RUBI?

Joooj ljudiii
icon_zid.gif
icon_zid.gif
icon_zid.gif

karlocar.jpg

Ja se bas nadam da serija nece imati srecan kraj i tek bi je to razlikovalo od svih ostalih latinoamerickih sapunica. Stvarno cu prestati da je gledam ako se Alehandro smuva sa Rubi posle Sofijine smrti. Bas me briga da li ce Rubi zavrsiti u zatvoru ili ne, ali bih volela da ostane sama (samo da se tad Maribel ili Kristina ne sazale pa joj oproste za sve sto je uradila). To bi bio idealan kraj - Rubi sama,bez muza/decka/prijatelja/porodice :lol: I takodje cu prestati da je gledam ako Kajetano pod hitno ne skine one vestacke brkove sa kojima je jos ruzniji nego inace :twisted:

Ma volim i ja Rubi,samo vise od nje volim Hektora i Alehandra i zbog toga zelim da ostane sama. Razumes? Sama u smislu da ne s*ebe zivote drugih a ne sama zato sto nju mrzim. E pukli smo, pricamo kao da je sve real :shock:

ilona:
Ma volim i ja Rubi,samo vise od nje volim Hektora i Alehandra i zbog toga zelim da ostane sama. Razumes? Sama u smislu da ne s*ebe zivote drugih a ne sama zato sto nju mrzim. E pukli smo, pricamo kao da je sve real :shock:
ja imam srece jer sam davno pukla :lol:
:?

ilona:
pa dobro ne mora da znaci da ona upropascava zivote partnera...mozda ona na kraju postane dobra (vec je i pocela da se menja) kao casna sestra :D

Ljudi,ovo je druga serija koju sam pocela da pratim (prva je bila Kasandra)i doshla sam do zakljuchka da sam mazohista!Iznerviram se za vreme svake epizode,a ne prestajem da je gledam!Jedino shto mi se svidelo na glavnoj glumici bili su njeni zubi,a sad imam zelju da joj ih polomim!!!

ilona:
Ma da,i ja sam bila poverovala da se menja al' vidis da je sve to samo fora kako bi ponovo bila sa Alehandrom :twisted:
ma dok ih sve pohvatas :roll:

svi se nesto pretvaraju i menjaju da sam izgubio svaki pojam...a sta je sad i sa hektorom (ja ne gledam svaku epizodu,nego dva puta nedeljno) cudno se ponasa? :roll:

Ana-Marija:
Ljudi,ovo je druga serija koju sam pocela da pratim (prva je bila Kasandra)i doshla sam do zakljuchka da sam mazohista!Iznerviram se za vreme svake epizode,a ne prestajem da je gledam!Jedino shto mi se svidelo na glavnoj glumici bili su njeni zubi,a sad imam zelju da joj ih polomim!!!
da zubi,oci i usta.

neven:
Ana-Marija:
da zubi,oci i usta.

Maribel ce ostati sa Alexandrom.
Kajtano ce da umre.
Rubi ce pasti niz stepenice i ostati bez jedne noge.
Elena ce ostati u drugom stanju sa Hektorom.

neven:
ilona:
Ma da,i ja sam bila poverovala da se menja al' vidis da je sve to samo fora kako bi ponovo bila sa Alehandrom :twisted:
ma dok ih sve pohvatas :roll:

svi se nesto pretvaraju i menjaju da sam izgubio svaki pojam...a sta je sad i sa hektorom (ja ne gledam svaku epizodu,nego dva puta nedeljno) cudno se ponasa? :roll:

Pazi, hektor je pronasao onu Alehandrovu sliku koju je Rubi cuvala (ni manje ni vise nego u njenoj i Hektorovoj spavacoj sobi :? ). Onda je naredio svom vozacu da prati svaki njen korak. Naravno, Rubi je to provalila pa je, kao sto se moglo od nje i ocekivati, vozacu platila vise nego Hektor kako bi ovaj prenosio Hektoru ono sto mu Rubi sama isprica...
A da, bio joj je ukinuo i neke racune,pa joj nisu vazile kreditne kartice, ali sad je opet sve ok.
Onda je Rubi,kako ne bi zavisila od Hektora, prodala Lusiju (grofu) svoje akcije, bez Hektorovog znanja.
Tako ti Hektor mozda sad deluje malo neraspolozen ali sve ce da se sredi sad na putovanju sa Elenom, posto cenim da ce biti svasta :P

Macha:
neven:
Ana-Marija:
da zubi,oci i usta.

Kajtano ce da umre.
Izvini, da te pitam nesto : STA TI MISLIS ZBOG CEGA SVI MI OVDE GLEDAMO SERIJU, AKO NE DA BISMO SAMI VIDELI STA CE BITI NA KRAJU?????????? :twisted: :twisted: :twisted:

ilona:
Macha:
neven:
Ana-Marija:
da zubi,oci i usta.

Kajtano ce da umre.
Izvini, da te pitam nesto : STA TI MISLIS ZBOG CEGA SVI MI OVDE GLEDAMO SERIJU, AKO NE DA BISMO SAMI VIDELI STA CE BITI NA KRAJU?????????? :twisted: :twisted: :twisted:
e ma ne sekiraj se ilona,meni to ionako zvuci suvise nekako natrpano za kraj.mislim jedna noga,bilo bi suvise cudno :wink:

e i hvala za objasnjenje,veceras obavezno gledam ali posto sad popravljam ocene cesto nemam vreme.
a meni je u zadnje vreme malo zao hektora,nije on njen kalibar :D

Back