ma da,i ja sam bila poverovala da se menja al' vidis da je sve to samo fora kako bi ponovo bila sa Alehandrom![]()
da zubi,oci i usta.Ana-Marija:Ljudi,ovo je druga serija koju sam pocela da pratim (prva je bila Kasandra)i doshla sam do zakljuchka da sam mazohista!Iznerviram se za vreme svake epizode,a ne prestajem da je gledam!Jedino shto mi se svidelo na glavnoj glumici bili su njeni zubi,a sad imam zelju da joj ih polomim!!!
neven:da zubi,oci i usta.Ana-Marija:Ljudi,ovo je druga serija koju sam pocela da pratim (prva je bila Kasandra)i doshla sam do zakljuchka da sam mazohista!Iznerviram se za vreme svake epizode,a ne prestajem da je gledam!Jedino shto mi se svidelo na glavnoj glumici bili su njeni zubi,a sad imam zelju da joj ih polomim!!!
neven:ma dok ih sve pohvatasilona:Ma da,i ja sam bila poverovala da se menja al' vidis da je sve to samo fora kako bi ponovo bila sa Alehandrom![]()
![]()
svi se nesto pretvaraju i menjaju da sam izgubio svaki pojam...a sta je sad i sa hektorom (ja ne gledam svaku epizodu,nego dva puta nedeljno) cudno se ponasa?![]()
Izvini, da te pitam nesto : STA TI MISLIS ZBOG CEGA SVI MI OVDE GLEDAMO SERIJU, AKO NE DA BISMO SAMI VIDELI STA CE BITI NA KRAJU??????????Macha:neven:da zubi,oci i usta.Ana-Marija:Ljudi,ovo je druga serija koju sam pocela da pratim (prva je bila Kasandra)i doshla sam do zakljuchka da sam mazohista!Iznerviram se za vreme svake epizode,a ne prestajem da je gledam!Jedino shto mi se svidelo na glavnoj glumici bili su njeni zubi,a sad imam zelju da joj ih polomim!!!
Maribel ce ostati sa Alexandrom.
Kajtano ce da umre.
Rubi ce pasti niz stepenice i ostati bez jedne noge.
Elena ce ostati u drugom stanju sa Hektorom.
e ma ne sekiraj se ilona,meni to ionako zvuci suvise nekako natrpano za kraj.mislim jedna noga,bilo bi suvise cudno :wink:ilona:Izvini, da te pitam nesto : STA TI MISLIS ZBOG CEGA SVI MI OVDE GLEDAMO SERIJU, AKO NE DA BISMO SAMI VIDELI STA CE BITI NA KRAJU??????????Macha:neven:da zubi,oci i usta.Ana-Marija:Ljudi,ovo je druga serija koju sam pocela da pratim (prva je bila Kasandra)i doshla sam do zakljuchka da sam mazohista!Iznerviram se za vreme svake epizode,a ne prestajem da je gledam!Jedino shto mi se svidelo na glavnoj glumici bili su njeni zubi,a sad imam zelju da joj ih polomim!!!
Maribel ce ostati sa Alexandrom.
Kajtano ce da umre.
Rubi ce pasti niz stepenice i ostati bez jedne noge.
Elena ce ostati u drugom stanju sa Hektorom.![]()
![]()
![]()